Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse e Rusisë:  Famulli:  

Vende të ndryshme

Nëntemat:  Dioqeza e Argjentinës dhe Amerikës së Jugut (0)Dioqeza e Berlinit dhe Gjermanisë (0)Dioqeza e Vienës dhe Austrisë (0)Dioqeza e Hagës dhe Holandës (0)Dioqeza e Japonisë Perëndimore (0)Dioqeza e Korsunit (1)Famulli në Kanada (0)Famulli në SHBA (0)Dioqeza e Sourozhit (0)Dioqeza e Tokios (0)
Për më tepër:  Famulli të Kishës Orthodhokse Ruse jashtë Kufijve (0)
1 2 3 4 5 6 7  Përpara (Ctrl →) Temat
Kisha Shën Maksimit, Torino
http://ortodossiatorino.net/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Korsunit (Evropa Jug-Perëndimore, Itali). Faqja zyrtare
Famullia përkujdeset për të krishterët ortodoks të Patriarkatit të Moskës në qytetin e Torinos dhe në Piemonte/Valle d’Aosta.
Mirrors and alternative site versions: http://ortodossiatorino.net/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Български, Српски, Shqip, Românã, Português   Referrals: +2/-14
Shtuar: 05.02.2005, u ndryshua: 12.02.2019
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Parimet e Orthodhoksisë, Historia e Kishës, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 26 (#2)
Gjendja e faqes:
Holy and Right-Believing Prince Alexander Nevsky Russian Orthodox Parish, Rotterdam
http://ruskerk.nl/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Hagës dhe Holandës (Evropa perëndimore, Holandë). Faqja zyrtare
History of the Orthodoxy in the Netherlands. About the parish. Orthodox calendar. News. External links.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Nederlands   Referrals: +0/-32
Shtuar: 06.03.2002, u ndryshua: 26.11.2019
Temat: Orthodhoksia në Botë, Vende të ndryshme
Për më tepër: Shenjtorët, Dioqezat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Hll.-Konstantin-und-Helena-Kirche, Köln
http://koeln-orthodox.de/

Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Dioqeza e Gjermanisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Hll.-Konstantin-und-Helena-Kirche, Köln, Berliner Diözese der Russischen Orthodoxen Kirche des Moskauer Patriarchats. Über die Gemeinde, Wallfahrt, Gottesdienstplan, Bekanntmachungen, Kontakt.
Mirrors and alternative site versions: http://hll-konstantin-helena-koeln.orthodoxy.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, Deutsch   Referrals: +0/-29
Shtuar: 31.01.2009, u ndryshua: 14.11.2019
Temat: Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
All Saints Russian Orthodox Church in Strasbourg
http://ruhram.eu/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
Construction of the temple and of the parish center, parish info, ceremonies worship services calendar, photos, video and publications. Holy relics of the Eastern France.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Français   Referrals: +0/-28
Shtuar: 09.12.2008, u ndryshua: 25.06.2018
Temat: Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russisch-orthodoxe Kirchengemeinde zu Mariä Schutz in Graz
http://pfarre.rugraz.net/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Vienës dhe Austrisë (Evropa perëndimore, Austria). Faqja zyrtare
Website der russisch-orthodoxen Pfarre in Graz mit aufklärerischer Funktion: was bedeutet Orthodox, Glaubensbekenntnis, Gottesdienste, Jahresplan, Pfarrer, Bibliothek, Geschichte, Tradition, Kontakt.
Mirrors and alternative site versions: http://pfarre-graz.orthodox.ru/, http://prihod-graz.orthodox.ru/
Gjuha e sitit: Deutsch   Referrals: +0/-24
Shtuar: 03.03.2010, u ndryshua: 14.02.2019
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Gemeinde zu Ehren der Shirovizer Gottesmutterikone, Gießen
http://giessen.orthodoxy.ru/startseite.htm

Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Dioqeza e Gjermanisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Russisch-Orthodoxe Kirche des Moskauer Patriarchats. Gottesdienste, Wegbeschreibung, Bilder, Gemeinde, Links.
Gjuhët e sitit: Русский, Deutsch   Referrals: +0/-19
Shtuar: 03.01.2009, u ndryshua: 11.11.2019
Temat: Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Patriarchal Parishes of the Russian Orthodox Church in the USA
http://www.mospatusa.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Famulli të Patriarkanës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
English-language website of the Patriarchal Parishes ROC MP in the USA. History, churches, ruling bishop, the clergy. Regularly updated news.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +1/-11
Shtuar: 21.05.2014, u ndryshua: 20.12.2019
Temat: Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Andrew Cathedral, Philadelphia, Pennsylvania
http://saintandrewscathedral.org/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Famulli të Patriarkanës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The official website of Saint Andrew Cathedral (Russian Orthodox Church, Moscow Patriarchate) in Philadelphia, PA. News, coming events, rector’s message, services, calendar, history of the Cathedral, Cathedral today, photos, behavioural etiquette, directions, links. Russian Imperial Fleet & Philadelphian shipbuilding company “Cramp & Sons”, battleship “Variag”.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 06.05.2002, u ndryshua: 28.01.2020
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Kisha dhe Ushtria, Historia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russische Orthodoxe Kirchengemeinde der Hl. Großmärtyrerin Barbara zu Krefeld
http://rok-krefeld.de/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Берлинскaя и Германская епархия (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Informationen der Russisch-Orthodoxen Kirchengemeinde zur der Hl. Großmärtyrerin Barbara zu Krefeld, Berliner Diözese des Moskauer Patriarchats der Russisch-Orthodoxen Kirche. Gottesdienstplan, Kontakt, Adresse, unser Glaube, Kalender, Links.
Gjuhët e sitit: Русский, Deutsch   Referrals: +1/-7
Shtuar: 12.03.2013, u ndryshua: 01.10.2019
Temat: Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Kirchengemeinde der Heiligen Glaubenstreuen Leidensdulder Fürsten Boris und Gleb, Koblenz
http://koblenz.orthodoxy.ru/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Dioqeza e Gjermanisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Heilige Schutzpatrone, erste Schritte in der Kirche, Gottesdienstplan, Kinderseite, Weg zur Kirche, Anfahrt.
Gjuhët e sitit: Русский, Deutsch   Referrals: +0/-13
Shtuar: 15.10.2008, u ndryshua: 25.01.2018
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Kirche „Hl. Maria von Ägypten” in Tübingen
http://orthodoxekirche.de/Tuebingen/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Dioqeza e Gjermanisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Gottesdienste, Neuigkeiten, Gemeinde, Geschichte der Gemeinde, Hl. Maria von Ägypten, Kleriker, Kontakte, Predigten, Kalender, Links.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxekirche-tuebingen.de/
Gjuhët e sitit: Русский, Deutsch   Referrals: +0/-13
Shtuar: 15.12.2010, u ndryshua: 24.02.2019
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Predikime, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russisch-Orthodoxe Kirche des Schutzes der Allerheiligsten Gottesmutter in Oldenburg
http://orthodox-oldenburg.de/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Dioqeza e Gjermanisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Nachrichten, Gottesdienste, Kontakt und Impressum.
Mirrors and alternative site versions: http://zerkov.de/
Gjuhët e sitit: Русский, Deutsch   Referrals: +1/-6
Shtuar: 06.05.2015, u ndryshua: 08.06.2018
Temat: Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Deutschsprachige russisch-orthodoxe Gemeinde Hll. Kyrill und Method, Hamburg
http://deutsch-orthodox.de/

Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Dioqeza e Gjermanisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Deutschsprachige russisch-orthodoxe Gemeinde in Hamburg. Unser Glaube. Entstehung der Gemeinde, Selbstverständnis, Gottesdienste, Bilder, Audio Predigten.
Mirrors and alternative site versions: http://deutsche-orthodoxe-kirche-hh.de/
Gjuhët e sitit: Русский, Deutsch   Referrals: +1/-6
Shtuar: 11.09.2007, u ndryshua: 17.03.2019
Temat: Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orthodox Church of Three Saints, Garfield, NJ
http://3saints.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Famulli të Patriarkanës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Orthodox and world news, Patriarch, Bishop, clergy, history, sacraments, Orthodox music in mp3 format, photos, schedule, Sunday school, parishes, weekly bulletin, online club, and calendar.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +1/-5
Shtuar: 15.06.2001, u ndryshua: 13.07.2018
Temat: Webfaqe të klerikëve, Vende të ndryshme
Për më tepër: Sound Files, Sunday and Parish Schools, Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Intercession of the Holy Virgin Russian Orthodox Church in Manchester
http://pokrovchurch.co.uk/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
News, events, directions and contact.
Mirrors and alternative site versions: http://pokrov.org.uk/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 23.03.2011, u ndryshua: 06.12.2019
Temat: Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: См. также неофициальный сайт прихода pokrov.org.uk.

Orthodoxy in Freiburg. St. Nicholas Russian Orthodox Church
http://orthofr.de/

Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Dioqeza e Gjermanisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Parish history, clergy and collaborators, Sunday school & divine services.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Français   Referrals: +1/-5
Shtuar: 25.10.2006, u ndryshua: 15.09.2018
Temat: Orthodhoksia në Botë, Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Silouan of Mt. Athos Church, Southampton
http://stsilouan-soton.org/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Korsunit (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
Parish background, newsletter, life of St. Silouan of Mt Athos, iconostasis, timetable of services, clergy, statutes, location, contacts, photogallery, spiritual resources, announcements & links.
Mirrors and alternative site versions: http://stsilouan-soton.org/, http://stsilouan-soton.squarespace.com/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 08.03.2014, u ndryshua: 05.12.2019
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Shenjtorët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Elias Church, Stuttgart
http://prophet-elias.com/in-english/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Beside parish information in German, the website contains a library on Orthodox Christian faith in English.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Ελληνικά   Referrals: +0/-9
Shtuar: 25.03.2011, u ndryshua: 08.09.2018
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Predikime, Lutje, libra lutjesh, Parimet e Orthodhoksisë, Liturgjia, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Bibla, Bibliotekat elektronike, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St Ephraim the Syrian Church, Cambridge
http://saintephraim.org.uk/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Sourozhit (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
St Ephraim the Syrian is an English-language 'New Calendar' parish of the Diocese of Sourozh, Moscow Patriarchate. Services: calendar of services at St Ephraim. Clergy and officers. Getting to services. Paskhalion.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 03.09.2004, u ndryshua: 31.12.2019
Temat: Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Orthodox Community of the Holy Trinity in Bristol
http://russian-orthodox-bristol.co.uk/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Sourozhit (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
A Eucharistic Community within the Diocese of Sourozh, Moscow Patriarchate. General info, directions, services, contacts and links.
Mirrors and alternative site versions: http://bristol-sourozh.org.uk/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +1/-3
Shtuar: 21.12.2007, u ndryshua: 01.12.2019
Temat: Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3 4 5 6 7  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Për më tepër:   Τελευταίες προσθήκες;   უკანასკნელი ცნობები;   Latest additions
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente