Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Website në gjuhë të ndryshme:  

Në sërbisht

Për më tepër:  Kisha Orthodhokse e Sërbisë (2)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  Përpara (Ctrl →) Temat
Krishtërimi Orthodhoks.com. Directory of orthodox web resources
http://krishterimi-ortodoks.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
The most complete directory of orthodox web resources with descriptions in Russian, English, German, Serbian, Romanian and about 20 other languages. Orthodox christianity on the Internet: churches, dioceses, monasteries, parishes, web portals, discussion boards, web boards etc.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxlinks.info/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Český, Slovenčina, Shqip, Georgian, Românã, Polski, Magyar, Eesti, Suomi, Svenska, Norsk, Nederlands, Português, 日本語   Referrals: +0/-66
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 07.08.2018
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë, Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Kisha Orthodhokse, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: 66 (#2)
Gjendja e faqes:
Kisha Shën Maksimit, Torino
http://ortodossiatorino.net/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Korsunit (Evropa Jug-Perëndimore, Itali). Faqja zyrtare
Famullia përkujdeset për të krishterët ortodoks të Patriarkatit të Moskës në qytetin e Torinos dhe në Piemonte/Valle d’Aosta.
Mirrors and alternative site versions: http://ortodossiatorino.net/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Български, Српски, Shqip, Românã, Português   Referrals: +2/-34
Shtuar: 05.02.2005, u ndryshua: 12.02.2019
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Parimet e Orthodhoksisë, Historia e Kishës, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 46 (#3)
Gjendja e faqes:
Orthphoto.net. Orthodox photo-gallery
http://orthphoto.net/

Kisha Orthodhokse e Polonisë (Not associated with any particular region, Poloni). Faqe private
Mirëserdhet në këtë faqe dedikuar prezantimit të krishtërimit ortodox nëpërmjet fotografive tuaja personale. 100 000 fotografive (2019.10.10).
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Français, Ελληνικά, Български, Српски, Shqip, Georgian, Românã, Polski   Referrals: +0/-37
Shtuar: 04.07.2004, u ndryshua: 18.11.2019
Temat: Fotografia
Për më tepër: Ndërkomunikimi orthodhoks
Faqet më të lexuara: 37 (#5)
Gjendja e faqes:
Manastiri i Dragancës. Jeta monastike ortodokse në Kosovë
http://draganacmonastery.com/sq/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Historiku, temjan, dyqani, kontakt.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Ελληνικά, Српски, Македонски, Shqip, Norsk   Referrals: +0/-29
Shtuar: 16.07.2018, u ndryshua: 27.12.2019
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë
Për më tepër: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: 29 (#7)
Gjendja e faqes:
The Devićs’ Book-house. Spiritual and everyday life of the Serbs in Sweden
http://www.kosoric-lijovic.com/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Evropa veriore, Suedi). Faqja zyrtare
“The Devićs’ Book-house and Culture-club” disseminates the Serbian culture in Sweden, publishes books on spiritual, scientific, linguistic issues, poetry and literature. Published books and scripts. Articles.
Gjuhët e sitit: English, Српски, Svenska   Referrals: +0/-378
Shtuar: 17.06.2005, u ndryshua: 12.05.2012
Temat: Shtëpi botuese, tipografi
Për më tepër: Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy New Martyr Grand Duchess Elizabeth Convent, Minsk
http://obitel-minsk.ru/en/

Byelorussian Exarchate, Dioqeza e Minskut (Jug-Perëndim, Bjellorusi). Faqja zyrtare
The Sisterhood serves many care centers, including the well-known Republican Clinical Psychiatric Hospital and Municipal Clinical Hospital as well as boarding homes for children and adults with psychological and physical disabilities, a tuberculosis unit and a home care facility for mentally handicapped children. Chronicle, sermons, convent, services, “All for You”, workshops, picture album, contacts, shop.
Mirrors and alternative site versions: http://obitel-minsk.by/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Français, Italiano, Српски   Referrals: +0/-262
Shtuar: 22.08.2008, u ndryshua: 19.03.2019
Temat: Manastire
Për më tepër: Icon Painting Shops, Bamirësi, mëshirë, Pyetje dhe përgjigje
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Miracle of the Holy Fire. One of the greatest miracles of God
http://holyfire.org/eng/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa Jug-Perëndimore, Itali). Faqja zyrtare
Description of the Miracle of Holy Light (Holy Fire) that happens every year in Jerusalem. Where, when and how the miracle occurs. History. The miracle that is unknown in the West. Question of the authenticity. Pictures, stories, witnesses.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Românã, Polski, Dansk   Referrals: +0/-226
Shtuar: 25.12.2001, u ndryshua: 01.03.2019
Temat: Mrekullitë
Për më tepër: Fotografia, Historia, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Mark Serbian Orthodox Church, Irun, Gipuzkoa
http://sites.google.com/site/serbianorthodoxchurchspain/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Evropa Jug-Perëndimore, Spanjë). Faqja zyrtare
History, worship schedule and bookstore.
Mirrors and alternative site versions: http://parrokiortodoxoa.googlepages.com/, https://sites.google.com/site/irungoortodoxoak/, https://sites.google.com/site/parohiaortodoxasfmarcu/home, https://sites.google.com/site/serbianorthodoxchurchspain/home, https://sites.google.com/site/srpskaparohijasvmarko/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Српски, Românã, others   Referrals: +0/-182
Shtuar: 19.04.2006, u ndryshua: 05.12.2019
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Predikime, Liturgjia, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Предание. Издательство православной духовной литературы
http://predanje.blogspot.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Издательство выпускает преимущественно богословскую литературу в переводе на сербский язык.
Mirrors and alternative site versions: http://predanje-ms.blogspot.com/, http://TheLastByzantineEmpress.blogspot.com/
Gjuha e sitit: Српски   Referrals: +0/-124
Shtuar: 07.09.2008, u ndryshua: 26.12.2017
Temat: Shtëpi botuese, tipografi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Pravoslavie.Ru. Orthodox Web Portal
http://orthochristian.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Current news and events. Sections: religion, history, theology, culture and politics.
Mirrors and alternative site versions: http://pravoslavie.ru/english/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Српски   Referrals: +6/-74
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 14.04.2019
Temat: Material analizues, Portale web orthodhokse, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Gazetaria politike dhe shoqërore, Predikime, Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë, Të rejat, Manastire, Besimi Orthodhoks, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Православный катехизис. Пособия для преподавателей Закона Божия
http://veroucitelji.googlepages.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqe private
Учебники, презентации Power Point для учеников, подготовка к урокам, опросы, поиск по Св. Писанию.
Mirrors and alternative site versions: http://katihizis.googlepages.com/, http://sites.google.com/site/katihizis/, http://sites.google.com/site/veroucitelji/
Gjuha e sitit: Српски   Referrals: +0/-104
Shtuar: 13.07.2008, u ndryshua: 16.04.2018
Temat: Material didaktik
Për më tepër: Orthodox Education in Secular Schools and Universities, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Monastery Lepavina, Serbian Orthodox Church
http://www.manastir-lepavina.org/novosti_en.php
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Kroacia). Faqja zyrtare
Brief historical review of the Monastery Lepavina. News and articles on various topics in English.
Mirrors and alternative site versions: http://lepavina.teleklik.net/, http://www.manastir-lepavina.htnet.hr/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Français, Ελληνικά, Српски   Referrals: +9/-48
Shtuar: 31.05.2004, u ndryshua: 15.08.2017
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë
Për më tepër: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Predikime, Mrekullitë, Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë, Shenjtorët, Bibliotekat elektronike, Revista, Besimi Orthodhoks, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Православие. Группа обсуждений на сайте Google
http://groups.google.com/group/Pravoslavlje/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Группа задумана как место сосредоточения православных христиан. Все зарегистрированные участники рассылки могут открывать темы, ставить вопросы, помещать тексты, связанные с церковной жизнью и аскетическим, литургическим, богословским Преданием Православной Церкви.
Gjuha e sitit: Српски   Referrals: +0/-86
Shtuar: 26.09.2005, u ndryshua: 02.03.2016
Temat: Newsgroups, Fido
Për më tepër: Predikime, Liturgjia, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Discussion Boards, Besimi Orthodhoks, Ndërkomunikimi orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Monastery Podmaine, Budva
http://sites.google.com/site/podmainemonastery/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Background information about the monastery, history, news, publications and links.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-86
Shtuar: 22.03.2010, u ndryshua: 31.10.2019
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë
Për më tepër: Predikime, Stacione dhe programe radiofonike, Shtëpi botuese, tipografi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1389. Serbian people’s movement
http://1389.org.rs/movement-1389.html

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Statute of movement. Learn about your fatherland. National interest. Projects of 1389. Orthodox religion. About sects. Serbian songs in mp3 format. Vidovdan pilgrimage. For the prohibition of abortion.
Mirrors and alternative site versions: http://1389.org.rs, http://1389.срб, http://1389.орг.срб
Gjuhët e sitit: Русский, English, Српски   Referrals: +0/-85
Shtuar: 06.03.2007, u ndryshua: 30.08.2016
Temat: Ideologjia dhe patriotizmi sërb, Organizata rinore, Non-profit Organizations
Për më tepër: Sound Files, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Kisha dhe Shteti, politika, Parimet e Orthodhoksisë, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Mixed Choir “St. Roman the Melodist”, Petrovaradin
http://www.myspace.com/slatkopojci/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Youth Mixed Choir from the St. apostle Paul Church in Petrovaradin, which consists of high-school students and students of the University of Novi Sad. Conductor: Evgenija Vladimirovna Kojić. Choir regularly participates in the liturgy at the St. Apostle Paul Church. The repertoire consists of Russian and Serbian spiritual and sacred music.
Mirrors and alternative site versions: http://www.youtube.com/slatkopojci
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-84
Shtuar: 30.11.2008, u ndryshua: 18.08.2018
Temat: Performers and Ensembles
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Muzika korale, këngët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Зимняя духовная музыкальная академия, Липовац
http://z.d.m.akademija.googlepages.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Курсы церковного пения проводятся 9-17 января 2008 г. и предназначены для молодежи. Сведения о монастыре св. Стефана. Работа академии. Организаторы. Галерея. Обратная связь.
Mirrors and alternative site versions: http://sites.google.com/site/zdmakademija/, http://sites.google.com/site/zimskaduhovnakademija/, http://zimska.duhovnakademija.googlepages.com/
Gjuha e sitit: Српски   Referrals: +0/-84
Shtuar: 14.11.2007, u ndryshua: 04.06.2018
Temat: Precentor and Choral Schools, Cultural Public Events
Për më tepër: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Të rinjtë dhe Orthodhoksia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Храм Успения Пресвятой Богородицы, Дервента
http://sites.google.com/site/crkvaderventa/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Bosnja dhe Hercegovina). Faqja zyrtare
Страница церковной общины. Вести. Строительство храма. Священники. Монастырь Покрова Пресвятой Богородицы в Бишни. Зворницко-Тузланская епархия. Православный календарь. Св. Савва. Церковная жизнь. Галерея. Адреса. Счет для пожертвований.
Gjuha e sitit: Српски   Referrals: +0/-83
Shtuar: 02.04.2010, u ndryshua: 02.01.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Никола Александр Марич. Поэзия православной традиции
http://aleksandarmaric.blogspot.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqe private
Поэзия и эссеистика православной традиции авторства Николы Александра Марича.
Gjuha e sitit: Српски   Referrals: +6/-47
Shtuar: 19.10.2012, u ndryshua: 04.01.2014
Temat: Website të shkrimtarëve, Poezia, Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Gazetaria politike dhe shoqërore, Proza, Discussion Boards, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Йота. Краткие вести из мира религии
http://jotavesti.wordpress.com/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqe private
Личный блог. Вести со всего мира с православной точки зрения.
Mirrors and alternative site versions: http://jotavesti.blogspot.com/
Gjuha e sitit: Српски   Referrals: +0/-83
Shtuar: 29.04.2006, u ndryshua: 06.02.2016
Temat: Discussion Boards, Të rejat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Për më tepër:   Πατριαρχείο Μόσχας;   რუსეთის მართლმადიდებელი ეკლესია;   Russian Orthodox Church
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente