Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Orthodhoksia në Botë:  Britania e Madhe:  

Institucione Edukative në Britaninë e Madhe

Temat
E-Quip Orthodox Course in Faith and Life
http://www.equip-orthodox.com/
Patriarkana e Antiokisë (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
A distance learning course in Orthodox Christian faith and life. A free reading service or a fee based diploma option. A service provided by the Antiochian Orthodox Church (Acts 11:26).
Mirrors and alternative site versions: http://webbrain.com/u/13DS
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 14.12.2015, u ndryshua: 09.07.2018
Temat: Lëvizjet misionare, Edukimi, Parimet e Orthodhoksisë
Për më tepër: Material didaktik
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Institute for Orthodox Christian Studies, Cambridge
http://www.iocs.cam.ac.uk/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
The Eastern Orthodox house of studies in Cambridge, England. Founded in 1999 with the blessing of all the Orthodox hierarchs of Great Britain, the Institute is a member of the Cambridge Theological Federation. The Institute offers full-time and part-time courses in the Orthodox theological tradition. It is affiliated with the University of Cambridge and with Anglia Ruskin University.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-8
Shtuar: 12.05.2005, u ndryshua: 08.08.2018
Temat: Orthodox Education in Secular Schools and Universities
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Ayia Triada Greek School, Birmingham
http://greeksat.org.uk/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
General info, school staff, vacancies, magazine, policies, forms, news, photo gallery, contacts and links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 14.06.2015, u ndryshua: 12.01.2019
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Nectan Orthodox Study Group in Weston super Mare
http://saintnectan.blogspot.com/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
A Western-rite mission of the Russian Orthodox Church Outside Russia. Services, news and events.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 26.05.2013, u ndryshua: 04.01.2014
Temat: Sunday and Parish Schools, ROCOR Parishes, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
College of Our Lady of Mettingham
http://www.mettinghamcollege.org.uk/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Берлинскaя и Германская епархия (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
Part of the Mettingham Orhodox Trust. History, events, downloadable resources on hagiography and liturgics, galleries and contact.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 21.06.2015
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Greek School of St. Athanasios, Cambridge
http://cambridgegreekschool.org.uk/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
Mission: the dissemination of the Greek language, culture and history, as well as the elucidation of the virtues of the Orthodox faith in the community. Calendar, teaching, management, documents, contacts and links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 26.12.2015, u ndryshua: 18.01.2019
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Andrew the Apostle Greek Orthodox School, London
http://standrewtheapostle.org.uk/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
Events, admissions, prospectus, news, vision and values, staff, governance, vacancies and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 29.09.2014, u ndryshua: 07.08.2018
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente