Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Website në gjuhë të ndryshme:  

Në rumanisht

Për më tepër:  Moldavi (0)Rumania (0)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  Përpara (Ctrl →) Temat
Kisha Orthodhokse Zoodohou Pigis, Mytilini, Lesvos
http://pigizois.net/alvanika/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Sherbesa e Kungates Hyjnore. Himni akathist. Pasdarka e vogel. Sherbesa e mengjesit.
Mirrors and alternative site versions: http://pigizois.net/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Shqip, Georgian, Românã, Suomi, 日本語, 中文   Referrals: +3/-41
Shtuar: 25.06.2006, u ndryshua: 18.10.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Greqisë, Parimet e Orthodhoksisë, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Predikime, Lutje, libra lutjesh, Ekumenizmi, Apostazia, Fëmijët, edukimi, Kalendari, Emrat, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 59 (#1)
Gjendja e faqes:
Krishtërimi Orthodhoks.com. Directory of orthodox web resources
http://krishterimi-ortodoks.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
The most complete directory of orthodox web resources with descriptions in Russian, English, German, Serbian, Romanian and about 20 other languages. Orthodox christianity on the Internet: churches, dioceses, monasteries, parishes, web portals, discussion boards, web boards etc.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxlinks.info/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Český, Slovenčina, Shqip, Georgian, Românã, Polski, Magyar, Eesti, Suomi, Svenska, Norsk, Nederlands, Português, 日本語   Referrals: +0/-49
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 07.08.2018
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë, Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Kisha Orthodhokse, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: 49 (#2)
Gjendja e faqes:
Orthphoto.net. Orthodox photo-gallery
http://orthphoto.net/

Kisha Orthodhokse e Polonisë (Not associated with any particular region, Poloni). Faqe private
Mirëserdhet në këtë faqe dedikuar prezantimit të krishtërimit ortodox nëpërmjet fotografive tuaja personale. 57 000 fotografive (2012.02.10).
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Français, Ελληνικά, Български, Српски, Shqip, Georgian, Românã, Polski   Referrals: +0/-14
Shtuar: 04.07.2004, u ndryshua: 09.08.2018
Temat: Fotografia
Për më tepër: Ndërkomunikimi orthodhoks
Faqet më të lexuara: 14 (#3)
Gjendja e faqes:
Rastko-Shkodёr. Biblioteka pёr sllave nё Shqipёri dhe pёr lidhje kulturore sllavo-shqiptare
http://rastko.rs/rastko-al/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Autorё. Gjuhё. Folklor. Histori. Art. Pёrkthime. Pёr Shqipёri. Bibliografi. Lidhje.
Gjuhët e sitit: English, Українська, Deutsch, Italiano, Български, Македонски, Slovenščina, Shqip, Românã, Polski, Magyar, Dansk   Referrals: +0/-12
Shtuar: 18.07.2004, u ndryshua: 25.02.2019
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Bibliotekat elektronike, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Orthodhoksia në Botë, Shkenca, Film, video, Fotografia, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Historia, Muzikë, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë, Kisha Orthodhokse, Literatura, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: 12 (#4)
Gjendja e faqes:
Kisha Shën Maksimit, Torino
http://ortodossiatorino.net/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Korsunit (Evropa Jug-Perëndimore, Itali). Faqja zyrtare
Famullia përkujdeset për të krishterët ortodoks të Patriarkatit të Moskës në qytetin e Torinos dhe në Piemonte/Valle d’Aosta.
Mirrors and alternative site versions: http://ortodossiatorino.net/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Български, Српски, Shqip, Românã, Português   Referrals: +0/-9
Shtuar: 05.02.2005, u ndryshua: 12.02.2019
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Parimet e Orthodhoksisë, Historia e Kishës, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 9 (#5)
Gjendja e faqes:
Orthodhoksia e Bashkuar. Biblioteka elektronike
http://www.orthodhoksiaebashkuar.al/
Faqja zyrtare
Dëshmi mbi shenjtorët dhe gjerondon, familja orthodhokse, fjalë të urta nga etërit dhe gjerondon, jeta liturgjike, jeta shpirtërore, jetë shenjtorësh dhe gjerondon, lajme, material audiovizual, predikime, katekizma, artikuj.
Mirrors and alternative site versions: http://www.orthodoxkyanq.org/, http://www.ortodokslartoplulugu.org/
Gjuhët e sitit: English, Deutsch, Ελληνικά, Slovenčina, Shqip, Românã, العربية, others   Referrals: +0/-5
Shtuar: 26.10.2014, u ndryshua: 14.09.2018
Temat: Bibliotekat elektronike, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Predikime, Kisha dhe Shoqëria, Parimet e Orthodhoksisë, Liturgjia, Asketët dhe Heremitët, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Biserica Ortodoxă Rusă. Site-ul oficial al Patriarhiei Moscovei
http://www.patriarchia.ru/md/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
Patriarhul, știri, documente, Adunarea Intersobornicească, publicații, organizații, personalități, foto, video, avizuri.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxia.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, Українська, Românã   Referrals: +0/-59
Shtuar: 02.05.2005, u ndryshua: 14.05.2018
Temat: Web Collections, Të rejat, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Kisha dhe Shoqëria, Jeta kishtare, Portale web orthodhokse, Media orthodhokse, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Personals, Dioqezat, Organizata Sinodiale, Kisha Orthodhokse, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Miracle of the Holy Fire. One of the greatest miracles of God
http://holyfire.org/eng/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa Jug-Perëndimore, Itali). Faqja zyrtare
Description of the Miracle of Holy Light (Holy Fire) that happens every year in Jerusalem. Where, when and how the miracle occurs. History. The miracle that is unknown in the West. Question of the authenticity. Pictures, stories, witnesses.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Românã, Polski, Dansk   Referrals: +0/-42
Shtuar: 25.12.2001, u ndryshua: 01.03.2019
Temat: Mrekullitë
Për më tepër: Fotografia, Historia, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Eikon. Icons and quality church supplies
http://icoaneortodoxe.com.ro/

Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
Religious objects: candeliers, censers, candles, tabernacles, baptismal fonts, blessing crosses, pectoral crosses, cross towers, stand cross, dichir and trichir. Icons in wooden frames, diptych, place icons, wedding icons, icons painted on wood, box icons, icon laminated, triptych.
Mirrors and alternative site versions: http://www.eikon.ro/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά, Românã   Referrals: +0/-38
Shtuar: 14.05.2010, u ndryshua: 17.08.2018
Temat: Icon Painting Shops, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Për më tepër: Liturgical Vestments and Mass Utensils
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Holy Virgin Protection Church, Titan, Bucharest
http://holyvirginprotection3.blogspot.com/

Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
The English blog of the Parish, pointing 3 wix.com pages: Our Place, Who Are We; Daily Service Schedule; Bibliography.
Mirrors and alternative site versions: http://ifw9v6.webwave.me/, http://protectionviergesain.wix.com/holyvirginprotection/
Gjuhët e sitit: English, Français, Românã   Referrals: +1/-23
Shtuar: 03.03.2008, u ndryshua: 24.03.2019
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Myriobiblos. Online Library of the Church of Greece
http://myriobiblos.gr/texts/english/index_en.html
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Online electronic library of Orthodox texts in English and many other languages. Library sections: Sacred Liturgy, Spiritual Life, Saints, Monasticism, Patrology, Theology, History of Church, Canon Law, Art, Philosophy, Sociology, Byzantine History, Modern Greek History, Greek Literature, Christian Europe and others.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Românã   Referrals: +0/-25
Shtuar: 02.04.2004, u ndryshua: 20.09.2018
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Bibliotekat elektronike, Kisha Orthodhokse e Greqisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Filocalia. Treptele desăvârșirii ortodoxe
http://www.filocalia.ro/

Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
Colecție de texte filocalice grupate pe teme și autori: Antonie cel Mare, Avva Filimon, Casian Romanul, Diadoh al Foticeei, Evagrie Ponticul, Filotei, Grigorie Sinaitul, Ilie Edicul, Ioan Carpatiul, Ioan Damaschin, Isaia Pustnicul, Isihie Sinaitul, Marcu Ascetul, Maxim Cavsocalivitul, Maxim Mărturisitorul, Nichita Stithatul, Nil Ascetul, Petru Damaschin, Simeon Metafrastul, Simeon Noul Teolog, Talasie Libianul, Teodor al Edesei, Teognost, Teolipt, Varsanufie și Ioan, Vasile de la Poiana Marului.
Gjuha e sitit: Românã   Referrals: +3/-5
Shtuar: 15.03.2005, u ndryshua: 19.05.2016
Temat: Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Për më tepër: Predikime, Pyetje dhe përgjigje, Bibliotekat elektronike, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Teologie.net. Forumul ortodox
http://forum.teologie.net/

Kisha Orthodhokse e Moldavisë, Dioqeza e Jedincijt (Jug-Perëndim, Moldavia). Faqja zyrtare
Forum ortodox de teologie în limba română. Conține discuţii din toate domeniile teologiei. Administrator – ieromonahul Petru Pruteanu.
Gjuha e sitit: Românã   Referrals: +3/-5
Shtuar: 30.08.2008, u ndryshua: 16.05.2017
Temat: Discussion Boards
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Logos. Portalul tineretului ortodox din R.Moldova
http://logos.md/

Kisha Orthodhokse e Moldavisë, Dioqeza e Kishinevit (Jug-Perëndim, Moldavia). Faqe private
Portalul pentru tinerii creștini ortodocși din R.Moldova. Cuprinde forumul de discuții, articole și informații utile, acatiste și rugăciuni, sinaxar și știri ortodoxe, o mediatecă bogată de filme, muzică, predici audio și video.
Gjuhët e sitit: Русский, Românã   Referrals: +2/-7
Shtuar: 26.10.2007, u ndryshua: 11.09.2018
Temat: Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Predikime, Lutje, libra lutjesh, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Liturgical Texts And Resources
http://www.saintjonah.org/services/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
The Reader Service Horologion: containing the services of Typika, the Hours, Vespers, Matins, the All-Night Vigil, Small Compline, Great Compline, The Midnight Office, the Moleben, and instructions on how to do Reader Services. The Variable portions of Typika. Chinese Orthodox texts on-line (both liturgical and non-liturgical). Liturgy in Danish. Services and Prayers in French, Greek, Italian, Japanese, Portuguese, Romanian. Slavonic, Spanish, Swedish.
Gjuhët e sitit: English, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Românã, Dansk, Português, 日本語, 中文, others   Referrals: +0/-19
Shtuar: 22.08.2003, u ndryshua: 24.04.2016
Temat: Liturgjia, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Webfaqe të klerikëve, Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR)
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Arta ortodoxă. Magazin online de sculptură și pictură bisericească
http://www.arta-ortodoxa.ro/

Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
Un site ce își propune să promoveze artă bisericească autentică. Realizează diverse obiecte bisericeşti și de cult cum ar fi: strane credincioși, scaun arhieresc, axionite, baldachine, cruci de altar sculptate și pictate, catapetesme, racle pentru sfintele moaște, strane de cântăreți, analog, cruci de binecuvântare și pectorale, icoane pictate pe lemn, frescă pentru biserici, paraclise sau capele, candele sculptate în lemn, altare de vară, troițe și porți maramureșene.
Gjuha e sitit: Românã   Referrals: +2/-5
Shtuar: 05.10.2012, u ndryshua: 14.01.2019
Temat: Gdhendje në dru, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Për më tepër: Liturgical Vestments and Mass Utensils, Icon Painting Shops, Ikonografia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orthodox Monastery of the Holy Nicolas, Hemelum
http://kloosterhemelum.nl/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Hagës dhe Holandës (Evropa perëndimore, Holandë). Faqja zyrtare
About the monastery. Calendar. Photogallery. Monastery news. Friends of the monastery. The life of St. Nicholas. Monasticism. Staying at the Monastery. Book and gift shop. Contact info.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Српски, Românã, Nederlands   Referrals: +0/-16
Shtuar: 08.03.2005, u ndryshua: 18.03.2019
Temat: Manastire
Për më tepër: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Librari, Pelegrinazhet, udhëtimet, Shenjtorët, Bli në Internet, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Alleliua. Online Orthodox Radio
http://alleluia.faith/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
Broadcasts Orthodox Christian music online. Radio, forum and chat.
Mirrors and alternative site versions: http://www.aliluia.ro/
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-15
Shtuar: 13.08.2011, u ndryshua: 07.04.2018
Temat: Stacione dhe programe radiofonike
Për më tepër: Sound Files, Muzikologjia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Padova
http://cuvioasaparascheva.org/

Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Evropa Jug-Perëndimore, Itali). Faqja zyrtare
Pagina oficială a parohiei ortodoxe „Sfânta Cuvioasa Parascheva” din orașul Padova. Cuprinde informații despre parohie, preotul paroh, program liturgic, galerie foto-video, media, rugăciuni, catehism creștin-ortodox și contacte.
Gjuha e sitit: Românã   Referrals: +2/-3
Shtuar: 02.03.2019
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Parimet e Orthodhoksisë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
OrthodoxABC. Orthodox Religious Education Resources for Young Children
http://orthodoxabc.com/

Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Free downloadable catechetical/Sunday school lessons specially created for parents and teachers. Developed by parents, along with catechetical school teachers, and reviewed by clergymen.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français, Ελληνικά, Românã   Referrals: +0/-15
Shtuar: 06.12.2014, u ndryshua: 16.02.2019
Temat: Fëmijët, edukimi, Material didaktik, Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Për më tepër:   Πατριαρχείο Μόσχας;   რუსეთის მართლმადიდებელი ეკლესია;   Russian Orthodox Church
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2019, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente