Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse e Rusisë:  

Manastire

Për më tepër:  ROCOR Monasteries and convents (0)Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës (0)Manastiret e Patriarkanës së Aleksandrisë (0)Manastiret e Patriarkanës së Antiokisë (0)Manastiret e Patriarkanës së Jeruzalemit (0)Manastiret e Kishës Orthodhokse të Gjeorgjisë (0)Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë (0)Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë (0)Manastiret e Kishës Orthodhokse të Bullgarisë (0)Manastire të Kishës Orthodhokse të Greqisë (0)Manastiret e Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë (0)Manastiret e Kishës Orthodhokse të Polonisë (0)Manastiret e Kishës Orthodhokse të Çekisë dhe Sllovakisë (0)Manastiret e Kishës Orthodhokse në Amerikë (0)Manastiret në Francë (0)Murgjëria (0)
1 2 3  Përpara (Ctrl →) Temat
Holy New Martyr Grand Duchess Elizabeth Convent, Minsk
http://obitel-minsk.ru/en/

Byelorussian Exarchate, Dioqeza e Minskut (Jug-Perëndim, Bjellorusi). Faqja zyrtare
The Sisterhood serves many care centers, including the well-known Republican Clinical Psychiatric Hospital and Municipal Clinical Hospital as well as boarding homes for children and adults with psychological and physical disabilities, a tuberculosis unit and a home care facility for mentally handicapped children. Chronicle, sermons, convent, services, “All for You”, workshops, picture album, contacts, shop.
Mirrors and alternative site versions: http://obitel-minsk.by/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Français, Italiano, Српски   Referrals: +0/-1214
Shtuar: 22.08.2008, u ndryshua: 19.03.2019
Temat: Manastire
Për më tepër: Icon Painting Shops, Bamirësi, mëshirë, Pyetje dhe përgjigje
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Holy Trinity-St. Sergius Lavra, Sergiev Posad, Moscow district
http://stsl.ru/languages/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Rajoni i Moskës) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
History of the Lavra. Life of St. Sergius of Radonezh. Photo gallery.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Italiano, 日本語, 中文, 한국어   Referrals: +0/-42
Shtuar: 22.02.2001, u ndryshua: 18.04.2019
Temat: Bibliotekat elektronike, Manastire
Për më tepër: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Pelegrinazhet, udhëtimet, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Historia, Historia e Kishës, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Dormition Kiev-Caves Lavra. Official Website
http://lavra.ua/en/

Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Kievit (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
History (Lavra today, interviews, about the Monastery, caves). Pilgrimage (about church piety and monastic etiquette). Paterikon (the Holy Fathers of the Near and Far caves). Hierarchy, photos, videos and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська   Referrals: +4/-14
Shtuar: 01.05.2002, u ndryshua: 03.09.2018
Temat: Shenjtorët, Manastire
Për më tepër: Pelegrinazhet, udhëtimet, Revista
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Valaam Monastery
http://valaam.ru/monastery/eng.php

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
The official website of the Valaam monastery. Heritage and today of the monastery. Photos, music, pilgrimage, restoration, contacts, Q&A and appeal for help.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-26
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 22.03.2019
Temat: Manastire
Për më tepër: Sfonde për ekranin e kompjuterit, Sound Files, Muzikologjia, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Kisha dhe Ushtria, Pelegrinazhet, udhëtimet, Pyetje dhe përgjigje, Fotografia, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Monastery of Saint Jacob the Persian the Great Martyr
http://www.manastirea-sireti.md/index.php/en/about/
Kisha Orthodhokse e Moldavisë, Dioqeza e Kishinevit (Jug-Perëndim, Moldavia). Faqja zyrtare
News, history, community, St. Jacob the Persian, library, photos and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Românã   Referrals: +1/-16
Shtuar: 05.11.2007, u ndryshua: 16.10.2018
Temat: Manastire
Për më tepër: Sound Files, Shenjtorët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Holy Dormition Pskov-Caves monastery
http://pskovo-pechersky-monastery.ru/eng/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Pskovit dhe Velikie Lukit (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
The Holy Dormition Pskovo-Pechersky monastery. Official web site.
Mirrors and alternative site versions: http://pskovo-pechorsky-monastery.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Français   Referrals: +0/-17
Shtuar: 10.06.2003, u ndryshua: 25.06.2018
Temat: Predikime, Manastire
Për më tepër: Ikona të Nderuara, Pelegrinazhet, udhëtimet, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Daniel Monastery of Moscow
http://msdm.ru/eng/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
History of the monastery, photo gallery, historical bells, contacts and donations.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-16
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 03.05.2019
Temat: Organizata rinore, Manastire
Për më tepër: Web Collections, Kampingje verore për çdo moshë, Cultural Public Events, Bamirësi, mëshirë, Librari, Shtëpi botuese, tipografi, Performers and Ensembles
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Gregory Biziukovo Monastery
http://bizukiv.ks.ua/
Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Khersonit (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
History, photo gallery, chants, appeal for help, donations & contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://bizukov-mon.church.ua/, http://bizukov.io.ua/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська   Referrals: +0/-15
Shtuar: 06.09.2009, u ndryshua: 19.11.2018
Temat: Manastire
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Shtetet e ish Bashkimit Sovjetik
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Pokrovsky Stavropegic Convent at the Pokrovskaya Outpost, Moscow
http://pokrov-monastir.ru/en/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
Historiography, Matrona of Moscow, shrines, architecture, monastery grounds, abbess, new martyrs, children’s shelter, primate, news and events, Trinity-Lykovo, information for pilgrims, schedule of services, monastery hotel, gallery, donations, 3d tour and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 15.04.2010, u ndryshua: 08.03.2019
Temat: Shenjtorët, Manastire
Për më tepër: Mrekullitë, Ikona të Nderuara, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Jetimore, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Kirillo-Belozersky monastery
http://nortfort.ru/kbm/index_e.html

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Veri-perëndimi, Rusia). Faqe private
Short descriptions and photoimages of towers, walls, churches and other buildings of Kirillo-Belozersky monastery, as they were seen by the author winter 2004.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 28.10.2004, u ndryshua: 05.12.2018
Temat: Fotografia, Webfaqe të laikëve, Manastire
Për më tepër: Arkitektura, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orthodox Monastery of the Holy Nicolas, Hemelum
http://kloosterhemelum.nl/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Hagës dhe Holandës (Evropa perëndimore, Holandë). Faqja zyrtare
About the monastery. Calendar. Photogallery. Monastery news. Friends of the monastery. The life of St. Nicholas. Monasticism. Staying at the Monastery. Book and gift shop. Contact info.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Српски, Românã, Nederlands   Referrals: +0/-13
Shtuar: 08.03.2005, u ndryshua: 18.03.2019
Temat: Manastire
Për më tepër: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Librari, Pelegrinazhet, udhëtimet, Shenjtorët, Bli në Internet, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Dormition Monastery Sarovskaya Pustyn’
http://sarov-monastery.org/english/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Nizhegorodit dhe Arzamas (Rusia Qëndrore, Rusia). Websit jozyrtar
Brief history of the Sarov monastery, photos and links to a collection of books on the monastery and St. Seraphim of Sarov.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +2/-0
Shtuar: 17.05.2010, u ndryshua: 04.12.2018
Temat: Manastire
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Trinity Saint Seraphim-Diveyevo Monastery. The Fourth Earthly Domain of the Most Holy Theotokos
http://diveevo-monastyr.ru/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Nizhegorodit dhe Arzamas (Rajoni i Vollgës, Rusia). Faqja zyrtare
Chronicle of the monastery, architecture, saints, relics and shrines, information for pilgrims and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://4udel.nne.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 27.11.2005, u ndryshua: 19.04.2019
Temat: Shenjtorët, Manastire
Për më tepër: Predikime, Mrekullitë, Ikona të Nderuara, Lutje, libra lutjesh, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Alexandro-Nevsky Novo-Tikhvin Convent of Ekaterinburg
http://sestry.ru/eng/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Ekaterinburgut (Uralet, Rusia). Faqja zyrtare
Novo-Tikhvinsky cloister was revived in 1994. Site sections: The Heavenly Abbess; About the Convent; Feasts and Weekdays; Obedience; Convent Metochion; Catholicon; Chapel; From the convent’s spiritual father; Charity Projects.
Mirrors and alternative site versions: http://sestri.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 20.01.2002, u ndryshua: 02.03.2019
Temat: Manastire
Për më tepër: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Predikime, Icon Painting Shops, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Catalog of Good Deeds. Blog of the St. Elisabeth Convent
http://blog.obitel-minsk.com/

Byelorussian Exarchate, Dioqeza e Minskut (Jug-Perëndim, Bjellorusi). Faqja zyrtare
The official blog of the Catalogue of St. Elisabeth Convent. The blog includes recent ministry updates of the convent, sermons, icons, personal stories and everything related to Orthodox Christianity.
Mirrors and alternative site versions: http://catalogueofstelisabethconvent.blogspot.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 11.10.2016, u ndryshua: 27.09.2018
Temat: Web Collections, Manastire
Për më tepër: Predikime
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Transfiguration Monastery on Lake Baikal, Posolskoe
http://posolsk-monastery.prihod.ru/english_version/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Улан-Удэнская епархия (Siberia, Rusia). Faqja zyrtare
History, divine services, directions and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 27.11.2008, u ndryshua: 08.03.2018
Temat: Manastire
Për më tepër: Predikime, Ikona të Nderuara, Parimet e Orthodhoksisë, Film, video, Bibliotekat elektronike, Gazetat, Famulli në Rusi sipas dioqezave, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Crimean Lavra. The Monastery of Holy Dormition
http://lavra-crimea.ru/EN/

Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Simferopolit dhe Krimesë (Jug-Perëndim, Rusia). Faqja zyrtare
The oldest Carthusian monastery in the Christian orthodox world, situated in the Crimea at 2 km from Bakhchisaray, in the Mariampol pass. Information for pilgrims, photos and donations.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français   Referrals: +0/-9
Shtuar: 26.05.2007, u ndryshua: 12.07.2018
Temat: Manastire
Për më tepër: Murgjëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Monastic Discourse. Priest-monk Makarios, Convent of the Entry of the Most Holy Virgin into the Temple, City of Ivanovo
http://convent.mrezha.ru/english.htm

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Ivanovos dhe Voznesenskut (Rusia Qëndrore, Rusia). Faqe private
Q&A. Articles, discussions, sermons. Marriage, family, monasticism.
Mirrors and alternative site versions: http://СвященникОтвечает.рф
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 10.03.2003, u ndryshua: 03.07.2013
Temat: Manastire
Për më tepër: Predikime, Lutje, libra lutjesh, Pyetje dhe përgjigje, Gazetat, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Nicholas Monastery, Staraya Ladoga
http://en.nikmonas.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Shën Pjetërburgut (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
History, monastery today, directions and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 31.07.2015
Temat: Manastire
Për më tepër: Ikona të Nderuara, Fotografia, Gazetat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Protection of Theotokos Monastery, Goloseevo
http://goloseevo.com.ua/?lang=en
Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Kievit (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
Historical reference, schedule of divine services, photo and video galleries, spiritual and vocational school, contacts and directions.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Românã   Referrals: +0/-9
Shtuar: 25.02.2016, u ndryshua: 26.02.2019
Temat: Manastire
Për më tepër: Predikime, Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse, Parimet e Orthodhoksisë, Asketët dhe Heremitët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Shtetet e ish Bashkimit Sovjetik, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente