Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Website në gjuhë të ndryshme:  

Në gjuhën bullgare

Për më tepër:  Bullgaria (0)
1 2 3 4 5 6 7 8  Përpara (Ctrl →) Temat
Krishtërimi Orthodhoks.com. Directory of orthodox web resources
http://krishterimi-ortodoks.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
The most complete directory of orthodox web resources with descriptions in Russian, English, German, Serbian, Romanian and about 20 other languages. Orthodox christianity on the Internet: churches, dioceses, monasteries, parishes, web portals, discussion boards, web boards etc.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxlinks.info/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Český, Slovenčina, Shqip, Georgian, Românã, Polski, Magyar, Eesti, Suomi, Svenska, Norsk, Nederlands, Português, 日本語   Referrals: +0/-49
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 07.08.2018
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë, Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Kisha Orthodhokse, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: 49 (#2)
Gjendja e faqes:
Orthphoto.net. Orthodox photo-gallery
http://orthphoto.net/

Kisha Orthodhokse e Polonisë (Not associated with any particular region, Poloni). Faqe private
Mirëserdhet në këtë faqe dedikuar prezantimit të krishtërimit ortodox nëpërmjet fotografive tuaja personale. 57 000 fotografive (2012.02.10).
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Français, Ελληνικά, Български, Српски, Shqip, Georgian, Românã, Polski   Referrals: +0/-14
Shtuar: 04.07.2004, u ndryshua: 09.08.2018
Temat: Fotografia
Për më tepër: Ndërkomunikimi orthodhoks
Faqet më të lexuara: 14 (#3)
Gjendja e faqes:
Rastko-Shkodёr. Biblioteka pёr sllave nё Shqipёri dhe pёr lidhje kulturore sllavo-shqiptare
http://rastko.rs/rastko-al/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Autorё. Gjuhё. Folklor. Histori. Art. Pёrkthime. Pёr Shqipёri. Bibliografi. Lidhje.
Gjuhët e sitit: English, Українська, Deutsch, Italiano, Български, Македонски, Slovenščina, Shqip, Românã, Polski, Magyar, Dansk   Referrals: +0/-12
Shtuar: 18.07.2004, u ndryshua: 25.02.2019
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Bibliotekat elektronike, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Orthodhoksia në Botë, Shkenca, Film, video, Fotografia, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Historia, Muzikë, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë, Kisha Orthodhokse, Literatura, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: 12 (#4)
Gjendja e faqes:
Kisha Shën Maksimit, Torino
http://ortodossiatorino.net/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Korsunit (Evropa Jug-Perëndimore, Itali). Faqja zyrtare
Famullia përkujdeset për të krishterët ortodoks të Patriarkatit të Moskës në qytetin e Torinos dhe në Piemonte/Valle d’Aosta.
Mirrors and alternative site versions: http://ortodossiatorino.net/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Български, Српски, Shqip, Românã, Português   Referrals: +0/-9
Shtuar: 05.02.2005, u ndryshua: 12.02.2019
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Parimet e Orthodhoksisë, Historia e Kishës, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 9 (#5)
Gjendja e faqes:
Православие. Православная электронная библиотека
http://www.pravoslavieto.com/

Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Gadishulli ballkanik, Bullgaria). Faqe private
Православная электронная библиотека статей, книг и др. материалов сети интернет на болгарском, русском и английском языках. Молитвослов, Библия. Полезные ссылки. Новости, события, интервью.
Gjuhët e sitit: Русский, Български   Referrals: +8/-23
Shtuar: 14.05.2002, u ndryshua: 01.01.2009
Temat: Bibliotekat elektronike, Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings
Për më tepër: Kisha Orthodhokse e Bullgarisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Stiliyan. Ecclesiastical Accessories, Plovdiv
http://sv-stilian.bg/

Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Gadishulli ballkanik, Bullgaria). Faqja zyrtare
‘St. Stiliyan’ is a company specialised in the trading and manufacture of church plates, furniture, accessories and icons. We can offer everything you would need to furnish a church, a chapel or a monastery.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά, Български   Referrals: +1/-37
Shtuar: 20.08.2013, u ndryshua: 20.09.2018
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Për më tepër: Liturgical Vestments and Mass Utensils
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Miracle of the Holy Fire. One of the greatest miracles of God
http://holyfire.org/eng/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa Jug-Perëndimore, Itali). Faqja zyrtare
Description of the Miracle of Holy Light (Holy Fire) that happens every year in Jerusalem. Where, when and how the miracle occurs. History. The miracle that is unknown in the West. Question of the authenticity. Pictures, stories, witnesses.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Românã, Polski, Dansk   Referrals: +0/-42
Shtuar: 25.12.2001, u ndryshua: 01.03.2019
Temat: Mrekullitë
Për më tepër: Fotografia, Historia, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Богоносцы. Православный портал
http://www.bogonosci.bg/

Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Gadishulli ballkanik, Bullgaria). Faqja zyrtare
Темы, связанные с православным образом жизни. Создан по благословению митрополита западно- и центральноевропейского Антония. Православная терапия, советы, статьи, праздники, книги.
Gjuha e sitit: Български   Referrals: +4/-4
Shtuar: 19.01.2015, u ndryshua: 28.06.2018
Temat: Kisha dhe Shoqëria, Parimet e Orthodhoksisë, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Kreshmët, Festat, Predikime, Kalendari, Emrat, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Myriobiblos. Online Library of the Church of Greece
http://myriobiblos.gr/texts/english/index_en.html
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Online electronic library of Orthodox texts in English and many other languages. Library sections: Sacred Liturgy, Spiritual Life, Saints, Monasticism, Patrology, Theology, History of Church, Canon Law, Art, Philosophy, Sociology, Byzantine History, Modern Greek History, Greek Literature, Christian Europe and others.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Românã   Referrals: +0/-25
Shtuar: 02.04.2004, u ndryshua: 20.09.2018
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Bibliotekat elektronike, Kisha Orthodhokse e Greqisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vasilios Siderides Hieratics Jacquard LTD. Manufacturer of Ecclesiastical Fabrics
http://vszakar.gr/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Fabrics, vestments, galloons & trimmings. History, products, gallery & contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά, Български, Српски, Românã   Referrals: +0/-13
Shtuar: 24.09.2016, u ndryshua: 09.12.2017
Temat: Liturgical Vestments and Mass Utensils, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Общественный комитет «Православные ценности», Варна
http://www.pravoslavieto.org/
Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Gadishulli ballkanik, Bullgaria). Faqja zyrtare
Страница гражданского объединения на добровольных началах, созданного по инициативе Варненского и Великопреславского митрополита Кирилла с целью способствования распространению православных ценностей. Постройка храмов. Правила. Организационный совет, комиссии. Инициативы. Православные беседы. Церковная музыка.
Gjuha e sitit: Български   Referrals: +1/-3
Shtuar: 30.10.2006, u ndryshua: 16.08.2014
Temat: Lëvizjet misionare, Non-profit Organizations
Për më tepër: Sound Files, Famulli të KIshës Orthodhokse të Bullgarisë, Predikime, Rindërtimi i Kishave dhe Manastireve, Parimet e Orthodhoksisë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Двери Православия. Болгарский информационный портал
http://www.dveri.bg/

Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Gadishulli ballkanik, Bullgaria). Faqja zyrtare
Сайт создан по благословению Св. Синода Болгарской Православной Церкви как информационное пространство по вопросам Церкви, Православия и христианского образа жизни. Новости, публицистика, богословие, официальные сообщения Св. Синода, форумы, календарь, MP3, галереи икон, Библия с возможностью поиска.
Gjuha e sitit: Български   Referrals: +1/-2
Shtuar: 24.05.2005, u ndryshua: 18.09.2018
Temat: Kisha dhe Shoqëria, Portale web orthodhokse, Media orthodhokse
Për më tepër: Gazetaria politike dhe shoqërore, Ikona të Nderuara, Orthodox Web Hosting, Kisha dhe Shteti, politika, Jeta familjare, Kalendari, Emrat, Historia e Kishës, Bibla, Besimi Orthodhoks, Orthodhoksia në Internet, Главная
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Храм св. Иоанна Рильского, Бургас
http://sv-ioanrilski-burgas.info/
Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Gadishulli ballkanik, Bullgaria). Faqja zyrtare
О храме, житие св. Иоанна Рильского, клир, расписание богослужений, чудотворные иконы, видео, таинства, посты, молитвы, святые, притчи, чудеса, контакты, книжная лавка, иконостас, воскресная школа, крещение в Бургасе, СМИ о храме, духовная беседа, календарь, события, праздники.
Gjuha e sitit: Български   Referrals: +0/-8
Shtuar: 13.06.2017, u ndryshua: 14.06.2017
Temat: Famulli të KIshës Orthodhokse të Bullgarisë
Për më tepër: Kreshmët, Festat, Sunday and Parish Schools, Mrekullitë, Lutje, libra lutjesh, Kalendari, Emrat, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Eternal Orthodox Church Calendar
http://www.crkvenikalendar.com/index_en.php
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Websit jozyrtar
Calendar, liturgy, prayers, the slava, tradition, fasting, moon phases, Serbian names, history. For webmasters: displaying the calendar on your site.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Ελληνικά, Български, Српски, Македонски, Georgian, Românã, Suomi, 中文   Referrals: +0/-8
Shtuar: 18.01.2011, u ndryshua: 12.05.2017
Temat: Kalendari, Emrat, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Programs, scripts, Web services, Shenjtorë sërb, Kreshmët, Festat, Lutje, libra lutjesh, Liturgjia, Besimi Orthodhoks, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
OrthodoxWiki. Community-edited Encyclopedia of Orthodoxy
http://en.orthodoxwiki.org/
Not associated with any particular region, Rusia). Websit jozyrtar
An Orthodox wiki-community, online encyclopedia and Orthodox knowledge-management system with a discussion forum.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Français, Ελληνικά, Български, Македонски, Românã, Português, العربية   Referrals: +0/-8
Shtuar: 04.01.2007, u ndryshua: 22.02.2019
Temat: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko
Për më tepër: Kisha Orthodhokse, Besimi Orthodhoks, Portale web orthodhokse, Orthodhoksia në Internet, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Главная
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Болгарский православный блог
http://pravoslavenblog.wordpress.com/
Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Gadishulli ballkanik, Bullgaria). Faqe private
На блоге публикуются статьи духовного содержания.
Gjuha e sitit: Български   Referrals: +0/-7
Shtuar: 09.11.2015, u ndryshua: 10.11.2015
Temat: Webfaqe të laikëve, Discussion Boards
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Christ the Saviour Church, Ottawa, ON
http://christthesaviour.ca/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
Multicultural Sobor-Cathedral in Canada’s capital. Belongs to American Carpatho-Russian Orthodox Diocese of Ecumenical Patriarchate. Welcome (English, French, Russian, Ukrainian, Bulgarian). In English only: church, clergy, services, sacraments/needs, activities, articles, video/audio, cemetery, virtual church tour, photo gallery, calendar, directions, links.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Français, Български, Românã   Referrals: +0/-5
Shtuar: 23.12.2004, u ndryshua: 27.02.2019
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës
Për më tepër: Sound Files
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Православие Болгария. Русская версия информационного портала
http://ru.pravoslavie.bg/

Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Gadishulli ballkanik, Bullgaria). Websit jozyrtar
Русская версия портала Православие.bg. Дайджест болгарской православной прессы. Свежая информация о жизни православной Болгарии и православных Балкан.
Gjuhët e sitit: Русский, Български   Referrals: +0/-5
Shtuar: 21.09.2005, u ndryshua: 18.09.2013
Temat: Portale web orthodhokse, Të rejat
Për më tepër: Murgjëria, Sound Files, Predikime, Ikona të Nderuara, Kisha dhe Shteti, politika, Jeta familjare, Pyetje dhe përgjigje, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Jeta kishtare, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Болгарский храм Рождества Пресвятой Богородицы, Бонн-Кельн
http://www.svetabogorodiza.com/
Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Расписание богослужений, сообщения, контакт, ссылки.
Gjuha e sitit: Български   Referrals: +0/-5
Shtuar: 29.04.2006, u ndryshua: 02.08.2018
Temat: Famulli të KIshës Orthodhokse të Bullgarisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Dobrotolyubie (Philokalia). News, Sermons and Church Life
http://dobrotoliubie.com/category/en/

Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Gadishulli ballkanik, Bullgaria). Faqja zyrtare
The website contains Orthodox news, sermons and articles on church life.
Gjuhët e sitit: English, Български   Referrals: +0/-5
Shtuar: 04.07.2018
Temat: Portale web orthodhokse
Për më tepër: Predikime, Material analizues, Të rejat, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3 4 5 6 7 8  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Për më tepër:   Πατριαρχείο Μόσχας;   რუსეთის მართლმადიდებელი ეკლესია;   Russian Orthodox Church
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2019, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente