Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Orthodhoksia në Botë:  Sërbia dhe Mali i Zi:  

Kalvari sërb

Temat
KrajinaForce.com. Voice of Exiled Krajisniks
http://krajinaforce.com/aboutus.html

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
A nonpolitical, non governmental and nonprofit website, established by joint efforts of exiled Krayinians, refugees from the territories of RS Krayina and Croatia. News, documents, pictures, movies, message board and links.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Српски   Referrals: +0/-26
Shtuar: 16.02.2007, u ndryshua: 12.07.2018
Temat: Kalvari sërb
Për më tepër: Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Material analizues, Kisha dhe Shteti, politika, Të rejat, Sërbia dhe Mali i Zi, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Kosovo. The Land of the Living Past
http://www.kosovo.net/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Information service distributing news on Kosovo-related issues. Decani Monastery; news; history; post war suffering. Photo galleries of Kosovo pogrom.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-23
Shtuar: 02.04.2004, u ndryshua: 21.05.2018
Temat: Kalvari sërb, Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Historia, Të rejat, Sërbia dhe Mali i Zi, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Hvosno. The Serbs in Kosovo and Metohija
http://www.hvosno.co.rs/defaulte.htm

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
The publication of the St. Sava Cultural Center. Culture, Serb returns and restoration of Serbian heritage.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-22
Shtuar: 22.02.2005, u ndryshua: 18.07.2018
Temat: Kalvari sërb, Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Revista
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Rindërtimi i Kishave dhe Manastireve, Kisha dhe Shteti, politika, Sërbia dhe Mali i Zi, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Diocese of Ras-Prizren and Kosovo-Metohija
http://eparhija-prizren.com/en/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
The official web presentation. Diocesian news. News from Kosovo and Metohija. Photo service. Other news.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Српски   Referrals: +0/-20
Shtuar: 04.02.2006, u ndryshua: 12.10.2018
Temat: Kalvari sërb, Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Për më tepër: Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Sërbia dhe Mali i Zi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Americans for Serbia. Alternative news blog
http://americansforserbia.blogspot.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
An alternative news blog with an Eastern Orthodox focus for the United States proselytes and concerned United States citizens. Petition “No Independence for Kosovo-Metohija” to the UN and to Congressmen.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-18
Shtuar: 17.04.2007, u ndryshua: 11.05.2014
Temat: Kalvari sërb, Kisha dhe Shteti, politika, Discussion Boards
Për më tepër: Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Mystery of Iniquity, Sërbia dhe Mali i Zi, Kisha dhe Shoqëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Jasenovac Comitee of the Holy Assembly of Bishops of the Serbian Ortodox Church
http://www.jasenovac-info.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Website of the official Church committee for investigation of the Jasenovac genocide (1941-1945). Official information, news. archive, gallery, library, worship of the Holy New Martyrs, institutions, contact and links.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-18
Shtuar: 15.08.2005, u ndryshua: 24.09.2018
Temat: Kalvari sërb, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Liturgjia, Historia, Dëshmorë të rinj
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Help Serbia. Accounts and Information on Serbia Floods
http://floodrelief.gov.rs/eng/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Catastrophic floods have hit Serbia, leaving thousands of citizens without home, food and warm clothes. Accounts and information on how to help.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-17
Shtuar: 22.05.2014, u ndryshua: 08.08.2018
Temat: Kalvari sërb, Bamirësi, mëshirë
Për më tepër: Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Sërbia dhe Mali i Zi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Prebilovci Village & Church
http://www.prebilovci.net/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Bosnja dhe Hercegovina). Websit jozyrtar
News, photo, video and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-17
Shtuar: 18.11.2014, u ndryshua: 21.02.2019
Temat: Kalvari sërb, Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Rindërtimi i Kishave dhe Manastireve
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Sërbia dhe Mali i Zi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Solidarity with Kosovo
http://www.solidarite-kosovo.org/en/

Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
A French-based association for helping the Serb population of Kosovo & Metohija.
Gjuhët e sitit: English, Español, Français, Italiano, Românã   Referrals: +0/-15
Shtuar: 16.03.2008, u ndryshua: 07.08.2018
Temat: Kalvari sërb, Fondacione, Organizata bamirëse, Non-profit Organizations
Për më tepër: Bamirësi, mëshirë, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Kosovo Peonies. The Life of Serbian Children in Kosovo and Metohija
http://jovanakosovka.blog.rs/blog/jovanakosovka/engleski/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Letters of 11 years old Jovana Radovanovic from Orahovac, a Serbian enclave in Kosovo and Metohija, about life and growing up on 300 metres of free territory.
Mirrors and alternative site versions: http://jovanakosovka.blog.rs/blog/jovanakosovka/generalna
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-15
Shtuar: 01.06.2008, u ndryshua: 18.05.2018
Temat: Kalvari sërb
Për më tepër: Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Sërbia dhe Mali i Zi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Save Kosovo! American Council for Kosovo
http://www.savekosovo.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A U.S. nonprofit organization dedicated to promoting a better American understanding of the Serbian province of Kosovo and Metohija and of the critical American stake in the province’s future. Information and analysis about Kosovo.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 01.08.2011, u ndryshua: 04.01.2014
Temat: Kalvari sërb, Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Non-profit Organizations
Për më tepër: Kisha dhe Shteti, politika, Sërbia dhe Mali i Zi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Dečani Monastery Relief Fund
http://www.thedecanifund.org/
Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A non-profit organization committed to rebuilding Kosovo/Metohia. Team, partnership sponsorship, learning about Orthodox Christianity and Kosovo/Metohia, photos and videos.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-14
Shtuar: 20.02.2012, u ndryshua: 23.03.2018
Temat: Kalvari sërb, Fondacione, Organizata bamirëse
Për më tepër: Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Bamirësi, mëshirë, Non-profit Organizations, Sërbia dhe Mali i Zi, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Pogledi. Serbian Orthodox Newspaper from Kragujevac
http://www.pogledi.rs/en/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Latest issue, archive. Articles of Srdja Trifkovic and Carl Kosta Savich. Pictures gallery: KLA crimes over Serbian civilians in Kosovo and Metohia, Albanian crimes against Serbs. Orthodox Church. Discussions in English.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-27
Shtuar: 05.12.2004, u ndryshua: 28.07.2018
Temat: Ideologjia dhe patriotizmi sërb, Shtëpi botuese, tipografi, Revista
Për më tepër: Kalvari sërb, Ideologjia ruse, Kisha dhe Shteti, politika, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Historia, Sërbia dhe Mali i Zi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Friends of Dečani Association
http://www.amicididecani.it/en/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Evropa Jug-Perëndimore, Itali). Faqja zyrtare
Supports, promotes and provides information about cultural and humanitarian activities of the Visoki Dečani Monastery. News, activities, projects, history, life stories, gallery, aid travel, spirituality, mission & direction, contact, credits.
Gjuhët e sitit: English, Italiano, Српски   Referrals: +0/-22
Shtuar: 09.04.2014
Temat: Fondacione, Organizata bamirëse, Non-profit Organizations
Për më tepër: Kalvari sërb, Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Bamirësi, mëshirë, Pelegrinazhet, udhëtimet, Sërbia dhe Mali i Zi, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Diocese of Western America, Serbian Orthodox Church
http://www.westsrbdio.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
An official website of the diocese. Diocesan radio program, christian life, parishes directory, lives of the Saints, bookstore. Serbian Orthodox Church: church history, Kosovo, Holy Fathers, Holy New Martyrs, Chilandar prayer, liturgical petitions.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-19
Shtuar: 12.06.2004, u ndryshua: 21.09.2011
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Për më tepër: Kalvari sërb, Orthodhoksia në Botë, Dëshmorë të rinj
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2021, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente