Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Website në gjuhë të ndryshme:  

Në gjuhën portugeze

1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Krishtërimi Orthodhoks.com. Directory of orthodox web resources
http://krishterimi-ortodoks.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
The most complete directory of orthodox web resources with descriptions in Russian, English, German, Serbian, Romanian and about 20 other languages. Orthodox christianity on the Internet: churches, dioceses, monasteries, parishes, web portals, discussion boards, web boards etc.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxlinks.info/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Český, Slovenčina, Shqip, Georgian, Românã, Polski, Magyar, Eesti, Suomi, Svenska, Norsk, Nederlands, Português, 日本語   Referrals: +1/-28
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 07.08.2018
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë, Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Kisha Orthodhokse, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: 34 (#1)
Gjendja e faqes:
Kisha Shën Maksimit, Torino
http://ortodossiatorino.net/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Korsunit (Evropa Jug-Perëndimore, Itali). Faqja zyrtare
Famullia përkujdeset për të krishterët ortodoks të Patriarkatit të Moskës në qytetin e Torinos dhe në Piemonte/Valle d’Aosta.
Mirrors and alternative site versions: http://ortodossiatorino.net/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Български, Српски, Shqip, Românã, Português   Referrals: +1/-12
Shtuar: 05.02.2005, u ndryshua: 12.02.2019
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Parimet e Orthodhoksisë, Historia e Kishës, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 18 (#3)
Gjendja e faqes:
Orthodox Missionary Booklets of Bishop Alexander
http://fatheralexander.org/page6.htm
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Jugut). Faqe private
Web site of bishop Alexander of Russian Orthodox Church abroad. Faith and life. Prayers. Services. Life of saints. Theology. Russian spiritual poetry. In English, Spanish, Russian and Portuguese languages.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Português   Referrals: +0/-14
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 28.02.2019
Temat: Lëvizjet misionare, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë, Webfaqe të klerikëve, Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Liturgical Texts And Resources
http://www.saintjonah.org/services/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
The Reader Service Horologion: containing the services of Typika, the Hours, Vespers, Matins, the All-Night Vigil, Small Compline, Great Compline, The Midnight Office, the Moleben, and instructions on how to do Reader Services. The Variable portions of Typika. Chinese Orthodox texts on-line (both liturgical and non-liturgical). Liturgy in Danish. Services and Prayers in French, Greek, Italian, Japanese, Portuguese, Romanian. Slavonic, Spanish, Swedish.
Gjuhët e sitit: English, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Românã, Dansk, Português, 日本語, 中文, others   Referrals: +0/-12
Shtuar: 22.08.2003, u ndryshua: 24.04.2016
Temat: Liturgjia, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Webfaqe të klerikëve, Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR)
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Ecclesia. Web site of the Greek Orthodox Archdiocese of Buenos Aires and South America
http://ortodoxia.com/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Jugut, Brazil). Faqja zyrtare
Archbishop Tarasios, parishes, liturgy, clergy, photos and icons.
Mirrors and alternative site versions: http://ortodoxia.com/, http://ortodoxia.org/
Gjuhët e sitit: English, Español, Ελληνικά, Português   Referrals: +0/-8
Shtuar: 31.12.2008, u ndryshua: 22.08.2018
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike
Për më tepër: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Parimet e Orthodhoksisë, Liturgjia, Historia e Kishës, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
OrthodoxWiki. Community-edited Encyclopedia of Orthodoxy
http://en.orthodoxwiki.org/
Not associated with any particular region, Rusia). Websit jozyrtar
An Orthodox wiki-community, online encyclopedia and Orthodox knowledge-management system with a discussion forum.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Français, Ελληνικά, Български, Македонски, Românã, Português, العربية   Referrals: +0/-5
Shtuar: 04.01.2007, u ndryshua: 22.02.2019
Temat: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko
Për më tepër: Kisha Orthodhokse, Besimi Orthodhoks, Portale web orthodhokse, Orthodhoksia në Internet, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Главная
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Casa Sophia. Artigos religiosos
http://casasophia.tanlup.com/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Jugut, Brazil). Faqja zyrtare
Peças religiosas como: ícones, cordões de oração, livros e CDs, lamparinas, carvão, incenso, crucifixos, etc. Muitos produtos exclusivos, feitos à mão por monges ortodoxos de vários lugares da Europa.
Gjuha e sitit: Português   Referrals: +0/-4
Shtuar: 02.09.2017
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Librari, Bli në Internet
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Ortodoxia em Portugal
http://www.ortodoxia.pt/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa perëndimore, Portugali). Faqe private
Página de teologia e espiritualidade cristã ortodoxa. Biblioteca, ofícios, orações, artigos sobre ortodoxia.
Gjuha e sitit: Português   Referrals: +0/-2
Shtuar: 27.04.2019
Temat: Orthodhoksia në Botë, Parimet e Orthodhoksisë
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Liturgjia, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Mission of the Protection of the Mother of God, Rio de Janeiro
http://www.protecaodamaededeus.org/aboutus.html
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Argjentinës dhe Amerikës së Jugut (Amerika e Jugut, Brazil). Faqja zyrtare
History, mission, contacts, donations and videos.
Gjuhët e sitit: English, Português   Referrals: +0/-2
Shtuar: 09.07.2017
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Sound Files, Lutje, libra lutjesh, Parimet e Orthodhoksisë, Liturgjia, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Filosofia em Bizâncio. Blog
http://filosofiabizantina.blogspot.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Jugut, Brazil). Faqe private
Espaço de divulgação do pensamento da filosofia bizantina. Procura-se também compreender as relações entre filosofia e teologia no desenvolvimento do cristianismo bizantino, com ênfase no alcance do platonismo e do aristotelismo na filosofia cristã bizantina.
Gjuha e sitit: Português   Referrals: +0/-2
Shtuar: 13.12.2016, u ndryshua: 14.12.2016
Temat: Filozofia, Historia e Kishës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Editora Theotokos
http://editoratheotokos.com.br/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Amerika e Jugut, Brazil). Faqja zyrtare
A única editora do Brasil especializada em publicações sobre o cristianismo ortodoxo. Focada na publicação de livros e materiais religiosos em geral de linha cristã.
Gjuha e sitit: Português   Referrals: +0/-2
Shtuar: 14.12.2017
Temat: Shtëpi botuese, tipografi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Teólogos Ortodoxos. Blog
http://teologosortodoxos.blogspot.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Jugut, Brazil). Faqe private
Este é um espaço de divulgação de obras de importantes teólogos ortodoxos.
Gjuha e sitit: Português   Referrals: +0/-2
Shtuar: 13.12.2016, u ndryshua: 14.12.2016
Temat: Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Discussion Boards
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Paróquia Ortodoxa Russa Santa Zinaida, Rio de Janeiro
http://riorussa.cerkov.ru/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Argjentinës dhe Amerikës së Jugut (Amerika e Jugut, Brazil). Faqja zyrtare
História, Stª Zinaida, calendário, clérigo, links/endereços, contato.
Gjuhët e sitit: Русский, Português   Referrals: +0/-1
Shtuar: 29.11.2007, u ndryshua: 20.07.2018
Temat: Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Teologia Ortodoxa. Blog
http://teologiabizantina.blogspot.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Jugut, Brazil). Faqe private
Esse blog pretende divulgar traduções de textos em grego, francês, inglês e espanhol, com o intuito de divulgar o pensamento bizantino. Pretende-se com isso ajudar os estudantes de filosofia e teologia a saber diferenciar as nuances do cristianismo oriental, bem como a orientar a todos os que anseiam por espiritualidade profunda a conhecer as obras dos Padres da Filocalia.
Gjuha e sitit: Português   Referrals: +0/-1
Shtuar: 16.12.2016
Temat: Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Santa Cruz. Atelier de iconografia
http://ateliersantacruz.blogspot.com/

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Amerika e Jugut, Brazil). Faqja zyrtare
O atelier de iconografia “Santa Cruz” funciona como um canal da beleza espiritual entre os homens. Essa beleza espiritual que não se transmite através da palavra oral ou escrita, pode ser entendida e sentida através da voz silenciosa das artes sacras, dos ícones. A difusão do conhecimento e a espiritualidade mistérica dos ícones e o embelezamento do espaço sagrado são as principais preocupações e a ocupação do atelier “Santa Cruz”.
Gjuha e sitit: Português   Referrals: +0/-1
Shtuar: 25.11.2009, u ndryshua: 12.12.2012
Temat: Icon Painting Shops
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Sobre São Nicolai Velimirovic
http://nikolaivelimirovic.blogspot.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Jugut, Brazil). Faqe private
Espaço de divulgação dos textos e obras de São Nikolai Velimirovic, santo da Igreja ortodoxa Sérvia. Os textos de Nikolai mostram um homem de Deus comprometido com a causa de Deus.
Gjuha e sitit: Português   Referrals: +0/-1
Shtuar: 16.12.2016
Temat: Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
A escada da divina ascensão de São João Clímaco. Blog
http://escadadivina.blogspot.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Jugut, Brazil). Faqe private
Conhecimentos sobre a Igreja Católica Ortodoxa, o verdadeiro depósito da tradição cristã de dois mil anos.
Gjuha e sitit: Português   Referrals: +0/-1
Shtuar: 13.12.2016, u ndryshua: 14.12.2016
Temat: Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Discussion Boards
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Misión Ortodoxa Serbia en Brasil
http://igrejaservia.blogspot.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Jugut, Brazil). Faqja zyrtare
Contiene artículos sobre teologia y patrología en español, iconos, reflexiones, mística, noticias, traducciones, multimedia, lista de parroquias serbias en Brasil.
Gjuhët e sitit: Español, Português   Referrals: +0/-1
Shtuar: 27.05.2006, u ndryshua: 11.06.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Lëvizjet misionare
Për më tepër: Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Aurora Ortodoxia. História, atualidade, escathon
http://auroraortodoxia.blogspot.com.br/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Jugut, Brazil). Faqe private
Tradição & originalidade na Igreja Ortodoxa.
Gjuha e sitit: Português   Referrals: +0/-0
Shtuar: 31.07.2014, u ndryshua: 04.08.2014
Temat: Discussion Boards
Për më tepër: Predikime, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Arquidiocese de São Paulo e todo o Brasil. Igreja Ortodoxa Antioquina (Patriarcado Greco-Ortodoxo de Antioquia)
http://www.catedralortodoxa.com.br
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Jugut, Brazil). Faqja zyrtare
Igreja Ortodoxa, estrutura interna, clero, conselho, paróquias, história. Patriarcado de Antioquia. Catedral Metropolitana Ortodoxa de São Paulo: arcebispo, clero, história, boletim. Secretaria. Calendário liturgico. Eventos. Notícias. Galeria de ícones.
Gjuha e sitit: Português   Referrals: +0/-0
Shtuar: 19.04.2006, u ndryshua: 03.04.2016
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë, Dioqezat e Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë, Patriarkana e Antiokisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2021, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente