Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Website në gjuhë të ndryshme:  

Në gjuhën daneze

Temat
Rastko-Shkodёr. Biblioteka pёr sllave nё Shqipёri dhe pёr lidhje kulturore sllavo-shqiptare
http://rastko.rs/rastko-al/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Autorё. Gjuhё. Folklor. Histori. Art. Pёrkthime. Pёr Shqipёri. Bibliografi. Lidhje.
Gjuhët e sitit: English, Українська, Deutsch, Italiano, Български, Македонски, Slovenščina, Shqip, Românã, Polski, Magyar, Dansk   Referrals: +0/-18
Shtuar: 18.07.2004, u ndryshua: 25.02.2019
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Bibliotekat elektronike, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Orthodhoksia në Botë, Shkenca, Film, video, Fotografia, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Historia, Muzikë, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë, Kisha Orthodhokse, Literatura, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: 18 (#6)
Gjendja e faqes:
Miracle of the Holy Fire. One of the greatest miracles of God
http://holyfire.org/eng/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa Jug-Perëndimore, Itali). Faqja zyrtare
Description of the Miracle of Holy Light (Holy Fire) that happens every year in Jerusalem. Where, when and how the miracle occurs. History. The miracle that is unknown in the West. Question of the authenticity. Pictures, stories, witnesses.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Românã, Polski, Dansk   Referrals: +0/-58
Shtuar: 25.12.2001, u ndryshua: 01.03.2019
Temat: Mrekullitë
Për më tepër: Fotografia, Historia, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Liturgical Texts And Resources
http://www.saintjonah.org/services/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
The Reader Service Horologion: containing the services of Typika, the Hours, Vespers, Matins, the All-Night Vigil, Small Compline, Great Compline, The Midnight Office, the Moleben, and instructions on how to do Reader Services. The Variable portions of Typika. Chinese Orthodox texts on-line (both liturgical and non-liturgical). Liturgy in Danish. Services and Prayers in French, Greek, Italian, Japanese, Portuguese, Romanian. Slavonic, Spanish, Swedish.
Gjuhët e sitit: English, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Românã, Dansk, Português, 日本語, 中文, others   Referrals: +0/-30
Shtuar: 22.08.2003, u ndryshua: 24.04.2016
Temat: Liturgjia, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Webfaqe të klerikëve, Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR)
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Dagmaria. Cultural Society
http://dagmaria.dk/indexEn.html

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa veriore, Danimarkë). Faqja zyrtare
Dagmaria society is a charity organization dedicated to popularization of Empress Maria Feodorovna Romanova – Danish princess Dagmar, as well as her court – Russian people, who joined the dowager empress on the way to Denmark after revolution in Russia.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Dansk   Referrals: +0/-22
Shtuar: 29.10.2010, u ndryshua: 06.07.2018
Temat: Fondacione, Organizata bamirëse
Për më tepër: Shtëpi botuese, tipografi, Historia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Den danske ortodokse menighed “Gudsmoders Beskyttelse”, Copenhagen
http://www.ortodoks.dk/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa veriore, Danimarkë). Faqja zyrtare
Gudsmoders Beskyttelse er en del af det Vesteuropæiske Eksarkat, Patriarkatet i Konstantinopel. Ortodoks tro og liv. Kirkens liturgi og mysterier. Arkiv og artikler. Gudstjenester. Aktuelt. Ikoner. Links.
Gjuha e sitit: Dansk   Referrals: +0/-19
Shtuar: 24.02.2006, u ndryshua: 20.12.2012
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Skt. Aleksander Nevskij Kirke i København
http://ruskirke.dk/dk/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Dioqeza e Gjermanisë (Evropa perëndimore, Danimarkë). Faqja zyrtare
Historie, kalender, bønner, kontakt.
Gjuhët e sitit: Русский, Dansk   Referrals: +0/-18
Shtuar: 07.09.2004, u ndryshua: 06.02.2019
Temat: ROCOR Parishes
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë, Lutje, libra lutjesh
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Transfiguration of Our Lord Jesus Christ and Ven. John James the Chozebite and Ven. Dimitrie the New Church in Odense
http://www.ortodoks-odense.dk/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Evropa veriore, Danimarkë). Faqja zyrtare
Church schedule and photos.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά, Românã, Dansk   Referrals: +0/-14
Shtuar: 30.01.2012, u ndryshua: 28.08.2016
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Menigheden „De rumænske hellige” i Roskilde
http://www.ortodoks-roskilde.dk/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Evropa veriore, Danimarkë). Faqja zyrtare
Om menigheden, billeder, kontakt.
Gjuhët e sitit: Românã, Dansk   Referrals: +0/-13
Shtuar: 30.01.2012, u ndryshua: 29.11.2016
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Royal Martyrs of Russia Church in Hesbjerg
http://hesbjerg.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa veriore, Danimarkë). Faqja zyrtare
A parish of the Russian Orthodox Church in Denmark, Moscow Patriarchate. Relics, Orthodoxy in Denmark, news, archives, calendar and feedback.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Dansk   Referrals: +0/-10
Shtuar: 17.12.2007, u ndryshua: 06.02.2019
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Aftersounds of Heaven. International Cultural Project
http://otzvuki-nebes.narod.ru/eng.html

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Shën Pjetërburgut (Shën Pjetërburgu, Rusia). Faqja zyrtare
Attention! The site contains an unmoderated text or banner ads (Për më tepër: Orthodox Web Hosting)
The project is aimed at the revival of interest to imperishable Christian values, traditions and love to Motherland in the contemporary art. Revival of interest in spiritual literature and spirituality among youth. Poetic events, concerts, radio broadcasts and presentations.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Српски, Dansk   Referrals: +0/-47
Shtuar: 10.11.2010, u ndryshua: 21.06.2018
Temat: Musical Events, Poezia
Për më tepër: Muzika klasike, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente