Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Website në gjuhë të ndryshme:  

Në suedisht

1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Krishtërimi Orthodhoks.com. Directory of orthodox web resources
http://krishterimi-ortodoks.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
The most complete directory of orthodox web resources with descriptions in Russian, English, German, Serbian, Romanian and about 20 other languages. Orthodox christianity on the Internet: churches, dioceses, monasteries, parishes, web portals, discussion boards, web boards etc.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxlinks.info/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Český, Slovenčina, Shqip, Georgian, Românã, Polski, Magyar, Eesti, Suomi, Svenska, Norsk, Nederlands, Português, 日本語   Referrals: +0/-51
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 07.08.2018
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë, Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Kisha Orthodhokse, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: 51 (#2)
Gjendja e faqes:
The Devićs’ Book-house. Spiritual and everyday life of the Serbs in Sweden
http://www.kosoric-lijovic.com/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Evropa veriore, Suedi). Faqja zyrtare
“The Devićs’ Book-house and Culture-club” disseminates the Serbian culture in Sweden, publishes books on spiritual, scientific, linguistic issues, poetry and literature. Published books and scripts. Articles.
Gjuhët e sitit: English, Српски, Svenska   Referrals: +0/-312
Shtuar: 17.06.2005, u ndryshua: 12.05.2012
Temat: Shtëpi botuese, tipografi
Për më tepër: Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orphan’s Soul. Karelian Public-youth Organization “Balance”
http://sirotinka.ru/eng.html

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Petrozavodsk e Karelia (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
Karelian regional public-youth organization “Balance” site is dedicated to the orphan children, orphanages, adoption, spiritual problems of family and society, church.
Mirrors and alternative site versions: http://balance.metakultura.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Suomi, Svenska   Referrals: +0/-45
Shtuar: 29.02.2004, u ndryshua: 29.09.2018
Temat: Bamirësi, mëshirë, Fondacione, Organizata bamirëse, Non-profit Organizations
Për më tepër: Fëmijët, edukimi, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Essence of Orthodox Christian Faith and Practice
http://www.orthodoxchristendom.nu/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa veriore, Suedi). Faqe private
After a profound spiritual experience the author left the Lutheran Church and converted to the Orthodox Christianity, the original Church. Since then he has been engaged as a singer in the Russian Orthodox Church.
Mirrors and alternative site versions: http://www.ortodoxkristendom.se/
Gjuhët e sitit: English, Svenska   Referrals: +0/-28
Shtuar: 05.07.2005, u ndryshua: 04.08.2018
Temat: Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Koleksioni i Ikonave, Lutje, libra lutjesh, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Parimet e Orthodhoksisë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Ryska Ortodoxa Kyrkan i Sverige
http://www.denortodoxakyrkan.se/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa veriore, Suedi). Faqja zyrtare
Moskva Patriarkatets församlingar i Umeå, Uppsala, Västerås och Gävle.
Mirrors and alternative site versions: http://www.ortodoxakyrkan.com/
Gjuhët e sitit: Русский, Svenska   Referrals: +0/-28
Shtuar: 12.07.2011, u ndryshua: 07.05.2016
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Pyetje dhe përgjigje
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Resurrection Church, Göteborg
http://www.kristiuppstandelse.se/english/
Patriarkana e Antiokisë (Evropa veriore, Suedi). Faqja zyrtare
Brief presentation and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Svenska   Referrals: +2/-12
Shtuar: 12.07.2011, u ndryshua: 06.12.2016
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Ryska ortodoxa kyrkan i Sverige
http://sweden.cerkov.ru/sve/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Evropa veriore, Suedi). Faqja zyrtare
Nyheter, krönika, församlingar, information, Ortodoxins historia i Sverige, ställ en fråga, helgonens liv, rysk kultur i Sverige, musik, texter, länkar.
Gjuhët e sitit: Русский, Svenska   Referrals: +0/-23
Shtuar: 24.05.2001, u ndryshua: 09.07.2018
Temat: Orthodhoksia në Botë
Për më tepër: Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Light of Christ. An Orthodox Missionary Brotherhood
http://iliahtidesagapis.com/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
The Orthodox Missionary Brotherhood “The Light of Christ” is registered in Greece as a non-governmental organization with a non-profit character. The headquarters of the organization are in the island of Rhodes in Greece. Its aim is both the protection of the orphan and poor children of Africa and the spread of God’s Word in all over the world.
Mirrors and alternative site versions: http://foschristu.gr/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Français, Ελληνικά, Svenska   Referrals: +0/-23
Shtuar: 23.07.2008, u ndryshua: 24.03.2019
Temat: Lëvizjet misionare, Bamirësi, mëshirë, Fondacione, Organizata bamirëse, Kisha dhe Shoqëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Kristi Förklarings ryskortodoxa kyrka i Stockholm
http://ryskaortodoxakyrkan.se/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa veriore, Suedi). Faqja zyrtare
Gudstjänster, vägbeskrivning, församlingens historia, nyheter, email lista.
Mirrors and alternative site versions: http://kfortodoxakyrka.wordpress.com/
Gjuhët e sitit: Русский, Svenska   Referrals: +0/-21
Shtuar: 24.07.2006, u ndryshua: 12.10.2018
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Kliros.se. Ortodox kyrkosång på svenska
http://irismusica.wordpress.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Evropa veriore, Suedi). Faqe private
Ett privat initiativ för att betjäna de svenskspråkiga med material för öst-ortodox kyrkosång. Söndagstroparier och kontakier i serbisk tradition (mp3), Theofania, Triodion: Förfastan, Stora Fastan och Stora Veckan; notarkiv.
Mirrors and alternative site versions: https://irismusica.wordpress.com/
Gjuha e sitit: Svenska   Referrals: +0/-19
Shtuar: 03.05.2015, u ndryshua: 11.07.2018
Temat: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse
Për më tepër: Sound Files, Musical Scores, Përmbledhje muzikore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Svensk ortodoxa gemenskapen av Uppståndelsen i Arboga
http://arboga.cerkov.ru/pa-svenska/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Evropa veriore, Suedi). Faqja zyrtare
Historia, prästen, kontakter.
Gjuhët e sitit: Русский, Svenska   Referrals: +0/-15
Shtuar: 01.05.2015
Temat: Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Kristi Förklarings Ortodoxa Kyrka, Överkalix
http://www.kristiforklaring.se/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa veriore, Suedi). Faqja zyrtare
Tillhör Ärkestiftet för de Ryska Ortodoxa Kyrkorna i Västeuropa, Ekumeniska Patriarkatet i Konstantinopel. Ortodox Tro, församlingen, gudstjänstliv, predikningar, gudstjänsten, kyrkan, aktuellt, veckans tropar, butik, kontakt.
Gjuha e sitit: Svenska   Referrals: +0/-14
Shtuar: 12.07.2011, u ndryshua: 12.10.2018
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Ortodoxa kyrkan “De Heliga Ärkeänglarna Mikael och Gabriel”, Borås
http://www.biserica-boras.se/rumanska-ortodoxa-kyrkan/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Evropa veriore, Suedi). Faqja zyrtare
Rumänska ortodoxa församlingen, scheman för den Heliga Liturgin och andra aktiviteter, kyrkans adress.
Gjuhët e sitit: Românã, Svenska   Referrals: +0/-14
Shtuar: 20.01.2012, u ndryshua: 11.09.2016
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Ambon. Bokhandel på nätet
http://www.ambon.se/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa veriore, Suedi). Faqja zyrtare
En nystartad nätbokhandel specialiserad på den Ortodoxa Kyrkans litteratur och kultur. Patristik, teologi, helgon o biografier, kloster o heliga platser, kyrkohistoria, gudstjänslivets texter o körmusik, ikoner o kyrkokonst, ortodoxins ABC, filosofi och etik, skönlitteratur, barn- o ungdomsböcker, CD och multimedia, kalendrar o periodika, antikvariat, affären.
Gjuha e sitit: Svenska   Referrals: +0/-13
Shtuar: 23.04.2015, u ndryshua: 06.04.2019
Temat: Librari, Bli në Internet
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Ortodox Uppsala
http://www.ortodoxuppsala.se/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa veriore, Suedi). Faqe private
På denna hemsida finns information om kommande ortodoxa gudstjänster och andra aktiviteter i Uppsala.
Gjuha e sitit: Svenska   Referrals: +0/-13
Shtuar: 03.05.2015
Temat: Orthodhoksia në Botë
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Ortodoxa kyrkor i Sverige
http://www.rafen.net/hemsida/
Evropa veriore, Suedi). Faqe private
Karta över ortodoxa kyrkor, kapell, katedraler och kloster i Sverige.
Gjuha e sitit: Svenska   Referrals: +0/-12
Shtuar: 12.07.2011, u ndryshua: 04.01.2014
Temat: Orthodhoksia në Botë, Data-base, Fjalorë, informacione, kërko
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Famulli të Patriarkanës së Antiokisë, Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Vende të ndryshme, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Nicholas Russian Orthodox Parish, Helsinki
http://svt-nikolai.org/en/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa veriore, Finlanda). Faqja zyrtare
The history of the parish founded in 1927. St. Nicholas Church (1938) and the chapel of St. Xenia, information, schedule of services and directions.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Suomi, Svenska   Referrals: +0/-12
Shtuar: 11.07.2003, u ndryshua: 27.01.2019
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Finska Ortodoxa Församlingen i Sverige
http://www.ortodox-finsk.se/
Kisha Orthodhokse Autonome e Finlandës (Evropa veriore, Suedi). Faqja zyrtare
Församlingen tillhör Konstantinopels ekumeniska patriarkat. Församlingens historia, kyrkorådet. Ortodoxa kyrkan: historia, lokalkyrkorna, klosterväsendet, vår Tro, sakramenten, medlemskap. Kyrkokonsten. Gudstjänster. Kyrkoåret. Litteratur.
Gjuhët e sitit: Suomi, Svenska   Referrals: +0/-11
Shtuar: 16.06.2006, u ndryshua: 15.03.2012
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Kisha Orthodhokse Autonome e Finlandës
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë, Patriarkana Ekumenike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Rumänsk-ortodoxa församlingen i Göteborg
http://www.rumanskaortodoxakyrkan.se/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Evropa veriore, Suedi). Faqja zyrtare
Den rumänska ortodoxa församlingen i Göteborg ger religös assistans till alla rumänskortodoxa bosatta i västra, centrala och norra Sverige.
Gjuhët e sitit: Românã, Svenska   Referrals: +0/-11
Shtuar: 28.04.2015, u ndryshua: 30.10.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
S:t Kyrillos och Methodius Serbisk orthodoxa kyrkan i Malmö
http://www.crkva.se/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Evropa veriore, Suedi). Faqja zyrtare
Serbisk-ortodoxa kyrkoförsamling i Malmö, Biskopsstift för Britannien och Skandinavien. Korta fakta om den Ortodoxa Kyrkan. Den heliga Liturgin. Kyrkorummet. Gudstjänsten. Frågor och svar. Ungdoms sidan.
Gjuhët e sitit: Српски, Svenska   Referrals: +0/-10
Shtuar: 24.02.2005, u ndryshua: 25.04.2016
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Shenjtorë sërb, Kalendari, Emrat, Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente