Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Orthodhoksia në Botë:  Sërbia dhe Mali i Zi:  

Famulli në Serbi dhe Mal të Zi

Temat
Christ the Saviour Cathedral Church, Banja Luka
http://hhsbl.org/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Bosnja dhe Hercegovina). Faqja zyrtare
News, bishop, clergy, church and city history, associations, divine services schedule, photo gallery, multimedia, contact and links.
Gjuhët e sitit: English, Deutsch, Српски   Referrals: +0/-2
Shtuar: 26.09.2014, u ndryshua: 30.06.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Ascension Church, Belgrade
http://vaznesenjskacrkva.rs/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Announcements, services, church services, priest, parishes, choir, gallery, publishing, location and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://vaznesenjskacrkva.rs/, http://њњњ.вазнесењскацрква.срб/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Српски   Referrals: +0/-2
Shtuar: 20.01.2016, u ndryshua: 12.03.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Patriarchate of Pec, Kosovo
http://www.rastko.rs/kosovo/pecarsija/index_eng.html
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
The Patriarchate of Pec, a group of churches in the immediate neighbourhood of Pec and at the entrance to the Rugovo gorge, is one of the most important monuments of the Serbian past. History. People. Spirituality. Churches. Art. Links.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-1
Shtuar: 17.09.2004, u ndryshua: 09.11.2019
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Arkitektura, Historia e Kishës, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Petka Serbian Orthodox Church, Orlando, Florida
http://svetapetka.org/english/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Parish information, organizations, calendar, Orthodox faith and sacraments, contact and links.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-0
Shtuar: 14.09.2007, u ndryshua: 04.08.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Diocese of Bihać-Petrovac
http://eparhijabihackopetrovacka.org/en/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Bosnja dhe Hercegovina). Faqja zyrtare
News, photo and video gallery, address book and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-1
Shtuar: 18.01.2005, u ndryshua: 09.06.2020
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë
Për më tepër: Kalvari sërb, Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Festat, Predikime, Kalendari, Emrat, Dëshmorë të rinj, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Kosovo. The Land of the Living Past
http://www.kosovo.net/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Information service distributing news on Kosovo-related issues. Decani Monastery; news; history; post war suffering. Photo galleries of Kosovo pogrom.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-1
Shtuar: 02.04.2004, u ndryshua: 21.05.2018
Temat: Kalvari sërb, Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Historia, Të rejat, Sërbia dhe Mali i Zi, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Prebilovci Village & Church
http://prebilovci.net/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Bosnja dhe Hercegovina). Websit jozyrtar
News, photo, video and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-0
Shtuar: 18.11.2014, u ndryshua: 09.06.2020
Temat: Kalvari sërb, Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Rindërtimi i Kishave dhe Manastireve
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Sërbia dhe Mali i Zi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Hvosno. The Serbs in Kosovo and Metohija
http://www.hvosno.co.rs/defaulte.htm

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
The publication of the St. Sava Cultural Center. Culture, Serb returns and restoration of Serbian heritage.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-0
Shtuar: 22.02.2005, u ndryshua: 03.12.2019
Temat: Kalvari sërb, Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Revista
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Rindërtimi i Kishave dhe Manastireve, Kisha dhe Shteti, politika, Sërbia dhe Mali i Zi, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente