Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha dhe Shoqëria:  Lëvizjet misionare:  

Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions

Për më tepër:  Okultizmi, Astrologjia, Satanizmi, Paganizmi (0)
1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Orthodox Christian Site for Inquirers and Converts
http://www.orthodoxconvert.info/
Faqe private
This site is focused towards helping those from a Western background to gain some understanding of the Orthodox view point.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 22.06.2005, u ndryshua: 20.02.2009
Temat: Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
WatchTower-Stop
http://watchtower-stop.blogspot.com/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
The Orthodox dogma against the myths of Watchtower and other heresies.
Mirrors and alternative site versions: http://antiairetikos.blogspot.com/, http://watchtower-stop.blogspot.com/
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-3
Shtuar: 15.06.2009
Temat: Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions
Për më tepër: Okultizmi, Astrologjia, Satanizmi, Paganizmi, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Keith Andrew Massey. Priest’s Webpage
http://keithmassey.net/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqe private
Rev. Keith Andrew Massey, PhD is a biblical scholar, Orthodox priest, Latin teacher, and Arabic linguist.
Mirrors and alternative site versions: http://keithmassey.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 20.01.2015, u ndryshua: 24.07.2020
Temat: Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox-Reformed Bridge
http://blogs.ancientfaith.com/orthodoxbridge/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Helping Calvinists interested in Orthodoxy come to a better understanding of Orthodoxy. Resources, reviews & responses, topics, comments, and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 12.02.2015, u ndryshua: 13.05.2020
Temat: Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
1389. Serbian people’s movement
http://1389.org.rs/movement-1389.html

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Statute of movement. Learn about your fatherland. National interest. Projects of 1389. Orthodox religion. About sects. Serbian songs in mp3 format. Vidovdan pilgrimage. For the prohibition of abortion.
Mirrors and alternative site versions: http://1389.org.rs, http://1389.срб, http://1389.орг.срб
Gjuhët e sitit: Русский, English, Српски   Referrals: +0/-12
Shtuar: 06.03.2007, u ndryshua: 30.08.2016
Temat: Ideologjia dhe patriotizmi sërb, Organizata rinore, Non-profit Organizations
Për më tepër: Sound Files, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Kisha dhe Shteti, politika, Parimet e Orthodhoksisë, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Advices. Electronic Library
http://www.sfaturiortodoxe.ro/orthodox/

Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqe private
Topics: Orthodox Faith, yoga, magic, devil, sex, abortion, luck, superstitions, UFO, rock music, bioenergy, horoscope, fortune telling, identity cards 666, other religions, TV, dreams, science & religion, sins, angels, marriage – family, prayers, fasting etc. Photos, interviews, psaltic MP3, Orthodox calendar, books, elders, news.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-11
Shtuar: 13.03.2005, u ndryshua: 15.02.2020
Temat: Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Sound Files, Muzika popullore dhe bashkëkohore, Okultizmi, Astrologjia, Satanizmi, Paganizmi, Lutje, libra lutjesh, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Globalizmi, Mbikqyrja elektronike, Ekumenizmi, Apostazia, Jeta familjare, Kalendari, Emrat, Parimet e Orthodhoksisë, Mystery of Iniquity, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Bogoslov.TV. Film Studio of the Moscow Theological Academy
http://bogoslov.tv/ru/playlist/english-version/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Project of the Center for Information Technologies of the Holy Trinity Sergius Lavra and the Moscow Theological Academy. Lectures, films, interviews, programs, reports, reports and stories. Animated films “Academy of Faith”.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 11.11.2020
Temat: Lëvizjet misionare, Parimet e Orthodhoksisë, Film, video
Për më tepër: Murgjëria, Predikime, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Historia e Kishës, Dëshmorë të rinj, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Home page of Father Silouan Thompson
http://silouanthompson.net/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Spirituality, technology, ramblings.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 02.07.2004, u ndryshua: 12.03.2020
Temat: Pyetje dhe përgjigje, Webfaqe të klerikëve, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Essence of Orthodox Christian Faith and Practice
http://www.orthodoxchristendom.nu/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa veriore, Suedi). Faqe private
After a profound spiritual experience the author left the Lutheran Church and converted to the Orthodox Christianity, the original Church. Since then he has been engaged as a singer in the Russian Orthodox Church.
Mirrors and alternative site versions: http://www.ortodoxkristendom.se/
Gjuhët e sitit: English, Svenska   Referrals: +0/-6
Shtuar: 05.07.2005, u ndryshua: 04.08.2018
Temat: Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Koleksioni i Ikonave, Lutje, libra lutjesh, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Parimet e Orthodhoksisë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxy in Yahotyn
http://vira.in.ua/index_en.htm

Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Kievit (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
A little site is about Orthodox life in Yahotyn, a town situated in Kiev region of Ukraine. Brief description and photo gallery.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська   Referrals: +0/-6
Shtuar: 27.04.2006, u ndryshua: 02.05.2020
Temat: Parimet e Orthodhoksisë, Shtetet e ish Bashkimit Sovjetik
Për më tepër: Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Cornerstone. Bi-Monthly Newsletter
http://sprint.net.au/~corners/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Published and distributed by the Greek Orthodox Youth Association of Oakleigh - Sts Anargiri. A guide for every Orthodox Christian, an anti-heretical manual. Youth library.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 13.05.2005, u ndryshua: 05.08.2018
Temat: Gazetat, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Web Collections, Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Organizata rinore, Lëvizjet misionare, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
OrthodoxNet. Shining the Light of Wisdom and Truth
http://orthodoxnet.com/

Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
A conservative Christian view on the modern world. On Orthodoxy. Articles, commentaries, news.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 15.06.2005, u ndryshua: 08.09.2020
Temat: Material analizues, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Të rejat, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Pantokratoros Monastery, Melissohori, Thessaloniki
http://impantokratoros.gr/root.en.aspx
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Located on the slope of a hill, between the villages Liti and Melissohori, some kilometers away from Thessaloniki. The website contains general presentation, books, articles on ecumenism, papism, idolatry and paganism, various topics.
Gjuhët e sitit: English, Deutsch, Italiano, Ελληνικά, Românã, Polski   Referrals: +0/-4
Shtuar: 05.03.2008, u ndryshua: 07.07.2020
Temat: Manastire të Kishës Orthodhokse të Greqisë
Për më tepër: Okultizmi, Astrologjia, Satanizmi, Paganizmi, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Ekumenizmi, Apostazia, Parimet e Orthodhoksisë, Shenjtorët, Mystery of Iniquity, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Discover the Early Church
http://discovertheearlychurch.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
An introduction to the fullness of ancient Christendom. On the Bible, faith & belief, journeys, come & see, worship, and recommended websites.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 03.05.2014, u ndryshua: 20.11.2020
Temat: Parimet e Orthodhoksisë
Për më tepër: Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Historia e Kishës, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint George Antiochian Orthodox Church, Richmond Hill, ON
http://stgeorgeto.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
Parish information. Ministries. Schism: East & West. The Orthodox Church lives by Holy Tradition. Features of Orthodox worship. An outline of the Divine Liturgy. History: Church Seven Ecumenical Councils. Creed. Liturgy. Prayers.
Mirrors and alternative site versions: http://stgeorgeto.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 24.08.2004, u ndryshua: 11.08.2020
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Parimet e Orthodhoksisë, Liturgjia, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Local Orthodox. Reaching Locals in Hawaii
http://localorthodox.com/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
This website has been set up for the purpose of informing people about Orthodoxy and helping to start up an all-English Orthodox church on Oahu. What is Orthodoxy? What is local? Articles & papers. Recommended readings. Orthodox links. How can I help? Contact info.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 28.03.2011, u ndryshua: 28.09.2020
Temat: Lëvizjet misionare, Orthodhoksia në Botë
Për më tepër: Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Christian Information Center
http://orthodoxinfo.com/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Information on Orthodoxy for both believers and non-Orthodox enquirers. Church history, orthodox life, orthodox teaching on life and death. Modern dangers, ecumenism. Calendar, links, feedback, news.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 25.06.2004, u ndryshua: 06.06.2020
Temat: Lëvizjet misionare, Parimet e Orthodhoksisë, Historia e Kishës
Për më tepër: Ikona të Nderuara, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Ekumenizmi, Apostazia, Kalendari, Emrat, Historia, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Extensive materials on the Orthodoxy for both believers and enquirers. Site created and maintained by former anglican Patrick Barnes.

Orthodox Road. Rediscovering Ancient Christianity
http://orthodoxroad.com/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Written reflections of the author’s spiritual journey from protestantism toward the Orthodox Church. Scripture vs. tradition, resources, ancient Christian voices, getting started.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 20.11.2014, u ndryshua: 16.12.2020
Temat: Parimet e Orthodhoksisë, Historia e Kishës, Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Mary Church, Goshen, IN
http://stmarysorthodox.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A mission of the Antiochian Orthodox Christian Archdiocese of North America. News. Services. Links. Photo album. Orthodox doctrine. What we believe. The Church and more. Convert testimonies.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 13.08.2004, u ndryshua: 26.09.2020
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Web Collections, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Classical Christianity. Eastern Orthodoxy for Today
http://www.classicalchristianity.com/
Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
An effort to further enhance, edify, and educate our fellow brethren in the Orthodox Church and help non-Orthodox become more familiar with our teachings. Teachings of the Fathers and articles organized so that those of us in this busy society can easily access them and acquire the mind of the Fathers.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 12.02.2015, u ndryshua: 10.12.2016
Temat: Parimet e Orthodhoksisë, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Për më tepër: Predikime, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Pyetje dhe përgjigje, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente