Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse e Rusisë:  Famulli:  Famulli në Rusi sipas dioqezave:  

Dioqeza e Moskës (Moskë qytet)

Temat
St. Nicholas the Wonder-worker Church in Birulevo, Moscow
http://orthodoxy.stnikolas.ru/english/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Orthodoxy news, calendar, new martyrs, St. Nicholas Church, address, contact information, icons, photo album, Orthodox PC programs and library.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxy.stnikolas.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +1/-17
Shtuar: 28.03.2001, u ndryshua: 20.04.2020
Temat: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Dëshmorë të rinj, Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse, Shenjtorët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Календарь новомучеников российских доступен на старой версии сайта

Church of Our Lady of Kazan in Tovarishevo
http://tovarischevo.ucoz.ru/index/english_version/0-229/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqe private
A brief history of the church.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 05.06.2015, u ndryshua: 21.11.2020
Temat: Web Collections, Parimet e Orthodhoksisë, Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Ikona të Nderuara, Lutje, libra lutjesh, Cultural Public Events, Material didaktik, Film, video, Discussion Boards, Kultura, Arti, Shkenca, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Church of Iveron Icon of the Mother of God on the Pasture (Vspolye), Moscow
http://vratarnica.ru/en/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
A brief presentation of the church.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 10.08.2009, u ndryshua: 08.04.2020
Temat: Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Sunday and Parish Schools, Lutje, libra lutjesh, Pyetje dhe përgjigje
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Spaso-Andronikov Monastery, Moscow
http://spaso-andronikov.moseparh.ru/english/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
A glimpse of history.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 07.04.2013, u ndryshua: 05.05.2020
Temat: Famulli në Rusi sipas dioqezave, Manastire
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Trinity Church in Nikitnikov Pereulok, Moscow
http://nikitniki.ru/eng/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Nestled within the streets of the city’s Kitai-Gorod, and overshadowed by bland government buildings, stands one of Moscow’s loveliest churches. It is an exuberant melee of onion domes, decorative detail and contrasting colors.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 08.05.2008, u ndryshua: 31.10.2020
Temat: Famulli në Rusi sipas dioqezave
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Moscow Theological Academy of the Russian Orthodox Church
http://mpda.ru/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Bachelor’s and Master’s programs, postgraduate studies, Chorister’s Faculty, Icon Painting Faculty, correspondence studies, continuing education. Academics, research and life at the Academy.
Mirrors and alternative site versions: http://mpda.developer.stack.net/, http://old.mpda.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά   Referrals: +1/-21
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 09.02.2021
Temat: Akademi theologjike dhe Seminare
Për më tepër: Shkolla e Ikonografisë, Precentor and Choral Schools, Predikime, Shkenca, Historia e Kishës, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Bibliotekat elektronike, Famulli në Rusi sipas dioqezave, Edukimi, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Church of New Martyrs and Confessors of Russia, Butovo
http://martyr.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
A concise history of the church.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Italiano   Referrals: +0/-16
Shtuar: 16.05.2003, u ndryshua: 17.04.2020
Temat: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Dëshmorë të rinj
Për më tepër: Famulli në Rusi sipas dioqezave
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2021, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente