Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Orthodhoksia në Botë:  

Holanda dhe Belgjika

Nëntemat:  Manastire në Holandë dhe Belgjikë (0)Famulli në Holandë dhe Belgjikë (0)Organizata në Holandë dhe Belgjikë (0)Institucione edukative në Holandë dhe në Belgjikë (0)
Për më tepër:  Në holandisht (52)Në gjuhën frënge (302)Në gjermanisht (225)
Temat
Orthodox Parish of the Holy Apostel and Evangelist Matthew, Leuven
http://leuven.rusorthodox.be/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Belgjikës (Evropa perëndimore, Belgjikë). Faqja zyrtare
Parish feast, parish, history, archbishopric, calendar, catechesis, Gospel readings, sermons, agape, contact info and links.
Mirrors and alternative site versions: http://leuven.orthodoxy.ru/, http://leuven.orthodoxy.ru/index2.htm, http://leuven.orthodoxy.ru/index3.htm
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά, Nederlands   Referrals: +0/-45
Shtuar: 03.03.2005, u ndryshua: 01.07.2017
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Predikime, Parimet e Orthodhoksisë, Bibla, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy and Right-Believing Prince Alexander Nevsky Russian Orthodox Parish, Rotterdam
http://www.ruskerk.nl/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Hagës dhe Holandës (Evropa perëndimore, Holandë). Faqja zyrtare
History of the Orthodoxy in the Netherlands. About the parish. Orthodox calendar. News. External links.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Nederlands   Referrals: +0/-33
Shtuar: 06.03.2002, u ndryshua: 09.06.2018
Temat: Orthodhoksia në Botë, Vende të ndryshme
Për më tepër: Shenjtorët, Dioqezat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Job Russian Orthodox Church, Brussels
http://egliserussememorial.be/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Evropa perëndimore, Belgjikë). Faqja zyrtare
History, architecture, iconography, news and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://egliserussememorial.be/Egliserusse/index.php?lng=fr, http://egliserussememorial.be/Egliserusse/index.php?lng=ru
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français, Nederlands   Referrals: +0/-27
Shtuar: 21.05.2013, u ndryshua: 28.01.2019
Temat: ROCOR Parishes
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Representation of the Russian Orthodox Church to the European Institutions
http://orthodoxru.eu/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa perëndimore, Belgjikë). Faqja zyrtare
News, articles, documents and statements related to the official contacts of the Russian Orthodox Church with the European Parliament, European Commission and other structures of the European Union.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxeurope.org/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-24
Shtuar: 12.03.2004, u ndryshua: 26.02.2019
Temat: Orthodhoksia në Botë, Organizata Sinodiale
Për më tepër: Website në gjuhë të ndryshme, Kisha dhe Shteti, politika, Vende të ndryshme, Kisha Orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Nicholas of Myra Russian Orthodox Church in Amsterdam
http://www.orthodox.nl/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Hagës dhe Holandës (Evropa perëndimore, Holandë). Faqja zyrtare
An official web site of Russian Orthodox St. Nickolas of Myra’s Church in Amsterdam, Holland (Moscow Patriarchate). Information, calendar, publications, gallery, and links.
Gjuhët e sitit: English, Nederlands   Referrals: +0/-22
Shtuar: 06.02.2014, u ndryshua: 28.07.2019
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Predikime, Orthodhoksia në Botë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Representation of the Romanian Orthodox Church to the European Institutions
http://www.orthodoxero.eu/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Evropa perëndimore, Belgjikë). Faqja zyrtare
News, documents, structure and contact info.
Gjuhët e sitit: English, Français, Românã   Referrals: +0/-22
Shtuar: 26.11.2010, u ndryshua: 27.08.2017
Temat: Kisha Orthodhokse e Rumanisë, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. John the Theologian Church in Ostend
http://www.orthodoxy-oostende.com/en/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Belgjikës (Evropa perëndimore, Belgjikë). Faqe private
Orthodox parish of Saint John the Theologian in Ostend, Belgium. News and announcements, worship schedule, catechesis, library, history, donations, contacts, links, photo gallery.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Nederlands   Referrals: +0/-20
Shtuar: 09.04.2016, u ndryshua: 30.06.2017
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Sunday and Parish Schools
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Representation of the Church of Cyprus to the European Union
http://www.churchofcypruseu.com/
Kisha Orthodhokse e Qipros (Evropa perëndimore, Belgjikë). Faqja zyrtare
Aims, Bishop of Neapolis, ecclesiastical links, contacts, news, video. Topics: hostages in Germany, monuments in oc. Cyprus, cultural heritage.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-19
Shtuar: 02.10.2010, u ndryshua: 30.03.2012
Temat: Kisha Orthodhokse e Qipros
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente