Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Website në gjuhë të ndryshme:  

Në gjuhën arabe

1 2 3  Përpara (Ctrl →) Temat
Kisha Orthodhokse Zoodohou Pigis, Mytilini, Lesvos
http://pigizois.gr/alvanika/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Sherbesa e Kungates Hyjnore. Himni akathist. Pasdarka e vogel. Sherbesa e mengjesit.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Shqip, Românã, Suomi, العربية, others   Referrals: +1/-24
Shtuar: 25.06.2006, u ndryshua: 10.06.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Greqisë, Parimet e Orthodhoksisë, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Predikime, Lutje, libra lutjesh, Ekumenizmi, Apostazia, Fëmijët, edukimi, Kalendari, Emrat, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 30 (#1)
Gjendja e faqes:
Orthodhoksia e Bashkuar. Biblioteka elektronike
http://orthodhoksiaebashkuar.al/
Faqja zyrtare
Dëshmi mbi shenjtorët dhe gjerondon, familja orthodhokse, fjalë të urta nga etërit dhe gjerondon, jeta liturgjike, jeta shpirtërore, jetë shenjtorësh dhe gjerondon, lajme, material audiovizual, predikime, katekizma, artikuj.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxkyanq.org/, http://ortodokslartoplulugu.org/
Gjuhët e sitit: English, Deutsch, Ελληνικά, Slovenčina, Shqip, Românã, العربية, others   Referrals: +0/-10
Shtuar: 26.10.2014, u ndryshua: 05.12.2019
Temat: Bibliotekat elektronike, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Predikime, Kisha dhe Shoqëria, Parimet e Orthodhoksisë, Liturgjia, Asketët dhe Heremitët, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 10 (#6)
Gjendja e faqes:
Super Book. Bible Study Tool
http://superbook.org/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
Translations of the Bible in different languages, full Symphony, lexical and semantic parallels, dictionaries and encyclopedias, library literature. All is available for download.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Беларускi, Українська, Deutsch, Español, Italiano, Ελληνικά, العربية, 中文   Referrals: +2/-20
Shtuar: 20.10.2004, u ndryshua: 21.03.2019
Temat: Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Bibla, Bibliotekat elektronike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Jerusalem Patriarchate
http://en.jerusalem-patriarchate.info/

Patriarkana e Jeruzalemit (Lindja e Mesme, Izrael). Faqja zyrtare
The official web site of Greek Orthodox Patriarchate of Jerusalem. Patriarch, administrative structure, news reports, the Orthodox Church, communication.
Mirrors and alternative site versions: http://jp-newsgate.net/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά, Românã, العربية   Referrals: +0/-19
Shtuar: 11.09.2007, u ndryshua: 14.08.2018
Temat: Orthodhoksia në Botë, Patriarkana e Jeruzalemit, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Kisha Orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Christian Orthodox Archdiocese of Byblos & Botrys (Mount Lebanon), Brumana
http://ortmtlb.org.lb/
Patriarkana e Antiokisë (Lindja e Mesme, Liban). Faqja zyrtare
Orthodox Christian Archdiocese of Mount Lebanon, under the guidance of His Eminence Metropolitan Silouan Mouci. History, liturgical calendar, parish directory, ministries, St. Michael’s monastery publications, books online.
Gjuhët e sitit: English, العربية   Referrals: +2/-2
Shtuar: 25.08.2004, u ndryshua: 18.11.2019
Temat: Dioqezat e Patriarkanës së Antiokisë, Patriarkana e Antiokisë
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë, Manastiret e Patriarkanës së Antiokisë, Revista
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
OrthodoxWiki. Community-edited Encyclopedia of Orthodoxy
http://en.orthodoxwiki.org/
Not associated with any particular region, Rusia). Websit jozyrtar
An Orthodox wiki-community, online encyclopedia and Orthodox knowledge-management system with a discussion forum.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Français, Ελληνικά, Български, Македонски, Românã, Português, العربية   Referrals: +0/-9
Shtuar: 04.01.2007, u ndryshua: 25.04.2020
Temat: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko
Për më tepër: Kisha Orthodhokse, Besimi Orthodhoks, Portale web orthodhokse, Orthodhoksia në Internet, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Главная
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Al Orthodoxiya Radio Station. A light in the darkness
http://www.orthodoxiya.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The first Arabic Orthodox radio station in the world. It broadcasts for 24 hours, 7 days a week. Al Orthodoxiya transmits Spiritual Programs, Byzantine hymns, Divine Liturgy, and Live Services in Arabic, Greek, and English.
Mirrors and alternative site versions: http://www.orthodoxiya.fm/
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά, العربية   Referrals: +0/-7
Shtuar: 07.12.2006, u ndryshua: 23.03.2019
Temat: Stacione dhe programe radiofonike
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Священник Илия Митри. Письма
http://www.fatherelia.org/
Patriarkana e Antiokisë (Lindja e Mesme, Liban). Faqe private
Публикует богословские труды, статьи в различных СМИ и книги священника Илии Митри, представляющие антиохийскую православную точку зрения.
Gjuha e sitit: العربية   Referrals: +1/-1
Shtuar: 20.02.2015, u ndryshua: 16.03.2015
Temat: Webfaqe të klerikëve
Për më tepër: Predikime, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Assembly of Orthodox Bishops of France
http://aeof.fr/en/
Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
Contacts, newsletter and a gallery of images.
Mirrors and alternative site versions: http://m.aeof.fr/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français, Ελληνικά, Български, Српски, Georgian, Românã, العربية   Referrals: +0/-4
Shtuar: 29.03.2011, u ndryshua: 05.02.2020
Temat: Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës
Për më tepër: Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Arabic Hymns
http://orthohymns.com/
Patriarkana e Antiokisë (Lindja e Mesme, Liban). Faqe private
Listen and download Orthodox Arabic Hymns for free in mp3 format.
Gjuhët e sitit: English, العربية   Referrals: +0/-3
Shtuar: 02.03.2019, u ndryshua: 06.03.2019
Temat: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. James Church, Hyde Park, NY
http://stjameschurchny.weebly.com/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Weekly bilingual Matins (Orthros) in English and Arabic, organizations and ministries, resources, and contacts.
Gjuhët e sitit: English, العربية   Referrals: +0/-3
Shtuar: 12.05.2015, u ndryshua: 27.08.2020
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Sunday and Parish Schools, Liturgjia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Services Orthodoxes des Funérailles
http://esoref.fr/
Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
Créé avec la bénédiction de l’Assemblée des Evêques Orthodoxes, les Services Orthodoxes des Funérailles proposent un service complet d’organisation d’obsèques en collaboration étroite avec l’Eglise Orthodoxe.
Gjuhët e sitit: Русский, Français, Ελληνικά, Српски, Georgian, Românã, العربية   Referrals: +0/-3
Shtuar: 07.02.2013, u ndryshua: 03.12.2019
Temat: Trade and Trades
Për më tepër: Ndërmarrje industriale
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Forefathers Church, Beit Sahour
http://www.beitsahourchurch.ps/
Patriarkana e Jeruzalemit (Lindja e Mesme, Palestinë). Faqja zyrtare
Beit Sahour town, churches & monasteries, Sunday school, youth & teenagers groups, ministries, faith & spirituals, hymns (mp3), gallery, map, contacts & links.
Gjuhët e sitit: English, العربية   Referrals: +0/-2
Shtuar: 12.07.2016
Temat: Famulli të Patriarkanës së Jeruzalemit
Për më tepër: Sound Files, Sunday and Parish Schools, Parimet e Orthodhoksisë, Organizata rinore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Metropolitan Paul Yazigi. Archbishop of Aleppo, Alexandretta and Dependencies
http://paulyazigienglish.wordpress.com/
Patriarkana e Antiokisë (Lindja e Mesme, Siri). Faqe private
Biography, theology, conferences, homilies, pastoral activities and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά, العربية   Referrals: +0/-2
Shtuar: 08.08.2015
Temat: Webfaqe të klerikëve
Për më tepër: Predikime
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Центр духовных и культурных исследований при монастыре Благовещения Пресвятой Богородицы, Алеппо
http://www.theologicstudies.org/
Patriarkana e Antiokisë (Lindja e Mesme, Siri). Faqja zyrtare
Сообщения, конференции, издательская деятельность, мастерская церковного искусства, дистанционное обучение, Библия, богослужебные тексты, обратная связь.
Gjuhët e sitit: Ελληνικά, العربية   Referrals: +0/-2
Shtuar: 09.08.2015, u ndryshua: 09.11.2016
Temat: Manastiret e Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Shtëpi botuese, tipografi, Liturgjia, Bibla, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Братство православной молодежи, Газа
http://www.orcgaza.org/
Patriarkana e Antiokisë (Lindja e Mesme, Palestinë). Faqja zyrtare
Сайт содержит материалы о Православии, сведения о жизни православной общины Газы и направлениях деятельности братства.
Gjuha e sitit: العربية   Referrals: +0/-2
Shtuar: 06.07.2014
Temat: Organizata rinore, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Archdiocese of Buenos Aires and all Argentina, of the Orthodox Christian Patriarchate of Antioch
http://acoantioquena.com/old/english/english.htm
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Jugut, Argjentina). Faqja zyrtare
The site contains news, spiritual and theological articles, liturgical services of the orthodox church, an online educational program for Christian education, weekly Sunday bulletin.
Gjuhët e sitit: English, Español, العربية   Referrals: +0/-2
Shtuar: 24.12.2005, u ndryshua: 04.09.2020
Temat: Dioqezat e Patriarkanës së Antiokisë, Patriarkana e Antiokisë
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë, Historia e Kishës, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Монастыри св. Георгия и св. Архангелов, г. Сайедная
http://www.msgchp.com/
Patriarkana e Antiokisë (Lindja e Mesme, Siri). Faqja zyrtare
Проповеди, духовная жизнь, мультимедиа, вопросы и ответы, события, библиотека, новости, расположение, контакты, ссылки.
Gjuha e sitit: العربية   Referrals: +0/-2
Shtuar: 04.04.2016
Temat: Manastiret e Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Predikime, Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint George Antiochian Orthodox Church of Boston, MA
http://stgeorgeofboston.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
History, calendar, bulletin, contacts, liturgical schedule, and links.
Gjuhët e sitit: English, العربية   Referrals: +0/-2
Shtuar: 31.08.2004, u ndryshua: 17.08.2020
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Арабский антиохийский православный сайт
http://www.orthodoxonline.org/

Patriarkana e Antiokisë (Lindja e Mesme, Siri). Faqe private
Гимны, песнопения в формате mp3. Библиотека: Библия, православное вероучение, богословие, жития святых, проповеди, литургика, общество, наследие, таинства, чудеса, против ересей. Евангельские исследования.
Mirrors and alternative site versions: http://antiochair.com/, http://orthodoxtube.org/
Gjuha e sitit: العربية   Referrals: +0/-2
Shtuar: 05.02.2007, u ndryshua: 25.10.2018
Temat: Besimi Orthodhoks, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Sound Files, Predikime, Mrekullitë, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Liturgjia, Historia e Kishës, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Bibla, Patriarkana e Antiokisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente