Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse e Rusisë:  

Dioqezat

Nëntemat:  Diocesan departments, assemblies, committees (0)
Për më tepër:  Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Ukrainës (0)Dioceses of the Byelorussian Exarchate (0)Dioqezat e Mitropolisë së Moldavisë (0)Media dioqeziane (0)Famulli në Rusi sipas dioqezave (0)Famulli të ish - Bashkimit Sovjetik dhe Vendeve Balltike (0)Vende të ndryshme (1)
Temat
Berliner Diözese der Russischen Orthodoxen Kirche
http://rokmp.de/de/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Dioqeza e Gjermanisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Diözese, Gemeinden, Klerus, Erzbischof, Kontakt.
Gjuhët e sitit: Русский, Deutsch   Referrals: +0/-2
Shtuar: 23.01.2007, u ndryshua: 28.01.2019
Temat: Media dioqeziane, Dioqezat
Për më tepër: Pelegrinazhet, udhëtimet, Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Diocese of Sourozh. Russian Orthodox Church in Great Britain and Ireland
http://sourozh.org/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Sourozhit (Evropa perëndimore, Rusia). Faqja zyrtare
Parish websites. Diocesan directory and calendar. Cathedral of the Dormition & All Saints, Ennismore Gardens, London. Cathedral newsletter. Forthcoming events. News archive. Liturgical texts. Summer camp. British saints. Orthodox links.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 18.02.2019
Temat: Dioqezat
Për më tepër: Kampingje verore për çdo moshë, Parimet e Orthodhoksisë, Shenjtorët, Vende të ndryshme, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Estonian Orthodox Church of Moscow Patriarchate (EOC MP)
http://orthodox.ee/

Kisha Orthodhokse e Estonisë, Таллинская епархия (Vendet Baltike, Estonia). Faqja zyrtare
News. Historical background of Orthodoxy in Estonia. Current situation in the EOC MP. Primate of the EOC MP. Clergy. Parishes. Pühtitsa convent. Estonian Saints. Patriarch Alexy of Moscow and all Russia. Links to orthodox web sites.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Eesti   Referrals: +0/-8
Shtuar: 13.06.2004, u ndryshua: 14.02.2019
Temat: Kisha Orthodhokse e Estonisë, Dioqezat
Për më tepër: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Shenjtorët, Media dioqeziane, Personals, Shtetet e ish Bashkimit Sovjetik, Manastire, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Grodno Diocese of the Belarussian Orthodox Church
http://orthos.org/

Byelorussian Exarchate, Dioqeza e Grodnos (Jug-Perëndim, Bjellorusi). Faqja zyrtare
Actual Orthodox news of Grodno region (Belarus).
Gjuhët e sitit: Русский, English, Беларускi   Referrals: +0/-6
Shtuar: 06.09.2002, u ndryshua: 30.04.2019
Temat: Byelorussian Exarchate, Dioqezat
Për më tepër: Diocesan departments, assemblies, committees, Lëvizjet misionare, Pyetje dhe përgjigje, Media dioqeziane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Church of Moldova
http://mitropolia.md/
Kisha Orthodhokse e Moldavisë, Dioqeza e Kishinevit (Jug-Perëndim, Moldavia). Faqja zyrtare
Metropolis of Chișinău and All Moldova of the Russian Orthodox Church. Structure, metropolitan, news, documents, contact.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Românã   Referrals: +0/-5
Shtuar: 06.06.2003, u ndryshua: 14.02.2019
Temat: Kisha Orthodhokse e Moldavisë, Dioqezat
Për më tepër: Akademi klerikale dhe kurse shpirtërore, Akademi theologjike dhe Seminare, Bibliotekat elektronike, Shtetet e ish Bashkimit Sovjetik, Manastire, Edukimi, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Archbishopric of Brussels and Belgium of the Moscow Patriarchate
http://archiepiskopia.be/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Belgjikës (Evropa perëndimore, Belgjikë). Faqja zyrtare
News, diocese, archbishop, parishes, announcements, photo gallery, pilgrimage, education, documents, library, contacts and links.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français, Nederlands   Referrals: +2/-6
Shtuar: 03.11.2004, u ndryshua: 16.01.2019
Temat: Dioqezat
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë, Vende të ndryshme, Manastire, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Western Diocese of the Orthodox Church in Japan
http://orthodox-jp.com/westjapan/English-index.htm
Kisha Orthodhokse e Japonisë, Dioqeza e Japonisë Perëndimore (Azia Lindore, Japonia). Faqja zyrtare
News, churches, contacts and information on the Eastern Japan Diocese after the earthquake and tsunami.
Gjuhët e sitit: English, 日本語   Referrals: +0/-3
Shtuar: 06.04.2014
Temat: Kisha Orthodhokse e Japonisë, Dioqezat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Holy and Right-Believing Prince Alexander Nevsky Russian Orthodox Parish, Rotterdam
http://www.ruskerk.nl/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Hagës dhe Holandës (Evropa perëndimore, Holandë). Faqja zyrtare
History of the Orthodoxy in the Netherlands. About the parish. Orthodox calendar. News. External links.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Nederlands   Referrals: +0/-5
Shtuar: 06.03.2002, u ndryshua: 09.06.2018
Temat: Orthodhoksia në Botë, Vende të ndryshme
Për më tepër: Shenjtorët, Dioqezat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Patriarchal Parishes of Moscow Patriarchate in Canada
http://orthodox-canada.com/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Famulli të Patriarkanës në Kanada (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
Latest news of parishes life, historical and contact information, schedule of church services.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodox-canada.com/ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 12.02.2004, u ndryshua: 10.12.2018
Temat: Orthodhoksia në Botë
Për më tepër: Vende të ndryshme, Dioqezat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Portal of Our Lady the Joy of Those who Sorrow and Saint Genevieve, Paris
http://ndjasg.free.fr/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Korsunit (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
Web portal of a French parish of the Russian Orthodox Church. The parish of the Three Saint Doctors (church cathedral of the Diocese). Parishes and Communities of the Chersonese Diocese. Saint Stephen and Saint German in Vézelay.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français   Referrals: +0/-4
Shtuar: 03.04.2004, u ndryshua: 24.11.2016
Temat: Famulli në Francë, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë, Dioqezat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Stimme der Orthodoxie. Internetversion der Zeitschrift
http://stimme-der-orthodoxie.de/deutsch/stimme.htm
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Dioqeza e Gjermanisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqe private
Internetversion der Zeitschrift der Russischen Orthodoxen Diözese Deutschlands des Moskauer Patriarchats. Vorherige Ausgaben. Offizieller Teil. Aus dem kirchlichen Leben. Predigt. Kirchengeschichte. Spiritualität.
Gjuhët e sitit: Русский, Deutsch   Referrals: +0/-2
Shtuar: 28.02.2003, u ndryshua: 28.10.2018
Temat: Media dioqeziane, Revista
Për më tepër: Vende të ndryshme, Dioqezat, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2021, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente