Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Website në gjuhë të ndryshme:  

Në greqisht

Për më tepër:  Patriarkana Ekumenike (0)Patriarkana e Aleksandrisë (0)Patriarkana e Antiokisë (0)Qipro (0)Greqia (0)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  Përpara (Ctrl →) Temat
Orthodhoksia e Bashkuar. Biblioteka elektronike
http://orthodhoksiaebashkuar.al/
Faqja zyrtare
Dëshmi mbi shenjtorët dhe gjerondon, familja orthodhokse, fjalë të urta nga etërit dhe gjerondon, jeta liturgjike, jeta shpirtërore, jetë shenjtorësh dhe gjerondon, lajme, material audiovizual, predikime, katekizma, artikuj.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxkyanq.org/, http://ortodokslartoplulugu.org/
Gjuhët e sitit: English, Deutsch, Ελληνικά, Slovenčina, Shqip, Românã, العربية, others   Referrals: +0/-67
Shtuar: 26.10.2014, u ndryshua: 05.12.2019
Temat: Bibliotekat elektronike, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Predikime, Kisha dhe Shoqëria, Parimet e Orthodhoksisë, Liturgjia, Asketët dhe Heremitët, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 67 (#1)
Gjendja e faqes:
Krishtërimi Orthodhoks.com. Directory of orthodox web resources
http://krishterimi-ortodoks.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
The most complete directory of orthodox web resources with descriptions in Russian, English, German, Serbian, Romanian and about 20 other languages. Orthodox christianity on the Internet: churches, dioceses, monasteries, parishes, web portals, discussion boards, web boards etc.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxlinks.info/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Český, Slovenčina, Shqip, Georgian, Românã, Polski, Magyar, Eesti, Suomi, Svenska, Norsk, Nederlands, Português, 日本語   Referrals: +0/-66
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 07.08.2018
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë, Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Kisha Orthodhokse, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: 66 (#2)
Gjendja e faqes:
Orthphoto.net. Orthodox photo-gallery
http://orthphoto.net/

Kisha Orthodhokse e Polonisë (Not associated with any particular region, Poloni). Faqe private
Mirëserdhet në këtë faqe dedikuar prezantimit të krishtërimit ortodox nëpërmjet fotografive tuaja personale. 100 000 fotografive (2019.10.10).
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Français, Ελληνικά, Български, Српски, Shqip, Georgian, Românã, Polski   Referrals: +0/-37
Shtuar: 04.07.2004, u ndryshua: 18.11.2019
Temat: Fotografia
Për më tepër: Ndërkomunikimi orthodhoks
Faqet më të lexuara: 37 (#5)
Gjendja e faqes:
Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqipёrisё
http://www.orthodoxalbania.net/
Kisha Orthodhokse e Shqipërisë (Gadishulli ballkanik, Shqipëria). Faqja zyrtare
Kryepeshkopi Anastas Janullatos. Sinodi i Shenjtë. Historia e Kishës. Organizimi e veprimtaria e Kishës. Lajme. Botime. Ndërtime. Restaurime. Manastire. Katedrale. Kisha të reja. Shkolla. Edukimi. Veprimtari sociale. Besimi ortodoks. Jetë shenjtorësh. Tekste biblike, shpirtërore, liturgjike.
Mirrors and alternative site versions: http://www.orthodoxalbania.org/
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά, Shqip   Referrals: +0/-31
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 12.08.2019
Temat: Orthodhoksia në Botë, Kisha Orthodhokse e Shqipërisë, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Kisha Orthodhokse
Faqet më të lexuara: 31 (#6)
Gjendja e faqes:
Manastiri i Dragancës. Jeta monastike ortodokse në Kosovë
http://draganacmonastery.com/sq/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Historiku, temjan, dyqani, kontakt.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Ελληνικά, Српски, Македонски, Shqip, Norsk   Referrals: +0/-29
Shtuar: 16.07.2018, u ndryshua: 27.12.2019
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë
Për më tepër: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: 29 (#7)
Gjendja e faqes:
Miracle of the Holy Fire. One of the greatest miracles of God
http://holyfire.org/eng/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa Jug-Perëndimore, Itali). Faqja zyrtare
Description of the Miracle of Holy Light (Holy Fire) that happens every year in Jerusalem. Where, when and how the miracle occurs. History. The miracle that is unknown in the West. Question of the authenticity. Pictures, stories, witnesses.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Românã, Polski, Dansk   Referrals: +0/-226
Shtuar: 25.12.2001, u ndryshua: 01.03.2019
Temat: Mrekullitë
Për më tepër: Fotografia, Historia, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Стилос Ортодоксиас. Ежемесячная православная газета
http://www.orthodoxia.gr/

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Электронная версия газеты. Содержит новости, сообщения о событиях, статьи на богословскую тематику.
Gjuha e sitit: Ελληνικά   Referrals: +24/-37
Shtuar: 13.04.2008, u ndryshua: 14.06.2013
Temat: Gazetat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Herman of Alaska Congregation, Kristiansand
http://sites.google.com/site/heilageherman/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa veriore, Norvegjia). Faqja zyrtare
Services, Holy Mysteries, contact information.
Mirrors and alternative site versions: http://www.hlherman.no/
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά, Norsk   Referrals: +0/-120
Shtuar: 16.02.2009, u ndryshua: 05.12.2016
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Missions Around the World
http://ierapostoli.wordpress.com/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
The web site contains news and resources about Orthodox Christian missions around the world, irrespectively of jurisdiction.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +7/-63
Shtuar: 08.10.2008, u ndryshua: 13.03.2018
Temat: Lëvizjet misionare, Orthodhoksia në Botë
Për më tepër: Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Храм св. Стилиана, Афины, р-н Гизи
http://iliaxtida.wordpress.com/

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Сведения о приходе, новости, объявления, житие св. Стилиана, благотворительная деятельность.
Gjuha e sitit: Ελληνικά   Referrals: +5/-75
Shtuar: 23.09.2011, u ndryshua: 04.01.2014
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Greqisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Icons of the Holy Monastery of Karakallou
http://eniconskarakallou.wordpress.com/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Official website of the book “Icons of the Holy Monastery of Karakallou”. The book presents for the first time the portable icons of the Karakallou Monastery in Mount Athos. The website contains information on the book, icon and page samples, as well as material relevant to the Monastery.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Ελληνικά   Referrals: +0/-102
Shtuar: 26.10.2011, u ndryshua: 27.04.2018
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës, Ikona të Nderuara
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Monastery Lepavina, Serbian Orthodox Church
http://www.manastir-lepavina.org/novosti_en.php
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Kroacia). Faqja zyrtare
Brief historical review of the Monastery Lepavina. News and articles on various topics in English.
Mirrors and alternative site versions: http://lepavina.teleklik.net/, http://www.manastir-lepavina.htnet.hr/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Français, Ελληνικά, Српски   Referrals: +9/-48
Shtuar: 31.05.2004, u ndryshua: 15.08.2017
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë
Për më tepër: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Predikime, Mrekullitë, Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë, Shenjtorët, Bibliotekat elektronike, Revista, Besimi Orthodhoks, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Synaxarium. The Greek Orthodox Namedays Reference Portal
http://www.namedays.gr/index_uk.php

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Not associated with any particular region, Greqia). Faqe private
The present Greek Orthodox name day portal includes more than 3800 Greek names. Of these, 2800 names (750 prime & 2085 derivated) have known name day (according to Orthodox Synaxarium) and 1000 names have (as yet) unknown name day. Online Easter and movable feast calculation. Various articles on namedays, icons and Saints’ bios.
Mirrors and alternative site versions: http://www.namedays.eu/, http://www.synaxari.gr/, http://www.synaxarium.eu/, http://www.synaxarium.gr/
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +6/-52
Shtuar: 16.05.2006, u ndryshua: 03.01.2016
Temat: Kalendari, Emrat
Për më tepër: Festat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Катехизические материалы для воскресных школ
http://karpathian-catecheticalschool.blogspot.com/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
На странице представлены работы воскресных школ с. Офос о. Карпафос Митрополии островов Карпафос и Касос. Материалы для катехизаторов, преподавателей, родителей.
Mirrors and alternative site versions: http://sundayschoolsartclass.blogspot.com/
Gjuha e sitit: Ελληνικά   Referrals: +0/-82
Shtuar: 22.06.2011, u ndryshua: 17.04.2019
Temat: Sunday and Parish Schools, Material didaktik
Për më tepër: Fëmijët, edukimi, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Божественная литургия и литургическая жизнь
http://thialitourgia2.blogspot.com/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
Личный блог, посвященный вопросам богослужения. Содержит статьи, книги, проповеди, богослужебные и святоотеческие тексты.
Mirrors and alternative site versions: http://thialitourgia.blogspot.com/
Gjuha e sitit: Ελληνικά   Referrals: +0/-80
Shtuar: 29.04.2010, u ndryshua: 20.05.2017
Temat: Liturgjia
Për më tepër: Predikime, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Annunciation Orthodox Church, Utrecht
http://www.orthodox-utrecht.nl/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Holandë). Faqja zyrtare
Parish information, cathechese, schedule of services, and parish magazine.
Mirrors and alternative site versions: http://annunciatie.wordpress.com/
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά, Nederlands   Referrals: +0/-80
Shtuar: 14.12.2008, u ndryshua: 06.12.2016
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Фавор. Издательство православной литературы
http://ekdoseisthavor.blogspot.com/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
Книги архимандрита Василия Бакоянни. Святоотеческая, апологетическая, житийная, общественная, эсхатологическая, богослужебная литература.
Mirrors and alternative site versions: http://thavor.wordpress.com/
Gjuha e sitit: Ελληνικά   Referrals: +0/-79
Shtuar: 03.10.2012, u ndryshua: 12.06.2018
Temat: Shtëpi botuese, tipografi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orthodox Church. Official Website of the Moscow Patriarchate
http://patriarchia.ru/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
News of the Moscow Patriarchate, His Holiness Patriarch, documents, inter-council presence, publications, organisations, personalia, upcoming events, photo, video and audio.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxia.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Ελληνικά, Românã   Referrals: +0/-78
Shtuar: 02.05.2005, u ndryshua: 03.09.2019
Temat: Web Collections, Të rejat, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Kisha dhe Shoqëria, Jeta kishtare, Portale web orthodhokse, Media orthodhokse, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Personals, Dioqezat, Organizata Sinodiale, Kisha Orthodhokse, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orthodox Church. Official Website of the Department for External Church Relations
http://mospat.ru/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
History and the present time. His Holiness Kirill, Patriarch of Moscow and All Russia. Documents. Church news. Synodal institutions and commissions. Dioceses and Bishops. Educational institutions. Presentations and publications. The Journal of the Moscow Patriarchate. Church calendar. Pilgrimage. Orthodoxy in the world. Questions about Faith and life. Photo, video and audio archives.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Français, Italiano, Ελληνικά   Referrals: +0/-78
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 11.09.2018
Temat: Web Collections, Revista, Organizata Sinodiale
Për më tepër: Material analizues, Media dioqeziane, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Храм св. апостола Филиппа, Грамматику, Акарнания
http://apfilipposgrammatikous.blogspot.com/

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Блог прихода, содержащий подборку текстов на духовные темы.
Mirrors and alternative site versions: http://apfilipposgrammatikous.blogspot.gr/
Gjuha e sitit: Ελληνικά   Referrals: +0/-76
Shtuar: 25.11.2009, u ndryshua: 03.01.2016
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Greqisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Për më tepër:   Πατριαρχείο Μόσχας;   რუსეთის მართლმადიდებელი ეკლესია;   Russian Orthodox Church
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente