Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Orthodhoksia në Botë:  Kanada:  

Organizata në Kanada

Temat
Met Youth. Greek Orthodox Metropolis Youth Board of Canada
http://www.metyouth.ca/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
General info, bios, youth assemblies, Camp Met, missions, ministries, blog, gallery, and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 02.05.2016
Temat: Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Organizata rinore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. John the Baptist Romanian Orthodox Church and Romanian Cultural Centre “Banatul”, Kitchener, ON
http://www.sf-ioan.ca/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
A parish of the Romanian Orthodox Episcopate of America, Orthodox Church of America. Events, services, address, and contact information.
Mirrors and alternative site versions: http://kw-banat.org/
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-1
Shtuar: 08.07.2005, u ndryshua: 16.02.2019
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë, Non-profit Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. John the Compassionate Mission, Toronto, ON
http://www.stjohnsmission.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
An Apostolate of the Carpatho-Russian Orthodox Church of the Ecumenical Patriarchate of Constantinople, in co-operation with local Orthodox churches of Greater Toronto. News, events, articles, newsletters, history, photos, videos, how to help.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 07.05.2011, u ndryshua: 08.05.2013
Temat: Fondacione, Organizata bamirëse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Ruskoka. The organization for the Russian Orthodox youth and families in Canada
http://ruskoka.com/

Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
Events, outdoor camping programs, gallery, merchandise, fundraising, and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 06.09.2002, u ndryshua: 15.09.2018
Temat: Organizata rinore
Për më tepër: Kampingje verore për çdo moshë, Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR)
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Tikhon Archdiocesan Stewards
http://www.canadastas.ca/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
Archdiocesan program assisting in the growth of the diocese, both clergy and laity, through the involvement of the faithful. History, people, news, enrolment, and contact information.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 13.11.2014, u ndryshua: 14.11.2014
Temat: Organizata
Për më tepër: Dioqezat e Kishës Orthodhokse në Amerikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Luke’s Serbian Orthodox Mission, Etobicoke, Ontario
http://www.sv-luka.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
The Missionary, an Orthodox periodical. Reading room, мedieval chants, radio, Chilandar & other monasteries, parishes, icons, prayers, iconography, fasting cookbook, and links.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-1
Shtuar: 16.05.2004, u ndryshua: 10.07.2018
Temat: Lëvizjet misionare, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Sound Files, Muzika korale, këngët, Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kuzhina Orthodhokse, Tekste të himneve korale, Përmbledhje muzikore, Revista, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Seraphim Church in Toronto
http://saintseraphim.ca/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
Calendar, St. Seraphim, Orthodoxy, clergy, marriage, news, donations, video, radio, press, sermons, and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 09.07.2004, u ndryshua: 18.03.2019
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Asketët dhe Heremitët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Apostle Paul Bookstore, Toronto
http://www.apostlepaulbookstore.com/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
Mission, books, CDs, products, news, homilies, contacts, and links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 24.03.2015
Temat: Librari, Bli në Internet
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Lëvizjet misionare, Predikime, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2021, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente