Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse e Rusisë:  Kisha Autonome:  Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR):  

Russian Orthodox Church outside Russia Media and News

Temat
Orthodox Northwest. Bulletin Board for Events & Happenings of Interest to Orthodox Christians in the Northwest
http://orthodoxnorthwest.wordpress.com/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
A blog for the purpose of informing Orthodox Christians in the Northwest of activities that may be of interest to them. This includes retreats, concerts, festivals, feast days, visits of important dignitaries and icons, charitable activities and other events.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-42
Shtuar: 30.03.2011, u ndryshua: 18.01.2013
Temat: Kisha dhe Shoqëria, Të rejat
Për më tepër: Musical Events, Konferenca, Lexime, Seminare, Ekspozita, Panaire, Cultural Public Events
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox England. Quarterly Journal
http://orthodoxengland.org.uk/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
Excerpts from the magazine. The full magazine downloadable from Vol 11 onwards. St John the Wonderworker Church, Colchester. The English Orthodox Trust. Liturgica. Icons. Sermons. Archives. Events. Orthodox Christianity and the English tradition. A directory of English-speaking Orthodox Churches in the British Isles.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +1/-0
Shtuar: 22.08.2003, u ndryshua: 10.08.2018
Temat: Orthodhoksia në Botë, Revista
Për më tepër: Predikime, Liturgjia, Shenjtorët, Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Children of the Church. A Traditonal Orthodox Youth’s Newsletter
http://www.orthodox.net/cotc/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A quarterly publication with a variety of articles: lives of saints, articles on upcoming feasts, sermons by our holy hierarchs, quotes from the saints, miracle-working icons, prayers, poems, and various other things from which we hope the youth will benefit and enjoy.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 03.07.2004, u ndryshua: 23.02.2009
Temat: Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Revista
Për më tepër: Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Berliner Diözese der Russischen Orthodoxen Kirche
http://rokmp.de/de/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Dioqeza e Gjermanisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Diözese, Gemeinden, Klerus, Erzbischof, Kontakt.
Gjuhët e sitit: Русский, Deutsch   Referrals: +0/-1
Shtuar: 23.01.2007, u ndryshua: 28.01.2019
Temat: Media dioqeziane, Dioqezat
Për më tepër: Pelegrinazhet, udhëtimet, Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orthodox Podcast
http://www.russianorthodoxpodcast.com/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Broadcasted with the blessing of His Eminence, Metropolitan Hilarion.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-0
Shtuar: 16.10.2011, u ndryshua: 04.01.2014
Temat: Predikime, Media dioqeziane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orthodox Church outside Russia
http://synod.com/synod/indexeng.htm

Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The official website of the Russian Orthodox Church outside Russia. News of Synod and Dioceses (monasteries, icons, publications, status and regulations). Orthodox organizations. History (councils, epistles, reviews & documents). Legacy (mentors, sermons, articles, directory of parishes and clergy).
Mirrors and alternative site versions: http://russianorthodoxchurch.ws/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 06.07.2002, u ndryshua: 11.08.2018
Temat: Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: ROCOR Monasteries and convents, Predikime, Historia, Të rejat, ROCOR Parishes
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Diocese of Chicago and Detroit, Russian Orthodox Church Outside of Russia
http://www.chicagodiocese.org/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Introduction, diocesan governance, history, diocesan spiritual court, parishes and missions, Messenger of the Chicago & Detroit Diocese, pictures, Vladimirovo youth summer camp.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 02.07.2003, u ndryshua: 23.07.2018
Temat: Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR)
Për më tepër: Kampingje verore për çdo moshë, Fëmijët, edukimi, Media dioqeziane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
New York City Deanery
http://nyblago.com/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Восточно-Американская епархия (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
ROCOR news, first hierarch, diocese, deanery, news, video, articles, and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 31.12.2014, u ndryshua: 18.02.2019
Temat: Deaneries
Për më tepër: Të rejat, ROCOR Parishes, Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Royal Martyrs of Russia Orthodox Church, Reno, Nevada
http://russianrenorthodox.com/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
News, directions, schedule, newspaper “Glas”, church store, parish photos, administration, donations, prayers, and contact.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 10.03.2011, u ndryshua: 10.07.2018
Temat: ROCOR Parishes
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Gazetat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Der Bote der deutschen Diözese der Russischen Orthodoxen Kirche im Ausland
http://www.rocor.de/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Diözesenzeitschrift der Russischen Orthodoxen Kirche im Ausland. Die offiziellen Dokumente, die historischen Skizzen, Adressen der Gemeinden der Diözese.
Mirrors and alternative site versions: http://russian-church.de/
Gjuhët e sitit: Русский, Deutsch   Referrals: +0/-2
Shtuar: 18.05.2002, u ndryshua: 11.06.2018
Temat: Media dioqeziane, Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR)
Për më tepër: Të rejat, ROCOR Parishes, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Stimme der Orthodoxie. Internetversion der Zeitschrift
http://stimme-der-orthodoxie.de/deutsch/stimme.htm
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Dioqeza e Gjermanisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqe private
Internetversion der Zeitschrift der Russischen Orthodoxen Diözese Deutschlands des Moskauer Patriarchats. Vorherige Ausgaben. Offizieller Teil. Aus dem kirchlichen Leben. Predigt. Kirchengeschichte. Spiritualität.
Gjuhët e sitit: Русский, Deutsch   Referrals: +0/-0
Shtuar: 28.02.2003, u ndryshua: 28.10.2018
Temat: Media dioqeziane, Revista
Për më tepër: Vende të ndryshme, Dioqezat, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2021, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente