Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse e Rusisë:  Dioqezat:  

Diocesan departments, assemblies, committees

Për më tepër:  Organizata Sinodiale (0)
Temat
Russian Orthodox Youth Committee, ROCOR
http://royc.info/

Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The mission of the ROYC is one of enlightenment. Its books, pamphlets and calendars are produced for educational purposes. Their content is chosen to promote popular interest in Russian Orthodoxy, its culture and philosophy, in Christian spiritual thought, and in sacred writings of the Holy Fathers of the Church – all to gain a deeper understanding of Orthodoxy and its place in Russian history and culture.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 02.10.2010, u ndryshua: 24.06.2018
Temat: Diocesan departments, assemblies, committees, Organizata rinore
Për më tepër: Të rinjtë dhe Orthodhoksia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Sobor.By. Byelorussian Orthodox Information Portal
http://sobor.by/index1eng.html

Byelorussian Exarchate, Dioqeza e Minskut (Jug-Perëndim, Bjellorusi). Faqja zyrtare
News & photos. Forum. Schools: catechist, bell ringers’, Sunday. Theology, publicism. Workshops for handicaped. Diaconia. Icon painting, architecture. Choir festivals. Church choirs MP3. Youth brotherhood. Kasaks. Prison chapel. Deaf people community. International contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://hramvsr.by/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Беларускi, Deutsch, Français   Referrals: +2/-27
Shtuar: 26.08.2004, u ndryshua: 27.06.2018
Temat: Bamirësi, mëshirë, Byelorussian Exarchate
Për më tepër: Services to Prison Inmates, Diocesan departments, assemblies, committees, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Bell-Ringer Schools, Punim artizanal, Shkolla e Ikonografisë, Precentor and Choral Schools, Shenjtorët, Media dioqeziane, Shtetet e ish Bashkimit Sovjetik, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Zhizn (Life). The Orthodox Medical and Educational Center, St. Petersburg Branch
http://lifecenter.spb.ru/index_r2e.htm

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Shën Pjetërburgut (Shën Pjetërburgu, Rusia). Faqja zyrtare
The Center has its task the dissemination of Christian views on questions of family and marriage, various aspects of modern medicine which have spiritual and moral significance, including the problems of abortion and its consequences, as well as questions of demography.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-20
Shtuar: 18.07.2006, u ndryshua: 01.02.2016
Temat: Mjekësia, Non-profit Organizations
Për më tepër: Diocesan departments, assemblies, committees, Jeta familjare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Grodno Diocese of the Belarussian Orthodox Church
http://orthos.org/

Byelorussian Exarchate, Dioqeza e Grodnos (Jug-Perëndim, Bjellorusi). Faqja zyrtare
Actual Orthodox news of Grodno region (Belarus).
Gjuhët e sitit: Русский, English, Беларускi   Referrals: +0/-16
Shtuar: 06.09.2002, u ndryshua: 30.04.2019
Temat: Byelorussian Exarchate, Dioqezat
Për më tepër: Diocesan departments, assemblies, committees, Lëvizjet misionare, Pyetje dhe përgjigje, Media dioqeziane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Miloserdie. Orthodox Charity Organization
http://miloserdie.help/en/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Helping those who are most in need: the lonely elderly, disabled, pregnant women without a roof over their heads, orphans, homeless and HIV-positives.
Mirrors and alternative site versions: http://sos-miloserdie.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 14.01.2009, u ndryshua: 28.08.2018
Temat: Bamirësi, mëshirë, Fondacione, Organizata bamirëse
Për më tepër: Diocesan departments, assemblies, committees, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Resource Centre of Church Rehabilitation of Drug Addicts
http://sgprc.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Кинешемская епархия (Rusia Qëndrore, Rusia). Faqja zyrtare
Articles, difficulties of care and spiritual aspects.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 07.08.2016, u ndryshua: 30.09.2017
Temat: Fondacione, Organizata bamirëse
Për më tepër: Diocesan departments, assemblies, committees, Predikime
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente