Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Orthodhoksia në Botë:  Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës:  

Famulli në Francë

Temat
Saint Nicholas Russian Orthodox Cathedral in Nice
http://sobor.fr/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Korsunit (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
Parish, worship, clergy, visitors, questions, announcements, history, library, contacts, news and links.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français   Referrals: +1/-2
Shtuar: 26.02.2014, u ndryshua: 04.06.2020
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saints Apostles Peter and Paul and Saint Nicholas Church, Metz-Nancy
http://orthodoxenancy.fr/en/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
Parish, cultural association, resources, photos, donations and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxe.metz.nancy.free.fr/, http://orthodoxe.nancy.free.fr/
Gjuhët e sitit: English, Français, Românã   Referrals: +0/-8
Shtuar: 09.11.2010, u ndryshua: 02.04.2019
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Kirche der Allerheiligen in Strassburg
http://ruhram.eu/de/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Korsunit (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
Erbauung der russisch-orthodoxen Kirche, Gemeinde, Nachrichten, Bildergalerien, Reliquien, Bauprogress in den Medien, Kalender, Vertretung, Kontakt.
Gjuhët e sitit: Русский, Deutsch, Français   Referrals: +0/-5
Shtuar: 17.04.2013, u ndryshua: 23.03.2019
Temat: Rindërtimi i Kishave dhe Manastireve, Vende të ndryshme
Për më tepër: Ikona të Nderuara, Kalendari, Emrat, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Die Kirche des Heiligen Nikolaj, St. Louis
http://zerkov-st-nikolaja.com/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Берлинскaя и Германская епархия (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
Pilgerfahren, Heiligtümer, Mitteilungen, Kontakte, Ortsplan, Spenden.
Gjuhët e sitit: Русский, Deutsch, Français   Referrals: +0/-2
Shtuar: 26.11.2004, u ndryshua: 04.12.2019
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Pelegrinazhet, udhëtimet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
All Saints Russian Orthodox Church in Strasbourg
http://ruhram.eu/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
Construction of the temple and of the parish center, parish info, ceremonies worship services calendar, photos, video and publications. Holy relics of the Eastern France.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Français   Referrals: +0/-2
Shtuar: 09.12.2008, u ndryshua: 07.08.2020
Temat: Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saints Cosmas and Damian Orthodox Church, Avignon
http://stcome.avignon.free.fr/English/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
Parish history, organization, activities, projects, calendar, iconography, access plan.
Mirrors and alternative site versions: http://stcome-avignon.fr/, http://stcome.avignon.free.fr/
Gjuhët e sitit: English, Français   Referrals: +0/-2
Shtuar: 14.12.2004, u ndryshua: 17.06.2020
Temat: Famulli në Francë, Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës
Për më tepër: Icon Painting Shops
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Representation of the Russian Orthodox Church in Strasbourg
http://strasbourg-reor.org/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
Official site of the representation of the Russian Orthodox Church in Strasbourg.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français   Referrals: +0/-0
Shtuar: 31.01.2006, u ndryshua: 25.06.2018
Temat: Orthodhoksia në Botë
Për më tepër: Kisha dhe Shteti, politika, Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente