Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  

Personals

Për më tepër:  Webfaqe të klerikëve (0)Politikanët (0)
Temat
The Legacy of Father Alexander Schmemann. International Conference
http://schmemann.conference.free.fr/index_en.html
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Korsunit (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
Website dedicated to the international conference that took place in Paris on December 11-14, 2008. Audio recording of the conference, video, photos, lectures, the life and work of father Alexander Schmemann.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français   Referrals: +0/-13
Shtuar: 05.11.2010, u ndryshua: 19.11.2020
Temat: Konferenca, Lexime, Seminare, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Personals
Për më tepër: Asketët dhe Heremitët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Bishop Basil (Rodzianko). A Man of Piety
http://episkopvasily.ru/en/

Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Biography, works, photo album, video, audio, memories, and books.
Mirrors and alternative site versions: http://rodzianko.org/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 25.10.2005, u ndryshua: 30.12.2019
Temat: Asketët dhe Heremitët, Webfaqe të klerikëve, Personals
Për më tepër: Website të shkrimtarëve, Predikime
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Metropolitan Hilarion (Alfeyev)
http://hilarion.ru/en/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Vienës dhe Austrisë (Evropa perëndimore, Rusia). Faqe private
Official website of metropolitan Hilarion (Alfeyev). Curriculum vitae. Bibliography. Books in English, Russian and in other languages. Editions and translations of patristic writings. Catechism materials. Articles, Papers. Interviews. Reviews. Audio and video materials.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 24.10.2005, u ndryshua: 03.12.2020
Temat: Webfaqe të klerikëve, Personals
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Metropolitan Anthony of Sourozh Archive
http://masarchive.org/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Sourozhit (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
This website contains the major part of the Archive of Metropolitan Anthony (Bloom) of Sourozh (1914-2003), the founder and the head of the Russian Orthodox diocese in Great Britain. Video, audio, photo and text materials.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 30.06.2015, u ndryshua: 14.01.2019
Temat: Personals
Për më tepër: Predikime, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Metropolitan Anthony of Sourozh Foundation
http://masf.uk/
Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
A body of independent trustees whose principal task is to collect together and publish the writing of Metropolitan Anthony of Sourozh. Books by and about Metropolitan Anthony, photos, recordings, information, conferences, sermons, papers and videos.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 30.06.2015, u ndryshua: 16.09.2020
Temat: Organizata, Personals
Për më tepër: Predikime
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Father Nicolae Steinhardt
http://nicolaesteinhardt.wordpress.com/in-english/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqe private
Live and works of father Nicolae Steinhardt from Rohia monastery, Maramureș.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-3
Shtuar: 20.01.2011, u ndryshua: 24.05.2017
Temat: Asketët dhe Heremitët, Personals
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Metropolitan Anthony of Sourozh Spiritual Heritage Foundation
http://antsur.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Activities, reports, council, documents, events and contacts. Metropolitan Anthony: biography, chronology, memories, encounters, life in pictures. Legacy: news, texts, audio and video. Books.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 18.09.2020
Temat: Non-profit Organizations, Personals
Për më tepër: Predikime
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Russian Orthodox Church. Official Website of the Moscow Patriarchate
http://patriarchia.ru/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
News of the Moscow Patriarchate, His Holiness Patriarch, documents, inter-council presence, publications, organisations, personalia, upcoming events, photo, video and audio.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxia.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Ελληνικά, Românã   Referrals: +0/-40
Shtuar: 02.05.2005, u ndryshua: 03.09.2019
Temat: Web Collections, Të rejat, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Kisha dhe Shoqëria, Jeta kishtare, Portale web orthodhokse, Media orthodhokse, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Personals, Dioqezat, Organizata Sinodiale, Kisha Orthodhokse, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Estonian Orthodox Church of Moscow Patriarchate (EOC MP)
http://orthodox.ee/

Kisha Orthodhokse e Estonisë, Таллинская епархия (Vendet Baltike, Estonia). Faqja zyrtare
News. Historical background of Orthodoxy in Estonia. Current situation in the EOC MP. Primate of the EOC MP. Clergy. Parishes. Pühtitsa convent. Estonian Saints. Patriarch Alexy of Moscow and all Russia. Links to orthodox web sites.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Eesti   Referrals: +0/-11
Shtuar: 13.06.2004, u ndryshua: 14.02.2019
Temat: Kisha Orthodhokse e Estonisë, Dioqezat
Për më tepër: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Shenjtorët, Media dioqeziane, Personals, Shtetet e ish Bashkimit Sovjetik, Manastire, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Ivan Khokhlov. Painter
http://ivanart2.narod.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
Attention! The site contains an unmoderated text or banner ads (Për më tepër: Orthodox Web Hosting)
The website is dedicated to painter Ivan Ivanovich Khokhlov (1945-2009) and his three-decade-long creative biography. Paintings for children, books dedicated to ill children and other works.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 22.12.2014, u ndryshua: 15.11.2020
Temat: Arte figurative, Personals
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente