Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  

Kisha dhe Shoqëria

Nëntemat:  Lëvizjet misionare (0)Bamirësi, mëshirë (1)Kishat e Ndërmarrjeve dhe Institucioneve (0)Kisha dhe Shteti, politika (0)Mystery of Iniquity (1)Konferenca, Lexime, Seminare (0)
Për më tepër:  Non-profit Organizations (0)Media orthodhokse (4)
1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Orthodhoksia e Bashkuar. Biblioteka elektronike
http://orthodhoksiaebashkuar.al/
Faqja zyrtare
Dëshmi mbi shenjtorët dhe gjerondon, familja orthodhokse, fjalë të urta nga etërit dhe gjerondon, jeta liturgjike, jeta shpirtërore, jetë shenjtorësh dhe gjerondon, lajme, material audiovizual, predikime, katekizma, artikuj.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxkyanq.org/, http://ortodokslartoplulugu.org/
Gjuhët e sitit: English, Deutsch, Ελληνικά, Slovenčina, Shqip, Românã, العربية, others   Referrals: +0/-33
Shtuar: 26.10.2014, u ndryshua: 16.12.2020
Temat: Bibliotekat elektronike, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Predikime, Kisha dhe Shoqëria, Parimet e Orthodhoksisë, Liturgjia, Asketët dhe Heremitët, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 33 (#3)
Gjendja e faqes:
2nd International Conference on Digital Media and Orthodox Pastoral Care, Athens, 2018
http://dmopc18.com/

Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Conference videos, speakers, honorary committee and contact.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά   Referrals: +0/-49
Shtuar: 29.11.2020
Temat: Lëvizjet misionare, Konferenca, Lexime, Seminare, Kisha dhe Shoqëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Sabornik. News from the Orthodox World and Teaching of the Holy Fathers
http://sabornik.net/category/engl/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Orthodox Christian news archive and analytics.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-21
Shtuar: 07.12.2020
Temat: Kisha dhe Shoqëria, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Festat, Lëvizjet misionare, Material analizues, Shenjtorët, Të rejat, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Public Advocacy. Special-Status NGO at the United Nations Economic and Social Council
http://protiktor.com/eng/
Kisha Orthodhokse e Ukrainës (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
Protection of Christian values and believers’ rights in the UN, OSCE, European Parliament, etc. Church and justice, legal regulation of restitution of confiscated church property, legal protection of sect victims, legal regulation of status of church units, legal advice to Orthodox Christians.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Ελληνικά, Српски   Referrals: +0/-20
Shtuar: 13.01.2012, u ndryshua: 29.09.2018
Temat: Trade and Trades, Kisha dhe Shoqëria
Për më tepër: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Northwest. Bulletin Board for Events & Happenings of Interest to Orthodox Christians in the Northwest
http://orthodoxnorthwest.wordpress.com/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
A blog for the purpose of informing Orthodox Christians in the Northwest of activities that may be of interest to them. This includes retreats, concerts, festivals, feast days, visits of important dignitaries and icons, charitable activities and other events.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 30.03.2011, u ndryshua: 18.01.2013
Temat: Kisha dhe Shoqëria, Të rejat
Për më tepër: Musical Events, Konferenca, Lexime, Seminare, Ekspozita, Panaire, Cultural Public Events
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
American Orthodox Institute
http://aoiusa.org/

Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Resource designed to address social and moral concerns in our society from an Orthodox perspective.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-14
Shtuar: 17.08.2012, u ndryshua: 06.06.2020
Temat: Gazetaria politike dhe shoqërore, Kisha dhe Shoqëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Oikou. The Orthodox Family ​& The Environment
http://oikou.org/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Efforts of the Ecumenical Patriarch, Orthodox perspective on ecology, goals, and participation.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 23.12.2017, u ndryshua: 21.02.2021
Temat: Kisha dhe Shoqëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Orthodox Church of Tomorrow. Personal Blog of Fr. John Peck
http://frjohnpeck.com/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Preaching, teaching, practical missiology and their place in the American Orthodox Mission.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 01.05.2014, u ndryshua: 28.01.2021
Temat: Kisha dhe Shoqëria, Webfaqe të klerikëve
Për më tepër: Lëvizjet misionare, Predikime
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Russian Orthodox Church. Official Website of the Moscow Patriarchate
http://patriarchia.ru/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
News of the Moscow Patriarchate, His Holiness Patriarch, documents, inter-council presence, publications, organisations, personalia, upcoming events, photo, video and audio.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxia.ru/, http://patriarchia.ru/, http://patriarhia.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Ελληνικά, Românã   Referrals: +0/-54
Shtuar: 02.05.2005, u ndryshua: 13.01.2021
Temat: Web Collections, Të rejat, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Kisha dhe Shoqëria, Jeta kishtare, Portale web orthodhokse, Media orthodhokse, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Personals, Dioqezat, Organizata Sinodiale, Kisha Orthodhokse, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Union of Orthodox Journalists
http://spzh.news/en/
Kisha Orthodhokse e Ukrainës (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
Orthodox news – main events of Orthodoxy in Ukraine and the world. All Christian news of the day.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Ελληνικά, Српски, Georgian, Românã   Referrals: +0/-43
Shtuar: 05.04.2018, u ndryshua: 20.01.2021
Temat: Të rejat, Media orthodhokse, Non-profit Organizations
Për më tepër: Kisha dhe Shteti, politika, Kisha dhe Shoqëria, Pyetje dhe përgjigje
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Eikonografies Workshop. Handmade Byzantine Hagiography
http://agiografies.info/

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Eikonografies is a Byzantine hagiography workshop with tradition and experience. Having legacy asset, the work of the great icon painter Fotis Kontoglou, the teacher Elder Meletios learned the art of criticism school Foti Kontoglou. Afterwards the hagiographers studied for a long time from the monks of the Archangel Michael Monastery of Pella. Handmade hagiography. The materials used are traditional colors of powder and egg tempera.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-20
Shtuar: 08.07.2013, u ndryshua: 05.09.2020
Temat: Icon Painting Shops, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Për më tepër: Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Predikime, Stacione dhe programe radiofonike, Kisha dhe Shoqëria, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Icon of Faith. International Journal of Interdisciplinary Scientific Research
http://revistaicoanacredintei.com/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
The journal explores the vital interconnections between knowledge, ethics and faith. Includes topics like: Christian political economy; unity of the arts and sciences; religious resurgence in the postmodern world; the family and the world; problems of philosophy, ethics and faith; civil society and religion; reinventing liberal arts education; the path towards culture of life; science and religion: convergence to an open society; globalization; Christianity & democracy etc.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-15
Shtuar: 18.06.2015, u ndryshua: 25.12.2020
Temat: Shkenca, Revista
Për më tepër: Kisha dhe Shoqëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Phoebe Center. For the History of the Deaconess
http://www.orthodoxdeaconess.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Dedicated to education regarding the historical deaconess and her role. A repository of historical documents, sacred texts, articles, and contemporary scholarship that explores the purpose of the deaconess. Advisory board, news, events, and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 12.02.2015, u ndryshua: 22.12.2017
Temat: Gruaja orthodhokse, Historia e Kishës, Non-profit Organizations
Për më tepër: Kisha dhe Shoqëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
International Congress of Orthodox Christian Theology, Athens, 2021
http://ic2020-en.theol.uoa.gr/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
The School of Theology of the National and Kapodistrian University of Athens and the National Library of Greece are co-organising the International Congress of Orthodox Christian Theology in Athens in May 2021 under the aegis of the Holy Synod of the Church of Greece. Programme, organisers, previous congresses, news & events, premises & access, secretariat & registration.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-13
Shtuar: 22.10.2020, u ndryshua: 06.11.2020
Temat: Konferenca, Lexime, Seminare
Për më tepër: Kisha dhe Shoqëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Informed Orthodox Citizen Initiative. Private Blog
http://ioci.wordpress.com/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
This site is a urban rustic, peasant’s observations of the world events from an Orthodox Christian Perspective. In other words a poor man’s view of global issues and counter-issues. Informs folks of relevant peaceful actions they can take to make voice heard, personal prayer being the first action.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-12
Shtuar: 16.04.2014
Temat: Webfaqe të laikëve, Discussion Boards
Për më tepër: Kisha dhe Shteti, politika, Kisha dhe Shoqëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Koinonia. Website of Rev. Gregory Jensen
http://palamas.info/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
An Orthodox priest’s thoughts on social and economic topics. The Rev. Gregory Jensen is a social scientist specializing in religion and personality theory, the interim pastor of St. Ignatius Church in Madison, WI and Orthodox Chaplain at the University of Wisconsin-Madison.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 11.07.2015, u ndryshua: 05.01.2021
Temat: Webfaqe të klerikëve
Për më tepër: Predikime, Kisha dhe Shoqëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Church of Greece and 1821
http://ekklisia1821.gr/en/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Anniversary of the 1821 Revolution and National Palingenesia (Regeneration). News, timeline, publications and contact.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-2
Shtuar: 26.02.2021
Temat: Konferenca, Lexime, Seminare, Historia
Për më tepër: Kisha dhe Shteti, politika, Kisha dhe Shoqëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Light of Christ. An Orthodox Missionary Brotherhood
http://iliahtidesagapis.com/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
The Orthodox Missionary Brotherhood “The Light of Christ” is registered in Greece as a non-governmental organization with a non-profit character. The headquarters of the organization are in the island of Rhodes in Greece. Its aim is both the protection of the orphan and poor children of Africa and the spread of God’s Word in all over the world.
Mirrors and alternative site versions: http://foschristu.gr/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Français, Ελληνικά, Svenska   Referrals: +0/-21
Shtuar: 23.07.2008, u ndryshua: 24.03.2019
Temat: Lëvizjet misionare, Bamirësi, mëshirë, Fondacione, Organizata bamirëse, Kisha dhe Shoqëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Centre for Spiritual Support of the Orthodox Communities in Confinement, Moscow
http://4prison.ru/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
St. Ephrem of Syria’s Centre for Spiritual Support of the Orthodox Communities in Confinement.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-18
Shtuar: 24.01.2005, u ndryshua: 04.12.2020
Temat: Services to Prison Inmates
Për më tepër: Lëvizjet misionare, Bamirësi, mëshirë, Material didaktik, Kolegje dhe universitete orthodhkse, Kisha dhe Shoqëria, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Shelter House of Martyr, Apostle and Archdeacon St. Stephen, Jelenia Góra
http://cieplice.cerkiew.pl/en/
Kisha Orthodhokse e Polonisë (Evropa Lindore, Poloni). Faqja zyrtare
History, chapel, information for tourists, access, frescoes, contact, news and guest book.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Français, Polski   Referrals: +0/-16
Shtuar: 16.05.2009, u ndryshua: 02.05.2016
Temat: Bamirësi, mëshirë
Për më tepër: Lëvizjet misionare, Kisha dhe Shoqëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2021, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente