Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Website në gjuhë të ndryshme:  

Në gjuhën kineze

Për më tepër:  Kisha Orthodhokse e Kinës (0)
Temat
The Holy Trinity-St. Sergius Lavra, Sergiev Posad, Moscow district
http://stsl.ru/languages/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Rajoni i Moskës) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
History of the Lavra. Life of St. Sergius of Radonezh. Photo gallery.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Italiano, 日本語, 中文, 한국어   Referrals: +0/-39
Shtuar: 22.02.2001, u ndryshua: 01.12.2020
Temat: Bibliotekat elektronike, Manastire
Për më tepër: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Pelegrinazhet, udhëtimet, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Historia, Historia e Kishës, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Liturgical Texts And Resources
http://saintjonah.org/services/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Чикагская и Средне-Американская епархия (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
The Reader Service Horologion: containing the services of Typika, the Hours, Vespers, Matins, the All-Night Vigil, Small Compline, Great Compline, The Midnight Office, the Moleben, and instructions on how to do Reader Services. The Variable portions of Typika. Chinese Orthodox texts on-line (both liturgical and non-liturgical). Liturgy in Danish. Services and Prayers in French, Greek, Italian, Japanese, Portuguese, Romanian. Slavonic, Spanish, Swedish.
Gjuhët e sitit: English, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Românã, Dansk, Português, 日本語, 中文, others   Referrals: +0/-26
Shtuar: 22.08.2003, u ndryshua: 04.11.2020
Temat: Liturgjia, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Webfaqe të klerikëve, Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR)
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Super Book. Bible Study Tool
http://superbook.org/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
Translations of the Bible in different languages, full Symphony, lexical and semantic parallels, dictionaries and encyclopedias, library literature. All is available for download.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Беларускi, Українська, Deutsch, Español, Italiano, Ελληνικά, العربية, 中文   Referrals: +0/-21
Shtuar: 20.10.2004, u ndryshua: 21.03.2019
Temat: Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Bibla, Bibliotekat elektronike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Eternal Orthodox Church Calendar
http://crkvenikalendar.com/index_en.php
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Websit jozyrtar
Calendar, liturgy, prayers, the slava, tradition, fasting, moon phases, Serbian names, history. For webmasters: displaying the calendar on your site.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Македонски, Georgian, Românã, Suomi, 中文   Referrals: +0/-13
Shtuar: 18.01.2011, u ndryshua: 24.02.2020
Temat: Kalendari, Emrat, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Programs, scripts, Web services, Shenjtorë sërb, Kreshmët, Festat, Lutje, libra lutjesh, Liturgjia, Besimi Orthodhoks, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxy in China
http://orthodox.cn/
Kisha Orthodhokse e Kinës (Azia Lindore, Kina). Faqja zyrtare
History and current status of the Orthodoxy in China. Liturgical texts, prayers. Chinese Saints and Their lives. Catechesis. News, articles. Links.
Gjuhët e sitit: Русский, English, 中文   Referrals: +0/-10
Shtuar: 25.06.2004, u ndryshua: 07.08.2020
Temat: Orthodhoksia në Botë, Kisha Orthodhokse e Kinës, Kisha Autonome
Për më tepër: Lëvizjet misionare, Liturgjia, Historia, Historia e Kishës, Shenjtorët, Bibla, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Greek Monasteries. Places of holiness and spiritual treasures
http://monastiria.gr/

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
The authors believe that the places of Greece presented on the website are places of holiness and pilgrimage. Feeling the need to promote Greek spiritual and cultural treasures, taking into account the modern digital era, they created the present website.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Српски, Românã, العربية, 中文   Referrals: +0/-8
Shtuar: 15.02.2013, u ndryshua: 09.08.2018
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës, Manastire të Kishës Orthodhokse të Greqisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Православная Церковь в Японии. Блог
http://japaneseorthodoxweb1.blogspot.com/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Azia Lindore, Japonia). Faqe private
Блог о Православном Христианстве на японском языке.
Gjuhët e sitit: 日本語, 中文   Referrals: +0/-7
Shtuar: 14.03.2020
Temat: Orthodhoksia në Botë, Parimet e Orthodhoksisë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Православная библиотека на китайском языке
http://azbyka.ru/chinaorthodox/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
Основы православной веры, православный этикет, первые шаги в Церкви, жития святых, молитвы.
Gjuha e sitit: 中文   Referrals: +0/-6
Shtuar: 23.12.2017
Temat: Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Православная Церковь в Тайване
http://www.theological.asia/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Azia Jug-Lindore, Tajvan). Faqja zyrtare
Новости, события, богослужения, адрес храма, богослужебные тексты.
Gjuha e sitit: 中文   Referrals: +0/-6
Shtuar: 17.06.2015, u ndryshua: 28.01.2020
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Orthodhoksia në Botë
Për më tepër: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike, Liturgjia, Patriarkana Ekumenike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Metropolitanate of Hong Kong and South East Asia of the Ecumenical Patriarchate
http://omhksea.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Azia Lindore, Kina). Faqja zyrtare
Parishes, organizations, services, philantropy, clergy, E-shop, contacts, links.
Gjuhët e sitit: English, 中文   Referrals: +0/-5
Shtuar: 21.10.2009, u ndryshua: 12.11.2020
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike, Orthodhoksia në Botë
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Bamirësi, mëshirë, Parimet e Orthodhoksisë, Patriarkana Ekumenike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxy in China
http://chinese.orthodoxy.ru/
Kisha Orthodhokse e Kinës (Azia Lindore, Kina). Faqja zyrtare
Official page of Group for Study of Orthodoxy in China organized by Department for external church relations of Moscow Patriarchate (DECR MP).
Gjuhët e sitit: Русский, English, 中文   Referrals: +0/-5
Shtuar: 08.11.2001, u ndryshua: 02.05.2016
Temat: Orthodhoksia në Botë, Kisha Orthodhokse e Kinës, Kisha Autonome
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Theotokos “Unexpected Joy” Church, Ash Grove, Missouri
http://www.unexpectedjoychurch.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Services, contacts, driving directions, photo gallery, classes for those new to Orthodoxy, bookstore, links, introduction to Orthodoxy in Chinese.
Gjuhët e sitit: English, 中文   Referrals: +0/-3
Shtuar: 13.01.2013, u ndryshua: 25.01.2015
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente