Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Orthodhoksia në Botë:  

Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës

Nëntemat:  Manastiret në Francë (0)Famulli në Francë (0)French Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations (0)Institucione Edukative në Francë (0)Mediat dhe lajmet në frëngjisht (0)Biblioteka elektronike në gjuhën frënge (1)
Për më tepër:  Në gjuhën frënge (302)
Temat
Archdiocese of Orthodox Parishes of Russian Tradition in Western Europe, Exarchate of the Constantinople Patriarchate
http://exarchat.eu/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
Official website. News, directory of clergy and parishes, documents, communiqués, texts on the history of the Archdiocese.
Mirrors and alternative site versions: http://exarchat.eu/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français   Referrals: +0/-2
Shtuar: 20.07.2005, u ndryshua: 02.08.2018
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike, Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Patriarkana Ekumenike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Assembly of Orthodox Bishops of France
http://aeof.fr/en/
Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
Contacts, newsletter and a gallery of images.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français, Ελληνικά, Български, Српски, Georgian, Românã, العربية   Referrals: +0/-1
Shtuar: 29.03.2011, u ndryshua: 15.09.2018
Temat: Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës
Për më tepër: Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Romanian Orthodox Metropolis of Western and Southern Europe
http://www.mitropolia.eu/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
News, photo galleries and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Español, Français, Italiano, Românã   Referrals: +0/-1
Shtuar: 03.04.2004, u ndryshua: 21.02.2019
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës, Kisha Orthodhokse e Rumanisë
Për më tepër: Famulli në Francë, Manastiret në Francë, Orthodhoksia në Botë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxie.com. Orthodox News
http://www.orthodoxie.com/en/

Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës (Evropa perëndimore, Francë). Websit jozyrtar
Publishes information about Orthodoxy around the world. Making Orthodox life and Orthodox events better known, thanks to news summaries, commented links, various documents, and announcements.
Gjuhët e sitit: English, Français   Referrals: +0/-1
Shtuar: 15.02.2005, u ndryshua: 11.07.2018
Temat: Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës, Orthodhoksia në Botë, Të rejat
Për më tepër: Material analizues, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Monastery of the Theotokos and Saint Martin near Carcassonne
http://www.monastere-cantauque.com/english/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
A monastic community within the Romanian Orthodox Church. Sessions in iconography, psaltic chant, Biblical Hebrew, wood engraving, restoration of Icons. Psaltic chant, publications, church building, sacred art, monastery photos.
Gjuhët e sitit: English, Español, Français   Referrals: +0/-3
Shtuar: 13.05.2004, u ndryshua: 03.05.2014
Temat: Manastiret në Francë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Për më tepër: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Shkolla e Ikonografisë, Precentor and Choral Schools, Liturgjia, Tekste të himneve korale, Përmbledhje muzikore, Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2021, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente