Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  

Kisha Orthodhokse e Rusisë

Nëntemat:  Organizata Sinodiale (0)Famulli (1)Deaneries (0)Dioqezat (0)Metropolises (0)Manastire (0)Kisha Autonome (0)Kisha Autonome (0)Orthodhoksia e ritit të vjetër rus (0)
Temat
Krishtërimi Orthodhoks.com. Directory of orthodox web resources
http://krishterimi-ortodoks.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
The most complete directory of orthodox web resources with descriptions in Russian, English, German, Serbian, Romanian and about 20 other languages. Orthodox christianity on the Internet: churches, dioceses, monasteries, parishes, web portals, discussion boards, web boards etc.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxlinks.info/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Český, Slovenčina, Shqip, Georgian, Românã, Polski, Magyar, Eesti, Suomi, Svenska, Norsk, Nederlands, Português, 日本語   Referrals: +1/-45
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 07.08.2018
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë, Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Kisha Orthodhokse, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: 51 (#1)
Gjendja e faqes:
Pravoslavie.Ru. Orthodox Web Portal
http://orthochristian.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Current news and events. Sections: religion, history, theology, culture and politics.
Mirrors and alternative site versions: http://pravoslavie.ru/english/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά, Српски   Referrals: +6/-51
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 05.04.2020
Temat: Material analizues, Portale web orthodhokse, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Gazetaria politike dhe shoqërore, Predikime, Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë, Të rejat, Manastire, Besimi Orthodhoks, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orthodox Church. Official Website of the Moscow Patriarchate
http://patriarchia.ru/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
News of the Moscow Patriarchate, His Holiness Patriarch, documents, inter-council presence, publications, organisations, personalia, upcoming events, photo, video and audio.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxia.ru/, http://patriarchia.ru/, http://patriarhia.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Ελληνικά, Românã   Referrals: +0/-54
Shtuar: 02.05.2005, u ndryshua: 13.01.2021
Temat: Web Collections, Të rejat, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Kisha dhe Shoqëria, Jeta kishtare, Portale web orthodhokse, Media orthodhokse, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Personals, Dioqezat, Organizata Sinodiale, Kisha Orthodhokse, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orthodox Church outside Russia
http://synod.com/synod/indexeng.htm

Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The official website of the Russian Orthodox Church outside Russia. News of Synod and Dioceses (monasteries, icons, publications, status and regulations). Orthodox organizations. History (councils, epistles, reviews & documents). Legacy (mentors, sermons, articles, directory of parishes and clergy).
Mirrors and alternative site versions: http://russianorthodoxchurch.ws/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-26
Shtuar: 06.07.2002, u ndryshua: 06.06.2020
Temat: Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: ROCOR Monasteries and convents, Predikime, Historia, Të rejat, ROCOR Parishes
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
In Defence of the Unity of the Russian Orthodox Church
http://edinstvo.patriarchia.ru/en/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
Official website of the Moscow Patriarchate. Documents and studies on church history, publications, news and video.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Ελληνικά, Românã   Referrals: +0/-19
Shtuar: 02.12.2018, u ndryshua: 25.11.2019
Temat: Historia e Kishës, Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Archbishopric of Brussels and Belgium of the Moscow Patriarchate
http://archiepiskopia.be/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Belgjikës (Evropa perëndimore, Belgjikë). Faqja zyrtare
News, diocese, archbishop, parishes, announcements, photo gallery, pilgrimage, education, documents, library, contacts and links.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français, Nederlands   Referrals: +1/-18
Shtuar: 03.11.2004, u ndryshua: 01.06.2020
Temat: Dioqezat
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë, Vende të ndryshme, Manastire, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. John Chrysostom Church, Godenovo
http://godenovo.ru/english/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Переславская епархия (Rusia Qëndrore, Rusia). Faqja zyrtare
History of Pereslavl-Nikolsky monastery and the miraculous Cross of Godenovo.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά   Referrals: +0/-24
Shtuar: 18.11.2019, u ndryshua: 12.12.2020
Temat: Famulli në Rusi sipas dioqezave, Famulli
Për më tepër: Mrekullitë, Ikona të Nderuara, Lutje, libra lutjesh, Manastire, Besimi Orthodhoks, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Church of Moldova
http://mitropolia.md/

Kisha Orthodhokse e Moldavisë, Dioqeza e Kishinevit (Jug-Perëndim, Moldavia). Faqja zyrtare
Metropolis of Chișinău and All Moldova of the Russian Orthodox Church. Structure, metropolitan, news, documents, contact.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Românã   Referrals: +0/-22
Shtuar: 06.06.2003, u ndryshua: 22.01.2020
Temat: Kisha Orthodhokse e Moldavisë, Dioqezat
Për më tepër: Akademi klerikale dhe kurse shpirtërore, Akademi theologjike dhe Seminare, Bibliotekat elektronike, Shtetet e ish Bashkimit Sovjetik, Manastire, Edukimi, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Synod Commission for Monasteries of the Ukrainian Orthodox Church
http://monasteries.org.ua/en/
Kisha Orthodhokse e Ukrainës (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
Monasteries of the UOC. Monasteries of Ukraine. Information on monasteries of the Ukrainian Orthodox Church. Search monasteries of Ukraine. Map of monasteries.
Mirrors and alternative site versions: http://monasteries.org.ua/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська   Referrals: +0/-20
Shtuar: 29.07.2015, u ndryshua: 29.06.2020
Temat: Manastire, Organizata Sinodiale, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Сайт находится в режиме разработки и наполнения. Карта монастырей доступна для просмотра.

Estonian Orthodox Church of Moscow Patriarchate (EOC MP)
http://orthodox.ee/

Kisha Orthodhokse e Estonisë, Таллинская епархия (Vendet Baltike, Estonia). Faqja zyrtare
News. Historical background of Orthodoxy in Estonia. Current situation in the EOC MP. Primate of the EOC MP. Clergy. Parishes. Pühtitsa convent. Estonian Saints. Patriarch Alexy of Moscow and all Russia. Links to orthodox web sites.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Eesti   Referrals: +0/-19
Shtuar: 13.06.2004, u ndryshua: 14.02.2019
Temat: Kisha Orthodhokse e Estonisë, Dioqezat
Për më tepër: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Shenjtorët, Media dioqeziane, Personals, Shtetet e ish Bashkimit Sovjetik, Manastire, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2021, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente