Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Website në gjuhë të ndryshme:  

Në spanjisht

1 2 3 4  Përpara (Ctrl →) Temat
Krishtërimi Orthodhoks.com. Directory of orthodox web resources
http://krishterimi-ortodoks.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
The most complete directory of orthodox web resources with descriptions in Russian, English, German, Serbian, Romanian and about 20 other languages. Orthodox christianity on the Internet: churches, dioceses, monasteries, parishes, web portals, discussion boards, web boards etc.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxlinks.info/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Český, Slovenčina, Shqip, Georgian, Românã, Polski, Magyar, Eesti, Suomi, Svenska, Norsk, Nederlands, Português, 日本語   Referrals: +0/-66
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 07.08.2018
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë, Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Kisha Orthodhokse, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: 66 (#2)
Gjendja e faqes:
Kisha Shën Maksimit, Torino
http://ortodossiatorino.net/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Korsunit (Evropa Jug-Perëndimore, Itali). Faqja zyrtare
Famullia përkujdeset për të krishterët ortodoks të Patriarkatit të Moskës në qytetin e Torinos dhe në Piemonte/Valle d’Aosta.
Mirrors and alternative site versions: http://ortodossiatorino.net/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Български, Српски, Shqip, Românã, Português   Referrals: +2/-34
Shtuar: 05.02.2005, u ndryshua: 12.02.2019
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Parimet e Orthodhoksisë, Historia e Kishës, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 46 (#3)
Gjendja e faqes:
Manastiri i Dragancës. Jeta monastike ortodokse në Kosovë
http://draganacmonastery.com/sq/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Historiku, temjan, dyqani, kontakt.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Ελληνικά, Српски, Македонски, Shqip, Norsk   Referrals: +0/-29
Shtuar: 16.07.2018, u ndryshua: 27.12.2019
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë
Për më tepër: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: 29 (#7)
Gjendja e faqes:
Orphan’s Soul. Karelian Public-youth Organization “Balance”
http://sirotinka.ru/eng.html

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Petrozavodsk e Karelia (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
Karelian regional public-youth organization “Balance” site is dedicated to the orphan children, orphanages, adoption, church and spiritual problems of family and society.
Mirrors and alternative site versions: http://balance.metakultura.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Suomi, Svenska   Referrals: +0/-258
Shtuar: 29.02.2004, u ndryshua: 24.12.2019
Temat: Bamirësi, mëshirë, Fondacione, Organizata bamirëse, Non-profit Organizations
Për më tepër: Fëmijët, edukimi, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Miracle of the Holy Fire. One of the greatest miracles of God
http://holyfire.org/eng/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa Jug-Perëndimore, Itali). Faqja zyrtare
Description of the Miracle of Holy Light (Holy Fire) that happens every year in Jerusalem. Where, when and how the miracle occurs. History. The miracle that is unknown in the West. Question of the authenticity. Pictures, stories, witnesses.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Românã, Polski, Dansk   Referrals: +0/-226
Shtuar: 25.12.2001, u ndryshua: 01.03.2019
Temat: Mrekullitë
Për më tepër: Fotografia, Historia, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Mark Serbian Orthodox Church, Irun, Gipuzkoa
http://sites.google.com/site/serbianorthodoxchurchspain/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Evropa Jug-Perëndimore, Spanjë). Faqja zyrtare
History, worship schedule and bookstore.
Mirrors and alternative site versions: http://parrokiortodoxoa.googlepages.com/, https://sites.google.com/site/irungoortodoxoak/, https://sites.google.com/site/parohiaortodoxasfmarcu/home, https://sites.google.com/site/serbianorthodoxchurchspain/home, https://sites.google.com/site/srpskaparohijasvmarko/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Српски, Românã, others   Referrals: +0/-182
Shtuar: 19.04.2006, u ndryshua: 05.12.2019
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Predikime, Liturgjia, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Apostle Andrew Choir, Cluj-Napoca
http://sf-ap-andrei-choir.tripod.com/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
Choir members, repertoire, activity, portofolio, photos and contact.
Mirrors and alternative site versions: http://saachoir.blogspot.com/, http://saachoir.ro/
Gjuhët e sitit: English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Românã   Referrals: +0/-118
Shtuar: 27.09.2009, u ndryshua: 12.11.2019
Temat: Performers and Ensembles
Për më tepër: Sound Files
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Parroquia de San Simeón El Nuevo Teólogo y San Inocencio de Moscú, Alicante
http://parroquiarusaalicante.blogspot.com/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa Jug-Perëndimore, Spanjë). Faqja zyrtare
Sitio web de la parroquia de San Simeón El Nuevo Teólogo y San Inocencio de Moscú, en la ciudad de Alicante. Perteneciente al Patriarcado de Moscú y dependiente de la Diócesis de Corsún, con sede en París. Eventos y actividades, calendario, oficios y cúltos.
Mirrors and alternative site versions: http://boletinsanserafindesarov1.blogspot.com/, http://iglesiaortodoxaenalicante.blogspot.com/, http://madredediosdeiver.blogspot.com/
Gjuha e sitit: Español   Referrals: +0/-80
Shtuar: 16.08.2007, u ndryshua: 21.02.2019
Temat: Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orthodox Church. Official Website of the Department for External Church Relations
http://mospat.ru/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
History and the present time. His Holiness Kirill, Patriarch of Moscow and All Russia. Documents. Church news. Synodal institutions and commissions. Dioceses and Bishops. Educational institutions. Presentations and publications. The Journal of the Moscow Patriarchate. Church calendar. Pilgrimage. Orthodoxy in the world. Questions about Faith and life. Photo, video and audio archives.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Français, Italiano, Ελληνικά   Referrals: +0/-78
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 11.09.2018
Temat: Web Collections, Revista, Organizata Sinodiale
Për më tepër: Material analizues, Media dioqeziane, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Parroquia de la Santa Protección de la Madre de Dios, Elche
http://iglesiaortodoxaenelche.blogspot.com/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Evropa Jug-Perëndimore, Spanjë). Faqja zyrtare
Parroquia pertenece a la Metrópolis para Europa Occidental y Meridional de la Iglesia Ortodoxa Rumana. Breve reseña, espiritualidad, fotografías, iconografía, parroquia, noticias, ermita San Crispín, restauración.
Mirrors and alternative site versions: http://ortodoxosenelche.blogspot.com/
Gjuhët e sitit: Español, Românã   Referrals: +0/-73
Shtuar: 22.08.2008, u ndryshua: 02.08.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Nikolai of Serbia Church in Santiago
http://spcsantiago.wordpress.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Jugut, Kili). Faqja zyrtare
Parish news, patron saint, priest, schedule of services and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://pravoslavie.cl/, http://spcsantiago.wordpress.com/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Српски   Referrals: +0/-66
Shtuar: 15.04.2014, u ndryshua: 21.02.2019
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Parroquia ortodoxa rumana de Zaragoza
http://www.parohiaortodoxazaragoza.com/paginas-en-espanol/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Evropa Jug-Perëndimore, Spanjë). Faqja zyrtare
Páginas en español: el icono del Nacimiento de Jesus, el monacato ortodoxo, la consagración de una Iglesia ortodoxa, la invocación incesante del Nombre de Jesús, la Navidad en la Iglesia Ortodoxa.
Mirrors and alternative site versions: http://parohiaortodoxazaragoza.wordpress.com/
Gjuhët e sitit: Español, Românã   Referrals: +0/-58
Shtuar: 18.06.2011, u ndryshua: 09.10.2016
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Për më tepër: Sunday and Parish Schools, Asketët dhe Heremitët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Floga. Orthodox education and therapy
http://www.floga.gr/40uk.asp

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
Sermons in mp3 and articles by father Constantine Strategopoulos, an Orthodox priest at the Holy Metropolis of Glyfada, Attica, Greece.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Georgian, Românã, others   Referrals: +3/-38
Shtuar: 11.03.2006, u ndryshua: 03.05.2016
Temat: Predikime, Webfaqe të klerikëve
Për më tepër: Fëmijët, edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Gabriel, Confessor and Fool for Christ
http://monkgabriel.ge/

Kisha Orthodhokse e Gjeorgjisë (Kaukazi jugor, Gjeorgjia). Faqe private
Site dedicated to one of the most renowned Orthodox monks in Georgia. Life and works, reminiscences, edifications, miracles and healings, photo gallery, icons, prayer.
Mirrors and alternative site versions: http://gabrielberi.ge/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Српски, Slovenčina, Georgian, Românã, Polski, Suomi   Referrals: +0/-50
Shtuar: 22.11.2011, u ndryshua: 21.11.2019
Temat: Asketët dhe Heremitët
Për më tepër: Predikime, Mrekullitë, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Misión Parroquial de San Vicente de Zaragoza y San Serafín de Sarov, Elche
http://parroquiarusaenelche.blogspot.com/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Korsunit (Evropa perëndimore, Spanjë). Faqja zyrtare
Filial de la Parroquia de San Simeón El Nuevo Teólogo y San Inocencio de Moscú, en Alicante. Presentación, oficios, jerarquía y clero, direcciones de contacto, eventos y actividades, publicaciones, santos patrones, parroquia madre, noticias.
Gjuha e sitit: Español   Referrals: +0/-50
Shtuar: 02.06.2008, u ndryshua: 22.02.2019
Temat: Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Parroquia ortodoxa de San Jorge, Burjasot, Valencia
http://ortodoxia.es/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Korsunit (Evropa perëndimore, Spanjë). Faqja zyrtare
Noticias de la parroquia, actividades, horarios de los servicios, artículos.
Mirrors and alternative site versions: http://pravoslavie.es/
Gjuhët e sitit: Русский, Español   Referrals: +0/-49
Shtuar: 04.03.2010, u ndryshua: 07.12.2018
Temat: Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
La Recta Doctrina
http://ortodoxo.wordpress.com/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Jugut, Kili). Faqe private
Simplemente un blog ortodoxo. Acerca de la Recta Doctrina. Devocionario.
Gjuha e sitit: Español   Referrals: +0/-48
Shtuar: 03.10.2009, u ndryshua: 03.01.2013
Temat: Parimet e Orthodhoksisë, Webfaqe të laikëve, Discussion Boards
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Holy Trinity-St. Sergius Lavra, Sergiev Posad, Moscow district
http://stsl.ru/languages/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Rajoni i Moskës) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
History of the Lavra. Life of St. Sergius of Radonezh. Photo gallery.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Italiano, 日本語, 中文, 한국어   Referrals: +0/-48
Shtuar: 22.02.2001, u ndryshua: 29.06.2018
Temat: Bibliotekat elektronike, Manastire
Për më tepër: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Pelegrinazhet, udhëtimet, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Historia, Historia e Kishës, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
IFETO. Instituto de Formación Específica en Teología Ortodoxa
http://sites.google.com/site/textosdidacticosortodoxos/portada/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Evropa Jug-Perëndimore, Spanjë). Faqja zyrtare
Programas de estudio vía internet, cuyo valor añadido es la formación práctica en teología ortodoxa adecuada a las necesidades de la parroquia.
Gjuha e sitit: Español   Referrals: +0/-48
Shtuar: 09.01.2013
Temat: Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Iglesia Ortodoxa Sevilla y Cádiz
http://iglesiaortodoxahispanica.blogspot.com.es/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa Jug-Perëndimore, Spanjë). Faqja zyrtare
Página oficial de la Iglesia Ortodoxa Hispánica bajo la jurisdicción del Patriarcado Ecuménico. Noticias, presentación, casa de espiritualidad, escuela San Osio de Córdoba, P. Juan María, boletín, enlaces, contacto.
Gjuha e sitit: Español   Referrals: +0/-47
Shtuar: 04.09.2016
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës
Për më tepër: Sunday and Parish Schools
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3 4  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Për më tepër:   Πατριαρχείο Μόσχας;   რუსეთის მართლმადიდებელი ეკლესია;   Russian Orthodox Church
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente