Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse e Rusisë:  

Orthodhoksia e ritit të vjetër rus

Temat
Synaxis.Info. Library of Eastern Orthodox Resources
http://synaxis.info/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Amerika e Veriut). Faqe private
A personal web page. Liturgical texts, reference desk. Orthodox literature and homilies. Orthodox chant documentation project. Typicon translation project. Church Slavonic language resources. Medieval Russian studies. Russian Orthodox old rite.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-21
Shtuar: 28.10.2004, u ndryshua: 10.09.2018
Temat: Bibliotekat elektronike, Orthodhoksia e ritit të vjetër rus
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Fëmijët, edukimi, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Webfaqe të laikëve, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Psalom. Traditional Eastern Orthodox Chant Documentation Project
http://www.synaxis.info/psalom/

Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
General Principles of Orthodox Chant. Hymnography. Reference. Musicological Research. Musical Notation Systems. Archives. Links. Regional Chant Systems.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-21
Shtuar: 11.02.2005, u ndryshua: 14.06.2018
Temat: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse
Për më tepër: Programs, scripts, Web services, Muzikologjia, Muzika korale, këngët, Old chants, Orthodhoksia e ritit të vjetër rus, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Church of the Holy Nativity (Old-Rite), Erie, Pennsylvania
http://www.churchofthenativity.net/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The parish is under the omophorion of the Synod of Bishops of the Russian Orthodox Church Outside of Russia. News & updates. Religious resources. Parish information. Online bookstore. Links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 31.08.2004, u ndryshua: 15.09.2014
Temat: ROCOR Parishes
Për më tepër: Ikona të Nderuara, Orthodhoksia e ritit të vjetër rus
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2021, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente