Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha dhe Shoqëria:  Kishat e Ndërmarrjeve dhe Institucioneve:  

Kishat e Varrezave, nekropolet, varrezat

Temat
Crypt of Soldiers from World War I. in Osadné
http://krypta.sk/

Kisha Orthodhokse e Rep. Çeke dhe Sllovakisë (Evropa Lindore, Republika Sllovake). Faqja zyrtare
The website dedicated to the unique monument – the crypt of 1025 soldiers from World War I. under the Orthodox church in Osadné – the only one of its kind in Slovakia.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Český, Slovenčina, Polski   Referrals: +0/-16
Shtuar: 04.11.2011, u ndryshua: 08.08.2018
Temat: Kishat e Varrezave, nekropolet, varrezat, Famulli të Kishës Orthodhokse të Republikës Ceke dhe Sllovakisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Christian Orthodox Cemetery, Kensal Green, London
http://orthodoxcemetery.co.uk/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
A Christian Orthodox Cemetery in Central London. Details and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-10
Shtuar: 16.06.2015, u ndryshua: 16.01.2019
Temat: Kishat e Varrezave, nekropolet, varrezat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Alexy Memorial Church of Leipzig
http://russische-kirche-l.de/en/home/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Russian Orthodox Church (Moscow Patriarchate) St. Alexy memorial church of Leipzig. Orthodox news from Germany. The history of Russian Churches in Europe, post addresses of churches in Germany and Europe, icons.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Français, Italiano   Referrals: +0/-8
Shtuar: 06.01.2002, u ndryshua: 18.03.2019
Temat: Kishat e Varrezave, nekropolet, varrezat, Vende të ndryshme
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë, Historia e Kishës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Protection of the Holy Virgin Russian Orthodox Memorial Church in Ottawa
http://memorialchurch.ca/en/home/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
A parish of the Canadian Diocese of ROCOR. History of the parish, news, schedule of services, photo album, and mailing list.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 09.01.2005, u ndryshua: 28.07.2018
Temat: Kishat e Varrezave, nekropolet, varrezat, ROCOR Parishes
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Vladimir Memorial Church, Jackson, NJ
http://stvladnj.org/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Not associated with any particular region, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A parish of Russian Orthodox Church Outside of Russia. Located in Jackson, NJ, USA. News. History. Service schedule. Contacts. Driving directions. About Orthodoxy. Photo gallery.
Mirrors and alternative site versions: http://stvladimirnj.org/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 19.03.2006, u ndryshua: 05.07.2018
Temat: Kishat e Varrezave, nekropolet, varrezat, ROCOR Parishes
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Church of St. Athanasios, Rookwood
http://stathanasios.blogspot.com.au/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
News, divine services, church interior, historical facts, life of St. Athanasios, contributors, photographs, ministries and directions to the Church.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 15.03.2013, u ndryshua: 04.01.2014
Temat: Kishat e Varrezave, nekropolet, varrezat, Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Der russisch-orthodoxe Kirche und Friedhof in Berlin Tegel
http://pogost-tegel.info/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Берлинскaя и Германская епархия (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqe private
Die russisch-orthodoxe Friedhof und Kirche der Heiligen Konstantin und Helena in Berlin Tegel - Entstehungsgrund, kurze Geschichte und Beschreibung. Liste der begrabene Personlichkeiten. Geschichte der russische Kirche und kaiserliche Botschaft in Berlin. Tätigkeit der Bruderschaft des heiligen Fürsten Wladimir e.V. Bratstwo.
Gjuhët e sitit: Русский, Deutsch   Referrals: +0/-3
Shtuar: 19.04.2014, u ndryshua: 18.01.2019
Temat: Kishat e Varrezave, nekropolet, varrezat, Vende të ndryshme
Për më tepër: Regional study, Orthodhoksia në Botë, Historia, Historia e Kishës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Justin Orthodox Cemetery, Jacksonville, FL
http://www.orthodoxcemetery.com/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
History, documents, location, and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 03.05.2014
Temat: Kishat e Varrezave, nekropolet, varrezat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Mary’s Russian Orthodox Church at St. Vladimir’s Cemetery in Jackson, NJ
http://www.saintmaryinjackson.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Contacts, clergy, parish history, schedule of services, directions, st. vladimir’s cemetery, news, and pictures.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 25.01.2015, u ndryshua: 20.03.2018
Temat: Kishat e Varrezave, nekropolet, varrezat, Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
St. John the Baptist Church, Post Falls, ID
http://stjohnorthodox.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Parish background, location, parish council, photo gallery, calendar, information for visitors, learning about Orthodoxy, ministries, cemetery, and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://stjohnorthodox.churchcenter.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 04.04.2019
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Kishat e Varrezave, nekropolet, varrezat, Parimet e Orthodhoksisë, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Andrew Church, Baltimore, MD
http://www.standrew-baltimore.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Parish administration, calendar, sacraments, ministry groups, upcoming events, services, directions, St. Andrew cemetery, donations, and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 04.03.2015
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Kishat e Varrezave, nekropolet, varrezat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saints Peter and Paul Church, East Herkimer, NY
http://www.cnyorthodoxchurch.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
History, driving directions, service schedule, contact information, administration, introduction to Orthodoxy, cemetery, cookbook, and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 27.01.2017
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Kishat e Varrezave, nekropolet, varrezat, Kuzhina Orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Alexander Nevskiy Cathedral in Łódź
http://cerkiewlodz.pl/
Kisha Orthodhokse e Polonisë (Evropa Lindore, Poloni). Faqja zyrtare
News, history, service schedule, cemeteries, gallery and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Polski   Referrals: +0/-3
Shtuar: 06.01.2018, u ndryshua: 25.03.2019
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Polonisë
Për më tepër: Kishat e Varrezave, nekropolet, varrezat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Serbisch-orthodoxe Kirchengemeinde in Osnabrück
http://www.spc-osnabrueck.de/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Gottesdienstordnung, Neuigkeiten, Geschichte, Pfarrbrief, Kontakt.
Gjuhët e sitit: Deutsch, Српски   Referrals: +0/-1
Shtuar: 26.03.2011, u ndryshua: 25.09.2012
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Kishat e Varrezave, nekropolet, varrezat, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente