Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Website në gjuhë të ndryshme:  

Në hungarisht

Për më tepër:  Hungaria (0)
Temat
Krishtërimi Orthodhoks.com. Directory of orthodox web resources
http://krishterimi-ortodoks.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
The most complete directory of orthodox web resources with descriptions in Russian, English, German, Serbian, Romanian and about 20 other languages. Orthodox christianity on the Internet: churches, dioceses, monasteries, parishes, web portals, discussion boards, web boards etc.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxlinks.info/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Český, Slovenčina, Shqip, Georgian, Românã, Polski, Magyar, Eesti, Suomi, Svenska, Norsk, Nederlands, Português, 日本語   Referrals: +0/-51
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 07.08.2018
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë, Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Kisha Orthodhokse, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: 51 (#2)
Gjendja e faqes:
Rastko-Shkodёr. Biblioteka pёr sllave nё Shqipёri dhe pёr lidhje kulturore sllavo-shqiptare
http://rastko.rs/rastko-al/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Autorё. Gjuhё. Folklor. Histori. Art. Pёrkthime. Pёr Shqipёri. Bibliografi. Lidhje.
Gjuhët e sitit: English, Українська, Deutsch, Italiano, Български, Македонски, Slovenščina, Shqip, Românã, Polski, Magyar, Dansk   Referrals: +0/-18
Shtuar: 18.07.2004, u ndryshua: 25.02.2019
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Bibliotekat elektronike, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Orthodhoksia në Botë, Shkenca, Film, video, Fotografia, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Historia, Muzikë, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë, Kisha Orthodhokse, Literatura, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: 18 (#6)
Gjendja e faqes:
Офенская духовная миссия. Русское Православие в Венгрии
http://hungary.orthodoxy.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Budapestit dhe Hungarisë (Evropa Lindore, Hungaria). Faqja zyrtare
История Миссии. Храм-усыпальница великой княгини Александры Павловны Романовой. Фото богослужений и храма.
Gjuhët e sitit: Русский, Magyar   Referrals: +1/-23
Shtuar: 16.08.2004, u ndryshua: 13.10.2018
Temat: Orthodhoksia në Botë, Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Венгерская епархия
http://hungary.orthodoxia.org/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Budapestit dhe Hungarisë (Evropa Lindore, Hungaria). Faqja zyrtare
Новости из жизни епархии и других православных юрисдикций в Венгрии, предстоящие события, объявления, приходы епархии, проповеди, православие в Венгрии, документы, фотогалерея.
Mirrors and alternative site versions: http://www.magyarorthodoxia.org/
Gjuhët e sitit: Русский, Magyar   Referrals: +0/-27
Shtuar: 13.06.2004, u ndryshua: 08.12.2018
Temat: Orthodhoksia në Botë, Dioqezat
Për më tepër: Web Collections, Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Одигитрия. О Православии в Словакии
http://hodigitria.wordpress.com/

Kisha Orthodhokse e Rep. Çeke dhe Sllovakisë (Evropa Lindore, Republika Sllovake). Faqe private
Сайт на венгерском языке, посвященный Православию. Православие в Словакии. Статьи, проповеди, жития святых, история Церкви.
Gjuha e sitit: Magyar   Referrals: +0/-26
Shtuar: 16.11.2006, u ndryshua: 08.08.2018
Temat: Orthodhoksia në Botë, Parimet e Orthodhoksisë, Webfaqe
Për më tepër: Predikime, Historia e Kishës, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Храм Св. Троицы, Дебрецен
http://debrecen.orthodoxia.org/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Budapestit dhe Hungarisë (Evropa Lindore, Hungaria). Faqja zyrtare
Епископ, клир, расписание богослужений, хор храма, контакты.
Gjuha e sitit: Magyar   Referrals: +0/-18
Shtuar: 20.10.2015
Temat: Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Храм Св. Троицы, г. Мишкольц
http://miskolc.orthodoxia.org/po-russki/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Budapestit dhe Hungarisë (Evropa perëndimore, Hungaria). Faqja zyrtare
Основные сведения о храме, история, настоятель, адрес.
Gjuhët e sitit: Русский, Magyar   Referrals: +0/-16
Shtuar: 18.10.2015
Temat: Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Храм св. вмч. Георгия, Ньиредьхаза
http://nyiregyhaza.orthodoxia.org/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Budapestit dhe Hungarisë (Evropa Lindore, Hungaria). Faqja zyrtare
Сведения о храме, клир, расписание богослужений, фотогалерея, контакты.
Gjuha e sitit: Magyar   Referrals: +0/-15
Shtuar: 20.10.2015
Temat: Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Храм св. вмч. Георгия, Сегед
http://szeged.orthodoxia.org/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Budapestit dhe Hungarisë (Evropa Lindore, Hungaria). Faqja zyrtare
Сведения о храме, расписание богослужений, календарь, издательская деятельность, статьи, контакты.
Gjuha e sitit: Magyar   Referrals: +0/-14
Shtuar: 18.10.2015
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Shtëpi botuese, tipografi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Храм св. Николая, г. Дьёндьёш
http://gyongyos.orthodoxia.org/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Budapestit dhe Hungarisë (Evropa Lindore, Hungaria). Faqja zyrtare
Храм, святой покровитель, клир, расписание богослужений, контакты.
Gjuha e sitit: Magyar   Referrals: +0/-14
Shtuar: 20.10.2015
Temat: Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Храм св. Николая, Токай
http://ortodox.shp.hu/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Budapestit dhe Hungarisë (Evropa Lindore, Hungaria). Faqja zyrtare
Основы Православия, жизнь прихода, фотогалерея, история, календарь, акафист св. Николаю.
Mirrors and alternative site versions: http://ortodox.shp.hu/
Gjuha e sitit: Magyar   Referrals: +0/-14
Shtuar: 20.10.2015, u ndryshua: 18.07.2018
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Parimet e Orthodhoksisë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Храм Успения Пресвятой Богородицы, Будапешт
http://budapest.orthodoxia.org/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Budapestit dhe Hungarisë (Evropa Lindore, Hungaria). Faqja zyrtare
Храмы, расписание богослужений, богослужебные тексты, клир, контакты.
Gjuha e sitit: Magyar   Referrals: +0/-13
Shtuar: 18.10.2015
Temat: Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Венгерский Экзархат Константинопольского Патриархата
http://www.patriarchatus.hu/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa Lindore, Hungaria). Faqja zyrtare
Приходы Экзархата, храмы, настоятели, сообщения, расписание богослужений, статьи, о Горе Афон, ссылки.
Gjuhët e sitit: Ελληνικά, Magyar   Referrals: +0/-12
Shtuar: 16.11.2006, u ndryshua: 24.01.2019
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike, Patriarkana Ekumenike
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Serbian Church of St. Paraskeva, Majs
http://www.majsiszerbtemplom.hu/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Evropa Lindore, Hungaria). Faqja zyrtare
The webpage of the Serbian church of Majs village in Baranya county. Brief history, photos and contact information.
Gjuhët e sitit: English, Српски, Magyar   Referrals: +0/-9
Shtuar: 16.11.2006, u ndryshua: 11.06.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Shenjtorët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saints Andronicus and Junia Church in Pécs
http://szerbortodoxkapolna.mlap.hu/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Evropa Lindore, Hungaria). Faqja zyrtare
Attention! The site contains an unmoderated text or banner ads (Për më tepër: Orthodox Web Hosting)
Basic information, service schedule and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://youtube.com/channel/UC8-3p-gRqrQPsiUTb2q9dmA, http://facebook.com/HramSvetihAndronikaiJunije, http://plus.google.com/113138617250386015367, http://szerbortodoxkapolna.mindenkilapja.hu/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά, Српски, Magyar   Referrals: +0/-52
Shtuar: 18.10.2015, u ndryshua: 19.09.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente