Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse e Rusisë:  Famulli:  

Famulli në Rusi sipas dioqezave

Nëntemat:  Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (0)Dioqeza e Moskës (Rajoni i Moskës) (0)Dioqeza e Shën Pjetërburgut (0)Dioqeza e Abakanit dhe Kyzylit (0)Dioqeza e Anadirit (0)Dioqeza e Arkhangelskit dhe Kholmogoryt (0)Dioqeza e Astrakhanit dhe Jenotajevkas (0)Dioqeza e Barnaulit (0)Dioqeza e Belgorodit dhe Starij Oskol (0)Dioqeza e Bijrobixhanit dhe Kuldurit (0)Dioqeza e Bllagoveshçenskut (0)Dioqeza e Brjanskut (0)Dioqeza e Vlladivostokut dhe Primorskut (0)Dioqeza e Vlladimirit (0)Dioqeza e Vollgogradit (0)Dioqeza e Vollogdas (0)Dioqeza e Voronezhit dhe Borisoglebskut (0)Dioqeza e Vijatkas (0)Dioqeza e Ekaterinodarit dhe Kuban' (0)Dioqeza e Ekaterinburgut (0)Dioqeza e Ivanovos (0)Dioqeza e Izhevskut (0)Dioqeza e Joshkar-Ollas (0)Dioqeza e Irkutskut (0)Dioqeza e Kazanit (0)Dioqeza e Kallugas (0)Dioqeza e Kemerovos (0)Dioqeza e Kostromas (0)Dioqeza e Krasnojarskit dhe Jenisejskit (0)Dioqeza e Kurganit (0)Dioqeza e Kurskut (0)Dioqeza e Lipetskut (0)Dioqeza e Magadanit (0)Dioqeza e Maijkopit (0)Dioqeza e Murmanskut (0)Dioqeza e Nizhnij Novgorodit (0)Dioqeza e Novgorodit (0)Dioqeza e Novosibirskut (0)Dioqeza e Omskut (0)Dioqeza e Orenburgut (0)Dioqeza e Orjolit (0)Dioqeza e Penzas (0)Dioqeza e Permit (0)Dioqeza e Petrozavodskit dhe Karelisë (0)Dioqeza e Petropavllovsk-Kamçatkës (0)Dioqeza e Pskovit (0)Dioqeza e Rostovit (0)Dioqeza e Rjazan' (0)Dioqeza e Samaras (0)Dioqeza e Saranskut dhe Mordovisë (0)Dioqeza e Saratovit (0)Dioqeza e Simbirskut dhe Melekesit (0)Dioqeza e Smolenskut (0)Dioqeza e Stavropolit (0)Dioqeza e Sijktijvkarit (0)Dioqeza e Tambovit (0)Dioqeza e Tver' (0)Dioqeza e Tobolskut dhe Tijumen' (0)Dioqeza e Tomskut (0)Dioqeza e Tulës dhe Belevit (0)Dioqeza e Ufas (0)Dioqeza e Çeboksarjit (0)Dioqeza e Çeljabinskut (0)Dioqeza e Çitas (0)Dioqeza e Sakhalinit Jugor dhe Ishujve Kurile (0)Dioqeza e Jakutias (0)Dioqeza e Jarosllavlit (0)
Për më tepër:  Dioqezat (0)Famulli të ish - Bashkimit Sovjetik dhe Vendeve Balltike (0)Vende të ndryshme (1)
1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Christ Resurrection Church in Tikhonovo
http://tikhonovo.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Vlladimirit (Rusia Qëndrore, Rusia). Faqja zyrtare
The official website of the Orthodox parish of the Christ Resurrection church in Tikhonovo, village of Goose-Crystal region of Vladimirskaya area.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +2/-17
Shtuar: 10.06.2009, u ndryshua: 24.02.2019
Temat: Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Rindërtimi i Kishave dhe Manastireve
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Church of the Icon of the Mother of God “Derzhavnaya”, St. Petersburg
http://derzhavnaya.spb.ru/eng/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Shën Pjetërburgut (Shën Pjetërburgu, Rusia). Faqja zyrtare
History of the temple. Center “Gelios”: road to the Church.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français   Referrals: +0/-27
Shtuar: 27.07.2004, u ndryshua: 30.09.2018
Temat: Kisha të Institucioneve apo Ndërmarrjeve të tjera, Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Bamirësi, mëshirë, Jetimore, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Bibliotekat elektronike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Archangel Michael Church, Mirny (Plesetsk Cosmodrome)
http://mirnyi.prihod.ru/?lang=en
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Плесецкая епархия (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
Schedule of services, parish priest, announcements, news, Sunday school, and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://mirnycos1.cerkov.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-25
Shtuar: 23.09.2010, u ndryshua: 23.03.2019
Temat: Kisha të Institucioneve apo Ndërmarrjeve të tjera, Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Sunday and Parish Schools, Deaneries, Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë, Gazetat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Nicholas the Wonder-worker Church in Birulevo, Moscow
http://orthodoxy.stnikolas.ru/english/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Orthodoxy news, calendar, new martyrs, St. Nicholas Church, address, contact information, icons, photo album, Orthodox PC programs and library.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxy.stnikolas.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-25
Shtuar: 28.03.2001, u ndryshua: 25.04.2019
Temat: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Dëshmorë të rinj, Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse, Shenjtorët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Календарь новомучеников российских доступен на старой версии сайта

St. Catherine Cathedral, Krasnodar / Ekaterinodar
http://kubansobor.ru/en/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Ekaterinodar dhe Kuban' (Jug, Rusia). Faqja zyrtare
Events, sacraments and divine services, spiritual education, family centre, announcements, photo gallery, video, pilgrimage centre and youth ministry.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-22
Shtuar: 16.02.2013, u ndryshua: 13.07.2018
Temat: Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Sunday and Parish Schools, Pyetje dhe përgjigje
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Church of Saint Tsar Nicholas II the Passion-Bearer, Nikolskoye
http://tsar.cerkov.ru/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Гатчинская епархия (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
The church was constructed in 1998-2000 by architect G.M. Kulakova. News, events, photos and contact information.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-21
Shtuar: 25.03.2015, u ndryshua: 26.12.2018
Temat: Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Sound Files, Festat, Predikime, Film, video, Discussion Boards
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Isaac’s Cathedral. State Memorial Museum, Saint Petersburg
http://eng.cathedral.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Shën Pjetërburgut (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
News, concerts, museum projects, research, and souvenir products.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-20
Shtuar: 23.03.2004, u ndryshua: 03.08.2018
Temat: Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Arte figurative, Arkitektura, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Church of Iveron Icon of the Mother of God on the Pasture (Vspolye), Moscow
http://vratarnica.ru/en/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
A brief presentation of the church.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-20
Shtuar: 10.08.2009, u ndryshua: 15.05.2018
Temat: Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Sunday and Parish Schools, Lutje, libra lutjesh, Pyetje dhe përgjigje
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Intercession and Nativity of the Most Holy Mother of God Church, Pskov
http://hramotproloma.org.ru/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Pskovit dhe Velikie Lukit (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
History, architecture and icon of the Most Holy Mother of God.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français   Referrals: +0/-19
Shtuar: 05.08.2009, u ndryshua: 02.04.2019
Temat: Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Ikona të Nderuara, Pyetje dhe përgjigje, Të rejat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Church of St. Serafim of Sarov in St. Petersburg
http://st-seraphim.orthodoxy.ru/English/frame.htm
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Shën Pjetërburgut (Shën Pjetërburgu, Rusia). Faqja zyrtare
Service to the Holy Hierarch Ignaty Brianchaninov, Bishop of the Caucasus and the Black Sea. Acathist to St. Ignaty. Forum.
Mirrors and alternative site versions: http://podvorje.orthodoxy.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-19
Shtuar: 24.09.2002, u ndryshua: 18.01.2019
Temat: Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Fëmijët, edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Cathedral of Our Lady “Feodorovskaya”, Saint Petersburg
http://en.feosobor.ru/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Shën Pjetërburgut (Shën Pjetërburgu, Rusia). Faqja zyrtare
Cathedral, parish, trustees, schedule of divine services, the Feodorovsky Center, catechism, new martyrs, ministries and multimedia.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-19
Shtuar: 28.12.2008, u ndryshua: 18.09.2018
Temat: Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Konferenca, Lexime, Seminare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temple of Heart. Epiphany of the Lord Church in Buylovo
http://yavl.narod.ru/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Tver' dhe Kashinit (Rusia Qëndrore, Rusia). Faqja zyrtare
History of the church, frescoes gallery, restoration and request for help.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-18
Shtuar: 20.04.2005, u ndryshua: 25.08.2016
Temat: Famulli në Rusi sipas dioqezave
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Church of the Holy Trinity in Nikitnikov Pereulok
http://nikitniki.ru/eng/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Nestled within the streets of the city’s Kitai-Gorod, and overshadowed by bland government buildings, stands one of Moscow’s loveliest churches. It is an exuberant melee of onion domes, decorative detail and contrasting colors.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-18
Shtuar: 08.05.2008, u ndryshua: 22.05.2018
Temat: Famulli në Rusi sipas dioqezave
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Sacred Ascension Church, Guryevsk, Kaliningrad Region
http://ascensi.narod.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Калининградская епархия (Vendet Baltike, Rusia). Faqja zyrtare
In 1999 in the town of Guryevsk in Kaliningrad region the construction of the God’s Temple began. The parish beg you for your charity and sympathy, and will be grateful for any help.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-18
Shtuar: 28.11.2001, u ndryshua: 17.07.2018
Temat: Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Sunday and Parish Schools, Urban and Rural
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Sergiy Radonezhsky Church, village Momutovo, Moscow region
http://www.sergievchurch.orthodoxy.ru/eng/INDEX.HTM

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Rajoni i Moskës) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Church services. Saint Sergiy. Church description. Photo gallery. Questions to priest. Parish news.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-17
Shtuar: 28.10.2001, u ndryshua: 26.01.2019
Temat: Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Pyetje dhe përgjigje, Shenjtorët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Church of St. Seraphim of Sarov in Alexandrov
http://xramserafima.ru/main_news/main_news.eng.html

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Александровская епархия (Rusia Qëndrore, Rusia). Faqja zyrtare
One of the first churches in Russia dedicated to St. Blessed Seraphim of Sarov. Opened in 1905, closed down and ruined in 1928. The website contains information on the Church, Seraphim of Sarov and materials on Orthodoxy.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-14
Shtuar: 30.03.2007, u ndryshua: 14.02.2019
Temat: Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Predikime, Parimet e Orthodhoksisë, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Church of Elijah the Prophet in Yaroslavl
http://www.projects.uniyar.ac.ru/Elijah/eng/main_e.htm
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Jarosllavlit dhe Rostov-Velikijt (Rusia Qëndrore, Rusia). Faqja zyrtare
History, architecture, wall paintings, icon paintings, decorative art and documents.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-12
Shtuar: 04.03.2003, u ndryshua: 14.02.2019
Temat: Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Arkitektura, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Archangel Michael Church, Rakitnoe village, Novovodolazhsky District of Kharkovskaya Oblast
http://rakitnoe.mrezha.ru/eng.html

Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Kharkovit (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
A brief history of the church.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 20.05.2006, u ndryshua: 03.04.2013
Temat: Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Orthodoxe Kirche in Österreich. Orthodoxer Informationsdienst (OID)
http://www.orthodoxe-kirche.at/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa perëndimore, Austria). Faqja zyrtare
Die im Auftrag der Orthodoxen Bischofskonferenz in Österreich erstellte Homepage informiert über die Aktivitäten der Bischofskonferenz, bietet aktuelle Nachrichten und listet alle orthodoxen Kirchen, Pfarrgemeinden und kirchlichen orthodoxen Ansprechpartner in Österreich auf. Vielfältige Informationen in Text, Bild und Ton über die Orthodoxe Kirche allgemein und das Leben in den einzelnen Kirchen und Pfarren runden das Angebot ab. Alle Interessierten können die Aussendungen/Nachrichten erhalten.
Gjuha e sitit: Deutsch   Referrals: +0/-22
Shtuar: 31.03.2013, u ndryshua: 06.11.2015
Temat: Orthodhoksia në Botë
Për më tepër: Famulli të KIshës Orthodhokse të Bullgarisë, Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Famulli të Kishës Orthodhokse të Gjeorgjisë, Famulli të Patriarkanës së Antiokisë, Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Gazetat, ROCOR Parishes, Famulli në Rusi sipas dioqezave
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Transfiguration Monastery on Lake Baikal, Posolskoe
http://posolsk-monastery.prihod.ru/english_version/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Улан-Удэнская епархия (Siberia, Rusia). Faqja zyrtare
History, divine services, directions and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-21
Shtuar: 27.11.2008, u ndryshua: 08.03.2018
Temat: Manastire
Për më tepër: Predikime, Ikona të Nderuara, Parimet e Orthodhoksisë, Film, video, Bibliotekat elektronike, Gazetat, Famulli në Rusi sipas dioqezave, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente