Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha dhe Shoqëria:  

Lëvizjet misionare

Nëntemat:  Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions (0)Kisha dhe Ushtria (0)Services to Prison Inmates (0)Të rinjtë dhe Orthodhoksia (0)
1 2 3 4  Përpara (Ctrl →) Temat
2nd International Conference on Digital Media and Orthodox Pastoral Care, Athens, 2018
http://dmopc18.com/

Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Conference videos, speakers, honorary committee and contact.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά   Referrals: +0/-49
Shtuar: 29.11.2020
Temat: Lëvizjet misionare, Konferenca, Lexime, Seminare, Kisha dhe Shoqëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Luke’s Serbian Orthodox Mission, Etobicoke, Ontario
http://sv-luka.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
The Missionary, an Orthodox periodical. Reading room, мedieval chants, radio, Chilandar and other monasteries, parishes, icons, prayers, iconography, fasting cookbook, and links.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +1/-28
Shtuar: 16.05.2004, u ndryshua: 10.11.2020
Temat: Lëvizjet misionare, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Sound Files, Muzika korale, këngët, Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kuzhina Orthodhokse, Tekste të himneve korale, Përmbledhje muzikore, Revista, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Missions Around the World
http://ierapostoli.wordpress.com/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
The web site contains news and resources about Orthodox Christian missions around the world, irrespectively of jurisdiction.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +2/-19
Shtuar: 08.10.2008, u ndryshua: 13.03.2018
Temat: Lëvizjet misionare, Orthodhoksia në Botë
Për më tepër: Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Missionary Booklets of Bishop Alexander
http://fatheralexander.org/page6.htm
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Jugut). Faqe private
Web site of bishop Alexander of Russian Orthodox Church abroad. Faith and life. Prayers. Services. Life of saints. Theology. Russian spiritual poetry. In English, Spanish, Russian and Portuguese languages.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Português   Referrals: +0/-30
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 28.02.2019
Temat: Lëvizjet misionare, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë, Webfaqe të klerikëve, Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxy and the World. Russian Orthodox Church Website
http://pravmir.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqe private
A guide to Orthodox life. Articles about Orthodoxy, contemporary Church life and society issues, family life and upbringing of children, Christian fiction, sermons and Orthodox music.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +1/-24
Shtuar: 12.02.2004, u ndryshua: 28.06.2018
Temat: Lëvizjet misionare, Besimi Orthodhoks, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Website të shkrimtarëve, Sound Files, Predikime, Kisha dhe Ushtria, Pelegrinazhet, udhëtimet, Jeta familjare, Pyetje dhe përgjigje, Bibliotekat elektronike, Të rejat, Jeta kishtare, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Bogoslov.TV. Film Studio of the Moscow Theological Academy
http://bogoslov.tv/ru/playlist/english-version/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Project of the Center for Information Technologies of the Holy Trinity Sergius Lavra and the Moscow Theological Academy. Lectures, films, interviews, programs, reports, reports and stories. Animated films “Academy of Faith”.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-23
Shtuar: 11.11.2020
Temat: Lëvizjet misionare, Parimet e Orthodhoksisë, Film, video
Për më tepër: Murgjëria, Predikime, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Historia e Kishës, Dëshmorë të rinj, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Ecclesiastical Mission in Jerusalem
http://rusdm.ru/english/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Misioni ruso-orthodhoks në Jeruzalem (Lindja e Mesme, Izrael). Faqja zyrtare
Contacts and a list of churches and historical sites in the Holy Land.
Mirrors and alternative site versions: http://jerusalem-ru.livejournal.com
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +1/-15
Shtuar: 29.02.2008, u ndryshua: 29.12.2020
Temat: Lëvizjet misionare, Orthodhoksia në Botë
Për më tepër: Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Light of Christ. An Orthodox Missionary Brotherhood
http://iliahtidesagapis.com/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
The Orthodox Missionary Brotherhood “The Light of Christ” is registered in Greece as a non-governmental organization with a non-profit character. The headquarters of the organization are in the island of Rhodes in Greece. Its aim is both the protection of the orphan and poor children of Africa and the spread of God’s Word in all over the world.
Mirrors and alternative site versions: http://foschristu.gr/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Français, Ελληνικά, Svenska   Referrals: +0/-21
Shtuar: 23.07.2008, u ndryshua: 24.03.2019
Temat: Lëvizjet misionare, Bamirësi, mëshirë, Fondacione, Organizata bamirëse, Kisha dhe Shoqëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthotracts.org. Sharing the Historic Orthodox Faith
http://orthotracts.org/

Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Resources for the Orthodox Christian: music, video, radio programming, printable tracts, and lots of links. The ACORN Radio Programming features audios on Worship, Spirituality, History and Contemporary issues. Search our Video of the Day library of over 350 Searchable Orthodox Videos.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-20
Shtuar: 10.09.2004, u ndryshua: 10.02.2021
Temat: Lëvizjet misionare, Përmbledhje muzikore, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Stacione dhe programe radiofonike, Parimet e Orthodhoksisë, Liturgjia, Film, video, Shenjtorët, Bibliotekat elektronike, Muzikë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Belgorod Orthodox Theological Seminary (with missionary focus)
http://bel-seminaria.ru/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Belgorodit dhe Starij Oskol (Rusia Qëndrore, Rusia). Faqja zyrtare
Official data, patron saint, history and modern life of the seminary.
Mirrors and alternative site versions: http://bpdsmn.wordpress.com/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-18
Shtuar: 26.06.2001, u ndryshua: 19.04.2020
Temat: Lëvizjet misionare, Akademi theologjike dhe Seminare
Për më tepër: Kishat e Institucioneve Edukative, Bibliotekat elektronike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
E-Quip Orthodox Course in Faith and Life
http://equip-orthodox.com/
Patriarkana e Antiokisë (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
A distance learning course in Orthodox Christian faith and life. A free reading service or a fee based diploma option. A service provided by the Antiochian Orthodox Church (Acts 11:26).
Mirrors and alternative site versions: http://webbrain.com/u/13DS
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-17
Shtuar: 14.12.2015, u ndryshua: 02.02.2021
Temat: Lëvizjet misionare, Edukimi, Parimet e Orthodhoksisë
Për më tepër: Material didaktik
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Apostolic Diakonia of the Church of Greece
http://apostoliki-diakonia.gr/index_en.asp
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Organization. Orthodox mission. Theology and life. Holy Bible. Catechism. Multimedia.
Gjuhët e sitit: English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά   Referrals: +0/-16
Shtuar: 16.05.2005, u ndryshua: 12.08.2020
Temat: Lëvizjet misionare
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë, Kisha Orthodhokse e Greqisë, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Missions Institute of Orthodox Christianity
http://missions.hchc.edu/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The Institute seeks to promote a vibrant mission consciousness among students and seminarians at the Orthodox theological schools and seminaries in the US. The primary focus is to instill an understanding of international cross-cultural missionary work. Events, mission articles, links, resources, newsletters, contact.
Mirrors and alternative site versions: http://hchc.edu/missions/, http://missionsinstitute.org/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-16
Shtuar: 13.10.2012, u ndryshua: 07.05.2020
Temat: Lëvizjet misionare, Edukimi, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Akademi klerikale dhe kurse shpirtërore, Akademi theologjike dhe Seminare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
North Texas Orthodox Missions (NTOM)
http://ntom.org/
Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Сlergy and laity from many jurisdictions worship and work together to support local, national and international Orthodox Christian mission efforts. Festival of Orthodoxy. Getting involved. Meetings. Missions. Parishes. Prayers. Radio. Resources.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 24.02.2005, u ndryshua: 22.10.2020
Temat: Lëvizjet misionare, Non-profit Organizations
Për më tepër: Stacione dhe programe radiofonike, Cultural Public Events, Kisha Orthodhokse Autoqefale
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Christian Information Center
http://orthodoxinfo.com/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Information on Orthodoxy for both believers and non-Orthodox enquirers. Church history, orthodox life, orthodox teaching on life and death. Modern dangers, ecumenism. Calendar, links, feedback, news.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 25.06.2004, u ndryshua: 06.06.2020
Temat: Lëvizjet misionare, Parimet e Orthodhoksisë, Historia e Kishës
Për më tepër: Ikona të Nderuara, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Ekumenizmi, Apostazia, Kalendari, Emrat, Historia, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Extensive materials on the Orthodoxy for both believers and enquirers. Site created and maintained by former anglican Patrick Barnes.

Preachers Institute. Orthodox Christian Homiletics Resource
http://preachersinstitute.com/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
About preaching, sermons and sermon resources, news, theology, apologetics, and biblical resources.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 16.08.2012, u ndryshua: 23.08.2020
Temat: Lëvizjet misionare, Predikime
Për më tepër: Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Christian Mission Center (OCMC), St. Augustine, FL
http://ocmc.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
General information. Missionaries. Mission teams. Magazine. Mission news.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 16.05.2005, u ndryshua: 27.07.2020
Temat: Lëvizjet misionare, Non-profit Organizations
Për më tepër: Kisha Orthodhokse në Amerikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Good Guys Wear Black. Discerning Your Vocation in the Orthodox Church
http://goodguyswearblack.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Provides a resource for reflection, guidance, information and connection with chaste men who are discerning a vocation to Holy Orders, connecting with those whom God is calling to the Holy Priesthood, or the Diaconate in Christ and giving them some direction, guidance and consolation on their journey.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 15.08.2012, u ndryshua: 04.11.2020
Temat: Lëvizjet misionare, Webfaqe të klerikëve
Për më tepër: Edukimi, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Route of Agape. Orthodox Missionary Association
http://routeofagape.gr/en/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Organisation, acts, photos, video, calendar, documents, liturgical books, blog and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Français, Ελληνικά   Referrals: +0/-12
Shtuar: 10.04.2015, u ndryshua: 16.09.2020
Temat: Lëvizjet misionare, Fondacione, Organizata bamirëse, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Commission for Orthodox Missions & Evangelism, Metropolis of San Francisco
http://groworthodoxy.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A ministry of the Greek Orthodox Metropolis of San Francisco dedicated to fulfilling the Great Commission. Strategic plan, people, partners, blog, support, and contact.
Mirrors and alternative site versions: http://come-sf.org/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 23.06.2016, u ndryshua: 18.11.2020
Temat: Lëvizjet misionare, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3 4  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2021, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente