Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Website në gjuhë të ndryshme:  

Në gjuhën ukrainase

Për më tepër:  Ukrainë (0)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  Përpara (Ctrl →) Temat
Krishtërimi Orthodhoks.com. Directory of orthodox web resources
http://krishterimi-ortodoks.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
The most complete directory of orthodox web resources with descriptions in Russian, English, German, Serbian, Romanian and about 20 other languages. Orthodox christianity on the Internet: churches, dioceses, monasteries, parishes, web portals, discussion boards, web boards etc.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxlinks.info/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Český, Slovenčina, Shqip, Georgian, Românã, Polski, Magyar, Eesti, Suomi, Svenska, Norsk, Nederlands, Português, 日本語   Referrals: +0/-66
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 07.08.2018
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë, Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Kisha Orthodhokse, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: 66 (#2)
Gjendja e faqes:
Kisha Shën Maksimit, Torino
http://ortodossiatorino.net/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Korsunit (Evropa Jug-Perëndimore, Itali). Faqja zyrtare
Famullia përkujdeset për të krishterët ortodoks të Patriarkatit të Moskës në qytetin e Torinos dhe në Piemonte/Valle d’Aosta.
Mirrors and alternative site versions: http://ortodossiatorino.net/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Български, Српски, Shqip, Românã, Português   Referrals: +2/-34
Shtuar: 05.02.2005, u ndryshua: 12.02.2019
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Parimet e Orthodhoksisë, Historia e Kishës, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 46 (#3)
Gjendja e faqes:
Orthphoto.net. Orthodox photo-gallery
http://orthphoto.net/

Kisha Orthodhokse e Polonisë (Not associated with any particular region, Poloni). Faqe private
Mirëserdhet në këtë faqe dedikuar prezantimit të krishtërimit ortodox nëpërmjet fotografive tuaja personale. 100 000 fotografive (2019.10.10).
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Français, Ελληνικά, Български, Српски, Shqip, Georgian, Românã, Polski   Referrals: +0/-37
Shtuar: 04.07.2004, u ndryshua: 18.11.2019
Temat: Fotografia
Për më tepër: Ndërkomunikimi orthodhoks
Faqet më të lexuara: 37 (#5)
Gjendja e faqes:
Rastko-Shkodёr. Biblioteka pёr sllave nё Shqipёri dhe pёr lidhje kulturore sllavo-shqiptare
http://rastko.rs/rastko-al/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Autorё. Gjuhё. Folklor. Histori. Art. Pёrkthime. Pёr Shqipёri. Bibliografi. Lidhje.
Gjuhët e sitit: English, Українська, Deutsch, Italiano, Български, Македонски, Slovenščina, Shqip, Românã, Polski, Magyar, Dansk   Referrals: +0/-24
Shtuar: 18.07.2004, u ndryshua: 25.02.2019
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Bibliotekat elektronike, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Orthodhoksia në Botë, Shkenca, Film, video, Fotografia, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Historia, Muzikë, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë, Kisha Orthodhokse, Literatura, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: 24 (#8)
Gjendja e faqes:
Hope. Ukrainian Orthodox Site of Acquaintances
http://nadezhdaps.org.ua/

Kisha Orthodhokse e Ukrainës (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqe private
Here you can publish a letter, read letters of others. The authors hope, by the God’s will, you will find your destiny in this world. Secular, anthropological letters as well as those incompatible with Christian morals are withdrawn from the publication. Forum.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська   Referrals: +31/-46
Shtuar: 24.08.2007, u ndryshua: 09.07.2018
Temat: Acqaintances, Classifieds
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Столичный Благовестник. Северное викариатство г. Киева
http://vicariate.church.ua/ru/

Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Kievit (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
Сайт создан по благословению Преосвященного Феодосия, епископа Боярского, с целью освещения в общедоступной сети интернет официальной информации о состоянии и развитии православной жизни в Северном викариатстве г. Киева Украинской Православной Церкви (МП). История епархии, служение епископа Боярского Феодосия и духовенства, жизнь приходов, новости, проповеди, фото.
Mirrors and alternative site versions: http://plus.google.com/+СтоличныйБлаговестник/, http://vk.com/Stolic.Blagovest, http://twitter.com/StolicBlagovest, http://facebook.com/Stolichnyj.Blagovest, http://odnoklassniki.ru/Stolichnyj.Blagovestnyk, http://vk.com/Stolichnyj.Blagovestnyk, http://vicariate.church.ua/
Gjuhët e sitit: Русский, Українська   Referrals: +0/-122
Shtuar: 27.11.2013, u ndryshua: 23.01.2019
Temat: Deaneries, Dioqezat
Për më tepër: Predikime, Shtetet e ish Bashkimit Sovjetik, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Gregory Biziukovo Monastery
http://bizukiv.ks.ua/
Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Khersonit (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
History, photo gallery, chants, appeal for help, donations and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://bizukov-mon.church.ua/, http://bizukov.io.ua/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська   Referrals: +0/-94
Shtuar: 06.09.2009, u ndryshua: 03.12.2019
Temat: Manastire
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Shtetet e ish Bashkimit Sovjetik
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Омилия. Международный клуб православных литераторов
http://omiliya.org/

Kisha Orthodhokse e Ukrainës (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
На сайте размещены произведения современных православных авторов, материалы, помогающие начинающему литератору, галерея и читальный зал.
Mirrors and alternative site versions: http://mgarsky-monastery.org/omiliya.php
Gjuhët e sitit: Русский, Українська   Referrals: +0/-88
Shtuar: 29.10.2008, u ndryshua: 17.06.2018
Temat: Literatura
Për më tepër: Website të shkrimtarëve, Proza, Poezia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Православная наука. Страница прот. Василия Игната
http://pravoslavnanauka.blogspot.com/
Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Mukaçevo (Ukrainë) (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqe private
Автор страницы протоиерей Василий Игнат, настоятель храма свв. апостолов Петра и Павла г. Иршава. Духовная жизнь, история, катехизис, памятные даты, патристика, праздники, Священное Писание, сектоведение, семья, события, современные подвижники.
Mirrors and alternative site versions: http://youtube.com/channel/UCW3TbAhVbPJ1XMDDaF75kKw, http://irshavapravoslavna.blogspot.com/
Gjuha e sitit: Українська   Referrals: +0/-81
Shtuar: 04.01.2016, u ndryshua: 30.08.2019
Temat: Besimi Orthodhoks, Webfaqe të klerikëve
Për më tepër: Predikime, Jeta familjare, Parimet e Orthodhoksisë, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Собор Воскресения Христова, г. Киев
http://sobor.in.ua/

Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Kievit (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
Официальный сайт собора Воскресения Христова, г. Киев. Строим вместе, настоятель-предстоятель, проект, документы, хроника строительства, штаб строительства. Храм всех святых, расписание богослужений, святыни храма, клирики храма. Духовно-просветительский центр, проекты, кафедральные соборы Украины, фоторепортажи, публикации, вопросы-ответы.
Mirrors and alternative site versions: http://sobor.church.ua/
Gjuhët e sitit: Русский, Українська   Referrals: +0/-81
Shtuar: 06.10.2009, u ndryshua: 30.12.2019
Temat: Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Shtetet e ish Bashkimit Sovjetik
Për më tepër: Të rejat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orthodox Church. Official Website of the Moscow Patriarchate
http://patriarchia.ru/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
News of the Moscow Patriarchate, His Holiness Patriarch, documents, inter-council presence, publications, organisations, personalia, upcoming events, photo, video and audio.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxia.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Ελληνικά, Românã   Referrals: +0/-78
Shtuar: 02.05.2005, u ndryshua: 03.09.2019
Temat: Web Collections, Të rejat, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Kisha dhe Shoqëria, Jeta kishtare, Portale web orthodhokse, Media orthodhokse, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Personals, Dioqezat, Organizata Sinodiale, Kisha Orthodhokse, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Мукачевская епархия Украинской Православной Церкви
http://m-church.org.ua/

Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Mukaçevo (Ukrainë) (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
Официальная страница Мукачевской епархии УПЦ. Архипастырь, епархия, монастыри, храмы, святые, святыни, контакт, ресурсы.
Mirrors and alternative site versions: http://mukacheve.church.ua/
Gjuha e sitit: Українська   Referrals: +0/-71
Shtuar: 30.10.2008, u ndryshua: 20.05.2018
Temat: Dioqezat
Për më tepër: Dëshmorë të rinj, Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Manastire, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Житомирская епархия
http://zhytomyr-eparchy.org/
Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Zhitomirit (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
Жизнь епархии, новости епархии, архиерей, приходы, святыни, проповеди архиерея, послания архиерея, Тригорская, Подольская, Пряжевская, Бежовская иконы Божией Матери, монастыри, видео, телепередача «Благовест», фото, паломнический отдел, кафедральный собор, карта епархии, благочинные округа, епархиальные отделы, церковный склад-магазин контакты.
Mirrors and alternative site versions: http://житомирская-епархия.org/, http://zhytomyr-eparchy.com/, http://zhytomyr-eparchy.com.ua/, http://zhytomyr-eparchy.org.ua/
Gjuhët e sitit: Русский, Українська   Referrals: +1/-64
Shtuar: 27.07.2011, u ndryshua: 26.03.2018
Temat: Dioqezat
Për më tepër: Predikime, Ikona të Nderuara, Shenjtorët, Media dioqeziane, Shtetet e ish Bashkimit Sovjetik, Manastire, Besimi Orthodhoks, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Уманская епархия Украинской Православной Церкви
http://eparhia-uman.org.ua/

Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Уманская епархия (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
Официальный сайт Уманской епархии УПЦ. Новости епархии, благочиния, проповеди, расписание богослужений, каталог файлов, форум, фотоальбомы.
Gjuhët e sitit: Русский, Українська   Referrals: +0/-61
Shtuar: 12.12.2008, u ndryshua: 13.10.2018
Temat: Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqezat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Foundry of Podorozhnyj B. A. Bells and Handbells
http://vipbells.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Voronezhit dhe Borisoglebskut (Rusia Qëndrore, Rusia). Faqja zyrtare
The foundry of Podorozhnyj B. A. offers casting of bells, wedding bells, ship’s bells and souvenir custom-made handbells with pictures of towns, sights, arms and other symbols, prayers and other texts. The customers of the foundry can order small series of bells, which can be designed according to their own sketches and can be timed to different holidays, anniversaries and memorable dates.
Mirrors and alternative site versions: http://megarussia.ru/, http://sea-bells.ru/, http://voronezh.vipbells.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch   Referrals: +0/-58
Shtuar: 01.06.2009, u ndryshua: 18.08.2018
Temat: Bell-Casting, Tingujt e këmbanave
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Floga. Orthodox education and therapy
http://www.floga.gr/40uk.asp

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
Sermons in mp3 and articles by father Constantine Strategopoulos, an Orthodox priest at the Holy Metropolis of Glyfada, Attica, Greece.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Georgian, Românã, others   Referrals: +3/-38
Shtuar: 11.03.2006, u ndryshua: 03.05.2016
Temat: Predikime, Webfaqe të klerikëve
Për më tepër: Fëmijët, edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Архитектор Завада Яна. Проектирование церквей
http://arhi.ua.market/

Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Kievit (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqe private
Сайт киевского архитектора Яны Завады. Архитектурное проектирование церквей, храмов.
Mirrors and alternative site versions: http://arhi.etov.com.ua/, http://arhi.ukrstroy.net/
Gjuhët e sitit: Русский, Українська   Referrals: +0/-52
Shtuar: 09.07.2013, u ndryshua: 18.01.2019
Temat: Arkitektura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Спаси и сохрани. Православное движение
http://spasi.in.ua/

Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Kievit (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
Материалы о традиционных семейных ценностях, воспитании детей, семейных отношениях, медицинская и другая информация об абортах и контрацепции, жизненные истории, о деятельности движения. Что такое счастье? Что такое семья? Настоящему мужчине. «Вы имеете право знать». «Вам, гинекологи». Прощение возможно.
Gjuhët e sitit: Русский, Українська   Referrals: +0/-50
Shtuar: 12.10.2009, u ndryshua: 06.03.2019
Temat: Jeta familjare, Fondacione, Organizata bamirëse
Për më tepër: Gruaja orthodhokse, Lëvizjet misionare, Mjekësia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Запорожский домострой. Сайт отдела по делам семьи
http://domostroy.church.ua/

Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Zaporozh'ijes (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
На сайте собраны материалы, отражающие всё пространство вопросов, связанных с семьей, нравственностью, антиалкогольной тематикой, деятельностью отдела по делам семьи Запорожской епархии УПЦ (МП). Таинство брака и семейные отношения, православное воспитание, борьба с алкоголизмом.
Mirrors and alternative site versions: http://domostroy.eparchia.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, Українська   Referrals: +0/-49
Shtuar: 15.01.2011, u ndryshua: 07.02.2016
Temat: Diocesan departments, assemblies, committees, Jeta familjare
Për më tepër: Gruaja orthodhokse, Psikologjia, Mjekësia, Fëmijët, edukimi, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Eleon. Iconographic workshop
http://eikon.church.ua/en/iconography/vitaly-preobrazhenskiy/

Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Mukaçevo (Ukrainë) (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
Icons, frescoes and temple painting.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська   Referrals: +0/-48
Shtuar: 22.02.2010, u ndryshua: 27.02.2019
Temat: Arte figurative, Icon Painting Shops
Për më tepër: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Për më tepër:   Πατριαρχείο Μόσχας;   რუსეთის მართლმადიდებელი ეკლესია;   Russian Orthodox Church
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente