Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Website në gjuhë të ndryshme:  

Në gjuhën frënge

Për më tepër:  Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës (0)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16  Përpara (Ctrl →) Temat
Krishtërimi Orthodhoks.com. Directory of orthodox web resources
http://krishterimi-ortodoks.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
The most complete directory of orthodox web resources with descriptions in Russian, English, German, Serbian, Romanian and about 20 other languages. Orthodox christianity on the Internet: churches, dioceses, monasteries, parishes, web portals, discussion boards, web boards etc.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxlinks.info/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Český, Slovenčina, Shqip, Georgian, Românã, Polski, Magyar, Eesti, Suomi, Svenska, Norsk, Nederlands, Português, 日本語   Referrals: +0/-66
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 07.08.2018
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë, Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Kisha Orthodhokse, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: 66 (#2)
Gjendja e faqes:
Kisha Shën Maksimit, Torino
http://ortodossiatorino.net/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Korsunit (Evropa Jug-Perëndimore, Itali). Faqja zyrtare
Famullia përkujdeset për të krishterët ortodoks të Patriarkatit të Moskës në qytetin e Torinos dhe në Piemonte/Valle d’Aosta.
Mirrors and alternative site versions: http://ortodossiatorino.net/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Български, Српски, Shqip, Românã, Português   Referrals: +2/-34
Shtuar: 05.02.2005, u ndryshua: 12.02.2019
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Parimet e Orthodhoksisë, Historia e Kishës, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 46 (#3)
Gjendja e faqes:
Orthphoto.net. Orthodox photo-gallery
http://orthphoto.net/

Kisha Orthodhokse e Polonisë (Not associated with any particular region, Poloni). Faqe private
Mirëserdhet në këtë faqe dedikuar prezantimit të krishtërimit ortodox nëpërmjet fotografive tuaja personale. 100 000 fotografive (2019.10.10).
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Français, Ελληνικά, Български, Српски, Shqip, Georgian, Românã, Polski   Referrals: +0/-37
Shtuar: 04.07.2004, u ndryshua: 18.11.2019
Temat: Fotografia
Për më tepër: Ndërkomunikimi orthodhoks
Faqet më të lexuara: 37 (#5)
Gjendja e faqes:
Manastiri i Dragancës. Jeta monastike ortodokse në Kosovë
http://draganacmonastery.com/sq/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Historiku, temjan, dyqani, kontakt.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Ελληνικά, Српски, Македонски, Shqip, Norsk   Referrals: +0/-29
Shtuar: 16.07.2018, u ndryshua: 27.12.2019
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë
Për më tepër: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: 29 (#7)
Gjendja e faqes:
Holy New Martyr Grand Duchess Elizabeth Convent, Minsk
http://obitel-minsk.ru/en/

Byelorussian Exarchate, Dioqeza e Minskut (Jug-Perëndim, Bjellorusi). Faqja zyrtare
The Sisterhood serves many care centers, including the well-known Republican Clinical Psychiatric Hospital and Municipal Clinical Hospital as well as boarding homes for children and adults with psychological and physical disabilities, a tuberculosis unit and a home care facility for mentally handicapped children. Chronicle, sermons, convent, services, “All for You”, workshops, picture album, contacts, shop.
Mirrors and alternative site versions: http://obitel-minsk.by/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Français, Italiano, Српски   Referrals: +0/-262
Shtuar: 22.08.2008, u ndryshua: 19.03.2019
Temat: Manastire
Për më tepër: Icon Painting Shops, Bamirësi, mëshirë, Pyetje dhe përgjigje
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orphan’s Soul. Karelian Public-youth Organization “Balance”
http://sirotinka.ru/eng.html

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Petrozavodsk e Karelia (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
Karelian regional public-youth organization “Balance” site is dedicated to the orphan children, orphanages, adoption, church and spiritual problems of family and society.
Mirrors and alternative site versions: http://balance.metakultura.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Suomi, Svenska   Referrals: +0/-258
Shtuar: 29.02.2004, u ndryshua: 24.12.2019
Temat: Bamirësi, mëshirë, Fondacione, Organizata bamirëse, Non-profit Organizations
Për më tepër: Fëmijët, edukimi, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Miracle of the Holy Fire. One of the greatest miracles of God
http://holyfire.org/eng/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa Jug-Perëndimore, Itali). Faqja zyrtare
Description of the Miracle of Holy Light (Holy Fire) that happens every year in Jerusalem. Where, when and how the miracle occurs. History. The miracle that is unknown in the West. Question of the authenticity. Pictures, stories, witnesses.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Românã, Polski, Dansk   Referrals: +0/-226
Shtuar: 25.12.2001, u ndryshua: 01.03.2019
Temat: Mrekullitë
Për më tepër: Fotografia, Historia, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Holy Virgin Protection Church, Titan, Bucharest
http://holyvirginprotection3.blogspot.com/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
The English-language blog of the parish can be accessed from the main page, clicking on the enter button.
Mirrors and alternative site versions: http://protectionviergesain.wix.com/holyvirginprotection/
Gjuhët e sitit: English, Français, Românã   Referrals: +3/-186
Shtuar: 03.03.2008, u ndryshua: 08.05.2019
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Forum de discussion sur l’Orthodoxie
http://www.forum-orthodoxe.com/
Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës (Evropa perëndimore, Francë). Websit jozyrtar
Echanges sur l’Orthodoxie en France. Les thémes: quand la “France” était orthodoxe; présentation de l’Orthodoxie; synaxaire des Saints; livres et textes; lieux de culte orthodoxes en France; evénements.
Mirrors and alternative site versions: http://www.forum-orthodoxe.com/~forum/
Gjuha e sitit: Français   Referrals: +0/-125
Shtuar: 03.04.2004, u ndryshua: 29.12.2011
Temat: Kalendari, Emrat, Discussion Boards
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Apostle Andrew Choir, Cluj-Napoca
http://sf-ap-andrei-choir.tripod.com/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
Choir members, repertoire, activity, portofolio, photos and contact.
Mirrors and alternative site versions: http://saachoir.blogspot.com/, http://saachoir.ro/
Gjuhët e sitit: English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Românã   Referrals: +0/-118
Shtuar: 27.09.2009, u ndryshua: 12.11.2019
Temat: Performers and Ensembles
Për më tepër: Sound Files
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Monastery Lepavina, Serbian Orthodox Church
http://www.manastir-lepavina.org/novosti_en.php
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Kroacia). Faqja zyrtare
Brief historical review of the Monastery Lepavina. News and articles on various topics in English.
Mirrors and alternative site versions: http://lepavina.teleklik.net/, http://www.manastir-lepavina.htnet.hr/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Français, Ελληνικά, Српски   Referrals: +9/-48
Shtuar: 31.05.2004, u ndryshua: 15.08.2017
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë
Për më tepër: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Predikime, Mrekullitë, Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë, Shenjtorët, Bibliotekat elektronike, Revista, Besimi Orthodhoks, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Stoudion. Groupe d’étude du chant byzantin
http://stoudion-chant-byzantin.blogspot.com/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Francë). Faqe private
Présentation sur le groupe d’étude du chant byzantin » Stoudion «, fondé par Andréa Atlanti, et de ses activités. Stages, concerts, discographie, articles et publications, l’association, informations de contact.
Mirrors and alternative site versions: http://fr.groups.yahoo.com/group/STOUDION/, http://fr.groups.yahoo.com/neo/groups/STOUDION/info
Gjuha e sitit: Français   Referrals: +0/-98
Shtuar: 25.02.2014, u ndryshua: 16.06.2018
Temat: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Precentor and Choral Schools
Për më tepër: Musical Events, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Mission orthodoxe Saint-Jean-Chrysostome, Vaudreuil-Soulanges
http://orthodoxie-soulanges.blogspot.com/

Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
La Mission Orthodoxe Saint-Jean-Chrysostome se veut la base d’une communauté visant à regrouper tous les chrétiens de confession orthodoxe vivant dans la région Vaudreuil-Soulanges au Québec. La Mission a également pour vocation de faire rayonner la spiritualité de l’Orient chrétien dans le Sud-ouest du Québec. Cette Mission est rattachée à l’Archidiocèse du Canada de l’Église Orthodoxe en Amérique.
Gjuha e sitit: Français   Referrals: +0/-97
Shtuar: 29.04.2010, u ndryshua: 06.07.2013
Temat: Lëvizjet misionare, Orthodhoksia në Botë, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Journal d’un Chrétien Orthodoxe ordinaire
http://orthodoxe-ordinaire.blogspot.com/

Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës (Evropa perëndimore, Francë). Faqe private
Appel à la résistance au conformisme, au mensonge et à la tromperie - sous toutes leurs formes - du monde dominant dont le maître est le malin. Rappel de la vraie foi chrétienne et de l’authentique Église du Christ. Défense de l’Amour, de la Liberté et de la Vérité.
Gjuha e sitit: Français   Referrals: +0/-95
Shtuar: 28.12.2008, u ndryshua: 26.03.2016
Temat: Parimet e Orthodhoksisë, Webfaqe të laikëve
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Chants sacrés orthodoxes
http://chants-orthodoxes.blogspot.com/

Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës (Evropa perëndimore, Francë). Faqe private
Chants liturgiques orthodoxes de tous les pays : fichiers sons et vidéos. Web radios diffusant de la Psaltique. Textes canoniques sur l’hymnologie orthodoxe. Explication des 8 tons. Biographies de grands Saints psaltes, mélodes et hymnographes. Pédagogie.
Gjuha e sitit: Français   Referrals: +0/-93
Shtuar: 28.12.2008, u ndryshua: 03.01.2015
Temat: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse
Për më tepër: Sound Files, Stacione dhe programe radiofonike, Shenjtorët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Paroisse « Sainte Catherine » à Port de Bouc
http://agia-aikaterina.blogspot.com/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
Vie de la paroisse orthodoxe « Sainte Catherine » à Port de Bouc.
Gjuha e sitit: Français   Referrals: +0/-91
Shtuar: 28.12.2008, u ndryshua: 27.04.2016
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Comment je suis devenu orthodoxe
http://devenir-orthodoxe.blogspot.com/

Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës (Evropa perëndimore, Francë). Faqe private
Histoire de la conversion d’un français au Christianisme orthodoxe. Son cheminement de l’athéisme à l’Orthodoxie en passant par le Bouddhisme. Comment il a retrouvé le chemin de sa vraie maison spirituelle, celle de ses ancêtres.
Gjuha e sitit: Français   Referrals: +0/-90
Shtuar: 28.12.2008, u ndryshua: 03.01.2015
Temat: Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Okultizmi, Astrologjia, Satanizmi, Paganizmi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Institut d’études supérieures en théologie orthodoxe, Chambésy/Genève
http://sites.google.com/site/institutdetheologieorthodoxe/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Zvicër). Faqja zyrtare
Centre orthodoxe, l’institut, histoire, organisation, bibliothèque, les études, programmes, règlement, calendrier, admissions, doctorat, les étudiants, alumni, vie communautaire, vie liturgique, activités, publications, collaboration, projets, galeries, excursions, vie liturgique, infos pratiques.
Mirrors and alternative site versions: http://www.institutorthodoxe.org/
Gjuha e sitit: Français   Referrals: +0/-84
Shtuar: 15.12.2010, u ndryshua: 29.08.2019
Temat: Kolegje dhe universitete orthodhkse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Les activités de l’institute peuvent mener aux écarts vers l’hérésie d’œcuménisme. Деятельность института может способствовать уклонению в ересь экуменизма.

Jeunesse ortodoxe de Belgique
http://www.ojb-job.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Belgjikë). Faqja zyrtare
Evénements, programmes, archives.
Mirrors and alternative site versions: http://ojbjob.wordpress.com/, http://orthodoxyouthbelgium.wordpress.com/
Gjuhët e sitit: Français, Nederlands   Referrals: +0/-84
Shtuar: 19.03.2015, u ndryshua: 27.11.2016
Temat: Organizata rinore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Dedicated to memory of Igor Talkov...
http://talkov.info/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqe private
Information on the life and works of the singer, poet and composer Igor Talkov: songs, video, photos, interviews and articles, recollections, books, poems and songs about Talkov, etc.
Mirrors and alternative site versions: http://talkov.su/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français, Italiano   Referrals: +1/-76
Shtuar: 15.12.2002, u ndryshua: 21.07.2018
Temat: Muzika popullore dhe bashkëkohore, Non-profit Organizations
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Songs by Authors, Tekste të himneve korale, Përmbledhje muzikore, Performers and Ensembles, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Për më tepër:   Πατριαρχείο Μόσχας;   რუსეთის მართლმადიდებელი ეკლესია;   Russian Orthodox Church
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente