Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha dhe Shoqëria:  

Konferenca, Lexime, Seminare

1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
2nd International Conference on Digital Media and Orthodox Pastoral Care, Athens, 2018
http://dmopc18.com/

Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Conference videos, speakers, honorary committee and contact.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά   Referrals: +0/-62
Shtuar: 29.11.2020
Temat: Lëvizjet misionare, Konferenca, Lexime, Seminare, Kisha dhe Shoqëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Legacy of Father Alexander Schmemann. International Conference
http://schmemann.conference.free.fr/index_en.html
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Korsunit (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
Website dedicated to the international conference that took place in Paris on December 11-14, 2008. Audio recording of the conference, video, photos, lectures, the life and work of father Alexander Schmemann.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français   Referrals: +0/-13
Shtuar: 05.11.2010, u ndryshua: 19.11.2020
Temat: Konferenca, Lexime, Seminare, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Personals
Për më tepër: Asketët dhe Heremitët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Sanctity of Motherhood. All-Russian Forum
http://sm.cnsr.ru/ru/eng/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
Organized by the Center of National Glory and St. Andrew the First-Called Foundation.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 17.06.2020
Temat: Gruaja orthodhokse, Konferenca, Lexime, Seminare, Jeta familjare
Për më tepër: Material analizues
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Antiochian Village. Camp and Conference Center, Bolivar, PA
http://www.antiochianvillage.org/

Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Antiochian Orthodox Christian Archdiocese of North America. Summer camp, Winter Camp, Family Camp, Byzantine Chant Camp, Iconography Camp. Conference & Retreat Center.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 29.11.2004, u ndryshua: 19.06.2018
Temat: Kampingje verore për çdo moshë, Konferenca, Lexime, Seminare
Për më tepër: Organizata rinore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Round Table. Education for Change and Diaconia
http://rondtb.msk.ru/home_en.htm

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Tasks, projects and partners. Resource materials. Initiatives in religious education and social service. Social service - know-how. Nursing: professional advice. Newsletter. Religious education and social service: problems and experience. Action by Churches Together Mission. Projects for emergency humanitarian aid. Notice board. Training, social programs, publications.
Mirrors and alternative site versions: http://catgallery.ru/rondtb/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 27.05.2003, u ndryshua: 02.09.2020
Temat: Konferenca, Lexime, Seminare, Edukimi
Për më tepër: Mjekësia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Light to the World. International Youth Film Festival
http://kinofest-svetmiru.ru/en/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Рыбинская епархия (Rusia Qëndrore, Rusia). Faqja zyrtare
The Festival is co-organized by the Rybinsk diocese of the Yaroslavl Metropolitan of the Russian Orthodox Church and the national Fund for support of copyright holders (Moscow).
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 29.03.2020, u ndryshua: 30.03.2020
Temat: Konferenca, Lexime, Seminare, Film, video
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
International Congress of Orthodox Christian Theology, Athens, 2021
http://ic2020-en.theol.uoa.gr/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
The School of Theology of the National and Kapodistrian University of Athens and the National Library of Greece are co-organising the International Congress of Orthodox Christian Theology in Athens in May 2021 under the aegis of the Holy Synod of the Church of Greece. Programme, organisers, previous congresses, news & events, premises & access, secretariat & registration.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-4
Shtuar: 22.10.2020, u ndryshua: 06.11.2020
Temat: Konferenca, Lexime, Seminare
Për më tepër: Kisha dhe Shoqëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Youth Directors in North America
http://orthodoxyouth.net/
Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A pan-Orthodox resource for families, parents, and youth workers. Resources and programs designed in all the jurisdictions under the Assembly of Canonical Orthodox Bishops in North America.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 11.11.2004, u ndryshua: 21.07.2020
Temat: Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Konferenca, Lexime, Seminare
Për më tepër: Organizata rinore, Kisha dhe Shoqëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Conventions & Conference Planning. Antiochian Orthodox Christian Archdiocese
http://antiochianevents.com/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Information of diocesan conference planning committees. Diocesan parish life conferences, creative festivals, downloads, contacts, and links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 31.01.2020
Temat: Konferenca, Lexime, Seminare, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Halki Summit, Heybeliada
http://halkisummit.com/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Lindja e Mesme, Turqia). Faqja zyrtare
Themes: theology, ecology, and the Word; a conversation on the environment, literature and the arts. Program and participants.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 13.06.2015, u ndryshua: 14.12.2020
Temat: Konferenca, Lexime, Seminare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
2020 Pan-Orthodox Music Symposium, Yonkers, NY
http://orthodoxmusicsymposium.org/
Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A regional symposium in North America was held on 11-13 June 2020. Presentations on Orthodox liturgical music in the English-speaking world. Liturgical services, workshops and practica, panel discussion on the future of Orthodox music in North America, and fellowship with directors, composers, singers, chanters, musicians, and musicologists.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 06.05.2016, u ndryshua: 01.09.2020
Temat: Musical Events, Konferenca, Lexime, Seminare
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
International Meeting of Orthodox Youth
http://en.ito2019.ro/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
Archive website of the International Meeting of Orthodox Youth that took place in the Bans’ Citadel from September 5th to 8th 2019.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-3
Shtuar: 09.06.2016, u ndryshua: 05.06.2020
Temat: Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Konferenca, Lexime, Seminare
Për më tepër: Kampingje verore për çdo moshë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Herman Russian Orthodox Youth Conference
http://sthermanconference.org/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Programs, social activities, lectures, schedules, and registration for the St. Herman Conference. The conference is one of the main events for youth in the Russian Orthodox Church Abroad.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 13.09.2008, u ndryshua: 01.09.2020
Temat: Konferenca, Lexime, Seminare, Cultural Public Events
Për më tepër: Të rinjtë dhe Orthodhoksia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1st International Conference on Digital Media and Orthodox Pastoral Care, Athens
http://dmopc15.com/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
The conference took place on 7-9 May 2015. Program, speakers, honorary committee and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά   Referrals: +0/-2
Shtuar: 26.05.2015, u ndryshua: 27.09.2018
Temat: Konferenca, Lexime, Seminare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Speakers Bureau
http://orthodoxspeakers.com/
Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Matches speakers, authors, and artists to groups seeking them for events.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 11.11.2004, u ndryshua: 26.06.2020
Temat: Konferenca, Lexime, Seminare
Për më tepër: Lëvizjet misionare, Cultural Public Events, Kisha dhe Shoqëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Southern California Bible Bowl
http://socalbiblebowl.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Bible and church history tournaments, held yearly at Antiochian and Greek Orthodox churches.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 17.05.2016, u ndryshua: 28.11.2020
Temat: Konferenca, Lexime, Seminare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Second Orthodox Youth Conference 2007, Istanbul
http://youth.patriarchate.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Lindja e Mesme, Turqia). Faqja zyrtare
General information. Messages and texts. Photo gallery. Ecumenical Patriarchate. Ecumenical Patriarch Bartholomew.
Mirrors and alternative site versions: http://youth.ecupatriarchate.org/
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-2
Shtuar: 03.10.2007, u ndryshua: 08.10.2018
Temat: Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Konferenca, Lexime, Seminare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Panorthodoxes Jugendtreffen
http://www.orthodoxejugend.at/
Evropa perëndimore, Austria). Faqja zyrtare
Voranmeldung, Programm, Workshops, Ort, Fragen, Unterstützer, Kontakt.
Gjuha e sitit: Deutsch   Referrals: +0/-1
Shtuar: 13.08.2012, u ndryshua: 29.03.2019
Temat: Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Konferenca, Lexime, Seminare
Për më tepër: Organizata rinore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Orthodox Northwest. Bulletin Board for Events & Happenings of Interest to Orthodox Christians in the Northwest
http://orthodoxnorthwest.wordpress.com/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
A blog for the purpose of informing Orthodox Christians in the Northwest of activities that may be of interest to them. This includes retreats, concerts, festivals, feast days, visits of important dignitaries and icons, charitable activities and other events.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-22
Shtuar: 30.03.2011, u ndryshua: 18.01.2013
Temat: Kisha dhe Shoqëria, Të rejat
Për më tepër: Musical Events, Konferenca, Lexime, Seminare, Ekspozita, Panaire, Cultural Public Events
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Center for Church Studies, Niš
http://crkvenestudije.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
About the center, goals and research fields, history, direction, members, publishing house, projects and plans.
Mirrors and alternative site versions: http://rastko.rs/bogoslovlje/crkvenestudije/
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-5
Shtuar: 25.07.2004, u ndryshua: 27.12.2020
Temat: Historia e Kishës, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Konferenca, Lexime, Seminare, Shtëpi botuese, tipografi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente