Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Website në gjuhë të ndryshme:  

Në gjeorgjisht

Për më tepër:  Gjeorgjia (0)
1 2 3  Përpara (Ctrl →) Temat
Krishtërimi Orthodhoks.com. Directory of orthodox web resources
http://krishterimi-ortodoks.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
The most complete directory of orthodox web resources with descriptions in Russian, English, German, Serbian, Romanian and about 20 other languages. Orthodox christianity on the Internet: churches, dioceses, monasteries, parishes, web portals, discussion boards, web boards etc.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxlinks.info/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Český, Slovenčina, Shqip, Georgian, Românã, Polski, Magyar, Eesti, Suomi, Svenska, Norsk, Nederlands, Português, 日本語   Referrals: +0/-51
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 07.08.2018
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë, Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Kisha Orthodhokse, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: 51 (#2)
Gjendja e faqes:
Kisha Orthodhokse Zoodohou Pigis, Mytilini, Lesvos
http://pigizois.net/alvanika/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Sherbesa e Kungates Hyjnore. Himni akathist. Pasdarka e vogel. Sherbesa e mengjesit.
Mirrors and alternative site versions: http://pigizois.net/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Shqip, Georgian, Românã, Suomi, 日本語, 中文   Referrals: +0/-27
Shtuar: 25.06.2006, u ndryshua: 18.10.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Greqisë, Parimet e Orthodhoksisë, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Predikime, Lutje, libra lutjesh, Ekumenizmi, Apostazia, Fëmijët, edukimi, Kalendari, Emrat, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 27 (#4)
Gjendja e faqes:
Orthphoto.net. Orthodox photo-gallery
http://orthphoto.net/

Kisha Orthodhokse e Polonisë (Not associated with any particular region, Poloni). Faqe private
Mirëserdhet në këtë faqe dedikuar prezantimit të krishtërimit ortodox nëpërmjet fotografive tuaja personale. 57 000 fotografive (2012.02.10).
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Français, Ελληνικά, Български, Српски, Shqip, Georgian, Românã, Polski   Referrals: +0/-19
Shtuar: 04.07.2004, u ndryshua: 09.08.2018
Temat: Fotografia
Për më tepër: Ndërkomunikimi orthodhoks
Faqet më të lexuara: 19 (#5)
Gjendja e faqes:
Eternal Orthodox Church Calendar
http://www.crkvenikalendar.com/index_en.php
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Websit jozyrtar
Calendar, liturgy, prayers, the slava, tradition, fasting, moon phases, Serbian names, history. For webmasters: displaying the calendar on your site.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Ελληνικά, Български, Српски, Македонски, Georgian, Românã, Suomi, 中文   Referrals: +0/-34
Shtuar: 18.01.2011, u ndryshua: 12.05.2017
Temat: Kalendari, Emrat, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Programs, scripts, Web services, Shenjtorë sërb, Kreshmët, Festat, Lutje, libra lutjesh, Liturgjia, Besimi Orthodhoks, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Gabriel, Confessor and Fool for Christ
http://monkgabriel.ge/

Kisha Orthodhokse e Gjeorgjisë (Kaukazi jugor, Gjeorgjia). Faqe private
Site dedicated to one of the most renowned Orthodox monks in Georgia. Life and works, reminiscences, edifications, miracles and healings, photo gallery, icons, prayer.
Mirrors and alternative site versions: http://gabrielberi.ge/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Српски, Slovenčina, Georgian, Românã, Polski, Suomi   Referrals: +0/-29
Shtuar: 22.11.2011, u ndryshua: 15.09.2018
Temat: Asketët dhe Heremitët
Për më tepër: Predikime, Mrekullitë, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Floga. Orthodox education and therapy
http://www.floga.gr/40uk.asp

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
Sermons in mp3 and articles by father Constantine Strategopoulos, an Orthodox priest at the Holy Metropolis of Glyfada, Attica, Greece.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Georgian, Românã, others   Referrals: +1/-21
Shtuar: 11.03.2006, u ndryshua: 03.05.2016
Temat: Predikime, Webfaqe të klerikëve
Për më tepër: Fëmijët, edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Pemptousia. Web Portal on Mount Athos, Wisdom and Holiness
http://pemptousia.com/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Run by the Association of the Friends of Vatopaidi Monastery and the Institute of Research, Preservation and Advancement of Spiritual and Cultural Traditions “Saint Maximos the Greek”. Articles on Orthodox Spirituality, audio & video, online radio, music, exclusive interviews and films. Extensive information on history, art, tradition and life of Vatopaidi Monastery.
Mirrors and alternative site versions: http://pemptousia-3.wpengine.netdna-cdn.com/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά, Georgian   Referrals: +0/-27
Shtuar: 27.09.2014, u ndryshua: 10.02.2019
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Gazetaria politike dhe shoqërore, Predikime, Stacione dhe programe radiofonike, Fëmijët, edukimi, Asketët dhe Heremitët, Shenjtorët, Revista, Besimi Orthodhoks, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Грузинская Православная Церковь
http://georgiaorthodoxy.info/

Kisha Orthodhokse e Gjeorgjisë (Kaukazi jugor, Gjeorgjia). Websit jozyrtar
История, грузинские патриархи, молитвы, календарь, имена; подборка ссылок, список храмов и монастырей, электронная библиотека (книги, статьи), музыка, ноты, иконы, чеканки, кресты.
Gjuhët e sitit: Русский, Georgian   Referrals: +0/-17
Shtuar: 05.11.2002, u ndryshua: 06.12.2016
Temat: Orthodhoksia në Botë, Kisha Orthodhokse e Gjeorgjisë
Për më tepër: Koleksioni i Ikonave, Shenjtorët, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Kisha Orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Mrewli. Georgisch-Orthodoxe Kirchengemeinde in Düsseldorf
http://www.mrevli.de/

Kisha Orthodhokse e Gjeorgjisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Gottesliturgie in der georgischenn orthodoxen Kirche in der Fährstr. 95. Die Kirchengemeinde vereint die Orthodoxen aus Düsseldorf und aus den in den Nähe liegenden Städten. Sie organisiert und sorgt dafür, dass in Düsseldorf mindestens einmal im Monat die heilige Liturgie in georgischer Sprache gefeiert wird. Abt der Kirchengemeinde ist Archimandrit Ise.
Mirrors and alternative site versions: http://www.mrewli.de/
Gjuhët e sitit: Deutsch, Georgian   Referrals: +0/-13
Shtuar: 03.10.2009, u ndryshua: 22.11.2016
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Gjeorgjisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Martyr Gregory Parish in Poland
http://liturgia.cerkiew.pl/?ln=en

Kisha Orthodhokse e Polonisë (Evropa Lindore, Poloni). Faqja zyrtare
The page is about Polish-language Orthodox parish in Poland (Warsaw). The website features history, service schedule, priests description, contact details, music and lectures.
Gjuhët e sitit: English, Georgian, Polski   Referrals: +0/-13
Shtuar: 13.05.2009, u ndryshua: 24.06.2018
Temat: Sound Files, Famulli të Kishës Orthodhokse të Polonisë, Liturgjia
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Musical Scores, Përmbledhje muzikore, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Assembly of Orthodox Bishops of France
http://aeof.fr/en/
Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
Contacts, newsletter and a gallery of images.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français, Ελληνικά, Български, Српски, Georgian, Românã, العربية   Referrals: +0/-12
Shtuar: 29.03.2011, u ndryshua: 15.09.2018
Temat: Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës
Për më tepër: Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Гордость наша, Православие! Грузинский православный сайт
http://orthodoxy.ge/

Kisha Orthodhokse e Gjeorgjisë (Kaukazi jugor, Gjeorgjia). Faqe private
Православная вера, церковный календарь, Св. Писание, духовная литература, справочник, словари, иконы, патерик, храмы и монастыри, молитвы, фотографии и др.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxy.wanex.net/
Gjuha e sitit: Georgian   Referrals: +0/-11
Shtuar: 10.09.2004, u ndryshua: 09.04.2019
Temat: Kisha Orthodhokse e Gjeorgjisë
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Gjeorgjisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Gjeorgjisë, Kreshmët, Festat, Predikime, Koleksioni i Ikonave, Lutje, libra lutjesh, Shkenca, Shenjtorët, Bibla, Kalendari, Emrat, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Православный альманах
http://almanaxi.ucoz.com/

Kisha Orthodhokse e Gjeorgjisë (Kaukazi jugor, Gjeorgjia). Faqe private
Православная электронная библиотека, апологетика, духовные наставления, иконография, фотогалерея, церковные праздники, страницы истории.
Gjuhët e sitit: Русский, Georgian   Referrals: +0/-10
Shtuar: 24.03.2010, u ndryshua: 11.07.2013
Temat: Web Collections, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Për më tepër: Predikime, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Грузия – на родине святых. Личный блог
http://mrwamsi.ucoz.com/

Kisha Orthodhokse e Gjeorgjisë (Kaukazi jugor, Gjeorgjia). Faqe private
Песнопения, календарь праздников, проповедь Патриарха, различные теле- и видеоматериалы.
Gjuha e sitit: Georgian   Referrals: +0/-9
Shtuar: 29.03.2014, u ndryshua: 22.11.2017
Temat: Webfaqe të laikëve, Discussion Boards
Për më tepër: Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Форум храма св. Архангелов, Тбилиси
http://forum.archangels.ge/

Kisha Orthodhokse e Gjeorgjisë, Мцхетская и Тбилисская епархия (Kaukazi jugor, Gjeorgjia). Faqja zyrtare
Форум содержит также раздел для общения на русском языке.
Gjuhët e sitit: Русский, Georgian   Referrals: +0/-9
Shtuar: 29.04.2010, u ndryshua: 29.01.2014
Temat: Discussion Boards
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Мудрость Православия
http://www.sibrdzne.ge/

Kisha Orthodhokse e Gjeorgjisë (Kaukazi jugor, Gjeorgjia). Faqe private
Святые отцы, проповеди, вопросы и ответы, гимны.
Gjuha e sitit: Georgian   Referrals: +0/-9
Shtuar: 18.03.2016
Temat: Parimet e Orthodhoksisë
Për më tepër: Predikime, Pyetje dhe përgjigje, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Грузинская Православная Церковь. Официальный сайт
http://patriarchate.ge/geo/
Kisha Orthodhokse e Gjeorgjisë (Kaukazi jugor, Gjeorgjia). Faqja zyrtare
История, Католикос-Патриарх, Св. Синод, отделы, Первоиерархи Грузинской Православной Церкви, грузинское христианское искусство, Патриархат Грузии, радиостанция «Иверия», церковные и народные песнопения, ссылки, отдел паломничества. Новости.
Mirrors and alternative site versions: http://patriarchate.ge/
Gjuha e sitit: Georgian   Referrals: +0/-9
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 09.04.2019
Temat: Orthodhoksia në Botë, Kisha Orthodhokse e Gjeorgjisë, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Kisha Orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Services Orthodoxes des Funérailles
http://esoref.fr/
Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
Créé avec la bénédiction de l’Assemblée des Evêques Orthodoxes, les Services Orthodoxes des Funérailles proposent un service complet d’organisation d’obsèques en collaboration étroite avec l’Eglise Orthodoxe.
Gjuhët e sitit: Русский, Français, Ελληνικά, Српски, Georgian, Românã, العربية   Referrals: +0/-9
Shtuar: 07.02.2013, u ndryshua: 23.03.2019
Temat: Trade and Trades
Për më tepër: Ndërmarrje industriale
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Byzantica. Byzantine mosaic icon studio
http://byzantica.wixsite.com/mosaic/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
The mosaic workshop “Byzantica” has been producing mosaic icons for temples and monasteries of the Russian Orthodox Church for more than ten years. Masters work in Byzantine and Roman-Byzantine styles. You can evaluate its work in the section “Portfolio”.
Mirrors and alternative site versions: http://byzantica.ortox.ru/, http://byzantica.ucoz.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français, Ελληνικά, Српски, Georgian   Referrals: +0/-9
Shtuar: 29.10.2014, u ndryshua: 17.09.2017
Temat: Punim artizanal
Për më tepër: Icon Painting Shops
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Иконы, стенопись, миниатюры
http://betaneli.ge/

Kisha Orthodhokse e Gjeorgjisë (Kaukazi jugor, Gjeorgjia). Faqe private
Список первоиерархов Грузии, начиная от Иоанна I-го 335-363 гг. до нынешнего Католикоса-Патриарха. Генеалогическая таблица царской династии Грузии Багратиони. Краткая история монастыря Бетаниа и биография тех отцов, которые подвизались в монастыре.
Gjuhët e sitit: Русский, Georgian   Referrals: +0/-8
Shtuar: 17.07.2003, u ndryshua: 02.07.2018
Temat: Icon Painting Shops, Orthodhoksia në Botë, Ikonografia
Për më tepër: Website të shkrimtarëve, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Gjeorgjisë, Historia, Historia e Kishës, Webfaqe të laikëve, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente