Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha dhe Shoqëria:  

Kisha dhe Shteti, politika

Nëntemat:  Organizata politike (0)Media on Politics (0)Zgjedhjet, Politikanët (0)
Për më tepër:  Non-profit Organizations (0)
Temat
Interparliamentary Committee for the Orthodoxy
http://eiao.org/
Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
History, statutory texts, structure, news, activities and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://eiao.org/homeenglish/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά   Referrals: +0/-15
Shtuar: 13.07.2005, u ndryshua: 18.08.2018
Temat: Organizata politike, Kisha dhe Shteti, politika, Non-profit Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Americans for Serbia. Alternative news blog
http://americansforserbia.blogspot.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
An alternative news blog with an Eastern Orthodox focus for the United States proselytes and concerned United States citizens. Petition “No Independence for Kosovo-Metohija” to the UN and to Congressmen.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 17.04.2007, u ndryshua: 11.05.2014
Temat: Kalvari sërb, Kisha dhe Shteti, politika, Discussion Boards
Për më tepër: Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Mystery of Iniquity, Sërbia dhe Mali i Zi, Kisha dhe Shoqëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
1389. Serbian people’s movement
http://1389.org.rs/movement-1389.html

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Statute of movement. Learn about your fatherland. National interest. Projects of 1389. Orthodox religion. About sects. Serbian songs in mp3 format. Vidovdan pilgrimage. For the prohibition of abortion.
Mirrors and alternative site versions: http://1389.org.rs, http://1389.срб, http://1389.орг.срб
Gjuhët e sitit: Русский, English, Српски   Referrals: +0/-39
Shtuar: 06.03.2007, u ndryshua: 30.08.2016
Temat: Ideologjia dhe patriotizmi sërb, Organizata rinore, Non-profit Organizations
Për më tepër: Sound Files, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Kisha dhe Shteti, politika, Parimet e Orthodhoksisë, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Representation of the Russian Orthodox Church to the European Institutions
http://orthodoxru.eu/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa perëndimore, Belgjikë). Faqja zyrtare
News, articles, documents and statements related to the official contacts of the Russian Orthodox Church with the European Parliament, European Commission and other structures of the European Union.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxeurope.org/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-24
Shtuar: 12.03.2004, u ndryshua: 26.02.2019
Temat: Orthodhoksia në Botë, Organizata Sinodiale
Për më tepër: Website në gjuhë të ndryshme, Kisha dhe Shteti, politika, Vende të ndryshme, Kisha Orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Union of Orthodox Journalists
http://spzh.news/en/
Kisha Orthodhokse e Ukrainës (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
Orthodox news – main events of Orthodoxy in Ukraine and the world. All Christian news of the day.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська   Referrals: +0/-15
Shtuar: 05.04.2018
Temat: Të rejat, Media orthodhokse, Non-profit Organizations
Për më tepër: Kisha dhe Shteti, politika, Kisha dhe Shoqëria, Pyetje dhe përgjigje
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Hvosno. The Serbs in Kosovo and Metohija
http://www.hvosno.co.rs/defaulte.htm

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
The publication of the St. Sava Cultural Center. Culture, Serb returns and restoration of Serbian heritage.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-13
Shtuar: 22.02.2005, u ndryshua: 18.07.2018
Temat: Kalvari sërb, Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Revista
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Rindërtimi i Kishave dhe Manastireve, Kisha dhe Shteti, politika, Sërbia dhe Mali i Zi, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
KrajinaForce.com. Voice of Exiled Krajisniks
http://krajinaforce.com/aboutus.html

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
A nonpolitical, non governmental and nonprofit website, established by joint efforts of exiled Krayinians, refugees from the territories of RS Krayina and Croatia. News, documents, pictures, movies, message board and links.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Српски   Referrals: +0/-13
Shtuar: 16.02.2007, u ndryshua: 12.07.2018
Temat: Kalvari sërb
Për më tepër: Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Material analizues, Kisha dhe Shteti, politika, Të rejat, Sërbia dhe Mali i Zi, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Njegoš.org. Serb Land of Montenegro
http://www.njegos.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
The prime source and guide through Montenegrin heritage. Historiographical information is based on critically confirmed facts and scientific knowledge. Orthodox Christianity, Dynasty, ethnic identity, unification with Serbia. Books, articles, literature and video.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-9
Shtuar: 23.02.2005, u ndryshua: 27.04.2016
Temat: Ideologjia dhe patriotizmi sërb, Historia, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Sound Files, Kisha dhe Shteti, politika, Poezia, Sërbia dhe Mali i Zi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Pogledi. Serbian Orthodox Newspaper from Kragujevac
http://www.pogledi.rs/en/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Latest issue, archive. Articles of Srdja Trifkovic and Carl Kosta Savich. Pictures gallery: KLA crimes over Serbian civilians in Kosovo and Metohia, Albanian crimes against Serbs. Orthodox Church. Discussions in English.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-7
Shtuar: 05.12.2004, u ndryshua: 28.07.2018
Temat: Ideologjia dhe patriotizmi sërb, Shtëpi botuese, tipografi, Revista
Për më tepër: Kalvari sërb, Ideologjia ruse, Kisha dhe Shteti, politika, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Historia, Sërbia dhe Mali i Zi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Representation of the Church of Greece to the European Union
http://www.regue.eu/en/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
General information, staff, European affairs, Orthodoxy, news, events, address and links.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-5
Shtuar: 17.12.2004, u ndryshua: 09.07.2018
Temat: Kisha Orthodhokse e Greqisë
Për më tepër: Kisha dhe Shteti, politika
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Representation of the Russian Orthodox Church in Strasbourg
http://strasbourg-reor.org/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
Official site of the representation of the Russian Orthodox Church in Strasbourg.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français   Referrals: +0/-4
Shtuar: 31.01.2006, u ndryshua: 25.06.2018
Temat: Orthodhoksia në Botë
Për më tepër: Kisha dhe Shteti, politika, Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Save Kosovo! American Council for Kosovo
http://www.savekosovo.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A U.S. nonprofit organization dedicated to promoting a better American understanding of the Serbian province of Kosovo and Metohija and of the critical American stake in the province’s future. Information and analysis about Kosovo.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 01.08.2011, u ndryshua: 04.01.2014
Temat: Kalvari sërb, Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Non-profit Organizations
Për më tepër: Kisha dhe Shteti, politika, Sërbia dhe Mali i Zi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Informed Orthodox Citizen Initiative. Private Blog
http://ioci.wordpress.com/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
This site is a urban rustic, peasant’s observations of the world events from an Orthodox Christian Perspective. In other words a poor man’s view of global issues and counter-issues. Informs folks of relevant peaceful actions they can take to make voice heard, personal prayer being the first action.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 16.04.2014
Temat: Webfaqe të laikëve, Discussion Boards
Për më tepër: Kisha dhe Shteti, politika, Kisha dhe Shoqëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente