Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Orthodhoksia në Botë:  Sërbia dhe Mali i Zi:  

Shenjtorë sërb

Temat
Srdjevdan. Origins, Legacy, People
http://www.srdjevdan.org/index_en.html

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqe private
A project dedicated to Saint Day of Ss. Sergius and Bacchus, or slava Srdjevdan in Serbian. Research in genealogy, family history, culture and tradition, among people connected with celebration of the same Patron Saints, Ss. Sergius and Bacchus.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-15
Shtuar: 01.06.2008, u ndryshua: 06.12.2012
Temat: Shenjtorë sërb
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Eternal Orthodox Church Calendar
http://www.crkvenikalendar.com/index_en.php
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Websit jozyrtar
Calendar, liturgy, prayers, the slava, tradition, fasting, moon phases, Serbian names, history. For webmasters: displaying the calendar on your site.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Ελληνικά, Български, Српски, Македонски, Georgian, Românã, Suomi, 中文   Referrals: +0/-34
Shtuar: 18.01.2011, u ndryshua: 12.05.2017
Temat: Kalendari, Emrat, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Programs, scripts, Web services, Shenjtorë sërb, Kreshmët, Festat, Lutje, libra lutjesh, Liturgjia, Besimi Orthodhoks, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Archangel Michael Serbian Orthodox Church, Hibbing, Minnesota
http://www.saintarchangelmichael.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Contains parish schedule, saint information, parish news, photo albums, cultural information, Serbian Orthodox traditions and feasts, and much more.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 13.12.2006, u ndryshua: 06.10.2015
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Shenjtorë sërb, Festat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Origins of the Kecman Family. St. Bartholomew – Patron Saint
http://www.kecman.org/html/indexenglish.html

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqe private
The website is dedicated to exploring the origins of the Kecman family – the only family in Serbia whose patron saint is St. apostle Bartholomew.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-9
Shtuar: 12.01.2005, u ndryshua: 27.04.2016
Temat: Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Shenjtorë sërb, Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Historia, Shenjtorët, Sërbia dhe Mali i Zi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Luke Church, Leander, TX
http://www.stlukeaustin.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Administration, contact information, driving directions, service schedule, stewardship, Saint Luke, catechism, Krsna Slava - patron saint day, priest, parish, customs, photo album, and links.
Mirrors and alternative site versions: http://www.saintlukesoc.org/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 03.05.2015, u ndryshua: 26.12.2017
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Shenjtorë sërb
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Serbisch-Orthodoxe Kirchengemeinde der Heiligen Vasilije von Ostrov, Linz
http://www.spc-linz.at/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Evropa perëndimore, Austria). Faqja zyrtare
Der kurze Überblick der Geschichte der Serbisch-Orthodoxen Kirche. Schutzpatron. Religionsunterricht. Neuigkeiten.
Gjuhët e sitit: Deutsch, Српски   Referrals: +0/-4
Shtuar: 30.07.2004, u ndryshua: 19.12.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Shenjtorë sërb, Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Orthodhoksia në Botë, Lutje, libra lutjesh, Shtëpi botuese, tipografi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Serbisch-orthodoxe Kirchengemeinde „Heilige Simeon der Myrrenspendende”, Altena
http://www.spc-altena.de/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Allgemeine Informationen über die Serbisch-Orthodoxe Kirche und die Kirchendemeinde in Altena. Orthodoxie – das unbekannte Christentum. Aktuelles. Kirchenvorstand. Ikonen.
Gjuhët e sitit: Deutsch, Српски   Referrals: +0/-4
Shtuar: 19.03.2006, u ndryshua: 31.03.2014
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Shenjtorë sërb, Lutje, libra lutjesh, Parimet e Orthodhoksisë, Historia e Kishës, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saints Peter and Paul Serbian Orthodox Church of Atlanta, GA
http://www.atlantaserbs.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A parish of the Serbian Orthodox Church. Calendar. Newsletter. Events. Directions. Parish history. About Orthodoxy.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-3
Shtuar: 29.06.2005, u ndryshua: 16.03.2014
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Shenjtorë sërb, Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente