Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Orthodhoksia në Botë:  Australia dhe Zelanda e Re:  

Famulli në Australi

1 2 3 4  Përpara (Ctrl →) Temat
St. George Russian Orthodox Church in Carlton, NSW
http://stgeorgeparish.org.au/

Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Here you will find information about the past and the present of the parish, get acquainted with its life, learn about the events. You will learn about ways Russian Orthodox service is conducted. You will receive answers to your questions about God and the Church.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-24
Shtuar: 15.10.2012, u ndryshua: 12.06.2017
Temat: ROCOR Parishes
Për më tepër: Kreshmët, Festat, Predikime, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Librari, Dyqane, Parimet e Orthodhoksisë, Kalendari, Emrat, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saints Peter and Paul Russian Orthodox Church, Bayswater, WA
http://www.saintpeterandpaul.info/index_en.htm
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Сиднейская и Австралийско-Новозеландская епархия (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Australian and New Zealand Diocese (ROCOR). Location. Service schedule. Contacts. Icon and book kiosk.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +1/-16
Shtuar: 13.08.2004, u ndryshua: 02.08.2018
Temat: ROCOR Parishes
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Nicholas Cathedral, Brisbane, QLD
http://stnicholascathedral.org.au/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Australia’s first Russian Orthodox Church – 90 Years old in 2013. Parish news, history, schedule of services, St. Nicholas, the basics of our Faith, photo gallery and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://saintnicholasfandf.blogspot.com/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-14
Shtuar: 05.01.2013, u ndryshua: 18.03.2019
Temat: ROCOR Parishes
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Trinity Church, Melbourne
http://holy-trinity.org.au/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
An English-speaking parish of the Moscow Patriarchate. Services schedule, classes, community, Orthodoxy, contacts, and links.
Mirrors and alternative site versions: http://melbourne.cerkov.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 27.02.2013, u ndryshua: 02.08.2018
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Festat, Sunday and Parish Schools, Dëshmorë të rinj
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Nicholas Russian Orthodox Church, Christchurch
http://stnicholaschurch.org.nz/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Zelanda e Re). Faqja zyrtare
Parish history, service shedule, church news and contact.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodox.itgo.com/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-12
Shtuar: 01.01.2013, u ndryshua: 23.01.2019
Temat: ROCOR Parishes
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Protection of the Holy Virgin Church, Cabramatta
http://www.cabrapokrov.org/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Parish info, service schedule, bookstore, sisterhood, history and Orthodox doctrine.
Mirrors and alternative site versions: http://cabrapokrov.wordpress.com/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 11.03.2013, u ndryshua: 03.08.2017
Temat: ROCOR Parishes
Për më tepër: Kampingje verore për çdo moshë, Librari, Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orthodox Church of Saint Panteleimon, Gosford
http://gosfordrussianchurch.org.au/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Location, parish life, news, Russian school, contacts, life of St. Panteleimon.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 22.09.2004, u ndryshua: 11.09.2018
Temat: ROCOR Parishes
Për më tepër: Sunday and Parish Schools, Shenjtorët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orthodox Queensland
http://roq.org.au/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Churches: Blessed Virgin of Vladimir, St Nicholas Cathedral, St Seraphim Parish. Music and Russian culture. Russian Orthodox playgroup. Sport.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 11.02.2005, u ndryshua: 31.07.2018
Temat: Orthodhoksia në Botë, Vende të ndryshme
Për më tepër: Muzika popullore, Muzika klasike, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Jetimore, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Good Shepherd Orthodox Church, Clayton, Victoria
http://thegoodshepherd.org.au/
Patriarkana e Antiokisë (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
The Good Shepherd Orthodox Church provides Orthodox Church services in English for all Australians every Sunday.
Mirrors and alternative site versions: https://australianorthodox.org.au/, https://monashorthodox.org.au/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 12.02.2006, u ndryshua: 04.08.2018
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë, Lëvizjet misionare
Për më tepër: Fondacione, Organizata bamirëse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Stephanos Church, Hurlstone Park, NSW
http://www.ststephanos.com/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Parish contacts and information on St. Stephanos Child Care Centre.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 08.03.2013, u ndryshua: 04.01.2014
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Jetimore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Michael the Archangel Russian Orthodox Church, Blacktown, NSW
http://archangelmichael.net.au/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
News, upcoming events, calendar, history, vestments, supplies, gallery and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://archangelmichael.org.au/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 11.10.2011, u ndryshua: 28.07.2018
Temat: ROCOR Parishes
Për më tepër: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Librari, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Paul’s Antiochian Orthodox Church, Brisbane
http://www.stpaulbrisbane.org/
Patriarkana e Antiokisë (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Antiochian Orthodox Churches. Liturgy. Photos. Weekly bulletin (in Arabic & English). Prayers. Saint of the day. Liturgy (video). The Nicence Creed. The life of the Blessed Virgin Mary. Hymns (in Arabic & English). Live news.
Mirrors and alternative site versions: http://stpaulbrisbane.org.au/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 27.04.2005, u ndryshua: 31.07.2018
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Televizioni, Liturgjia, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Sava Church, Wellington
http://svetisava.org.nz/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Australia dhe Zelanda e Re, Zelanda e Re). Faqja zyrtare
Service schedule, parish notices and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-9
Shtuar: 13.08.2011, u ndryshua: 02.08.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Paraskevi, St. Barbara and St. John the Merciful Greek Orthodox Church, St. Albans, VIC
http://stparaskevi.org.au/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Parish info, about Orthodoxy, saints, spirituality, elders wisdom, news, events, photo gallery, multimedia and links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-8
Shtuar: 29.10.2011, u ndryshua: 02.08.2018
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës
Për më tepër: Sound Files, Predikime, Parimet e Orthodhoksisë, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orthodox Church Of St. Nicholas, Wayville SA
http://saintnicholasadelaide.org.au/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Parish info, service schedule, directions and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-8
Shtuar: 19.10.2011, u ndryshua: 01.08.2018
Temat: ROCOR Parishes
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Christ the Saviour Church, Wellington
http://wellington.cerkov.ru/en/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Zelanda e Re). Faqja zyrtare
News, schedule of services, parish history, donations and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-8
Shtuar: 17.03.2005, u ndryshua: 25.11.2014
Temat: ROCOR Parishes
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. King Milutin Church for Auckland and Hamilton
http://svetikralj.org.nz/en/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Australia dhe Zelanda e Re, Zelanda e Re). Faqja zyrtare
Service schedule, parish newsletter, library, Serbian school blog, parish magazine, Serbian radio, sisterhood, fasting recipes, endowment, events, gallery, and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-8
Shtuar: 16.02.2005, u ndryshua: 01.08.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Sunday and Parish Schools, Parimet e Orthodhoksisë, Poezia, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Nicholas Serbian Orthodox Church, Wacol, Brisbane
http://www.svetinikolawacol.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
The site of Serbian Orthodox Church Saint Nicholas in Wacol, a western suburb of Brisbane. News, history, services, donations and sponsors, publications, Orthodoxy, activities: school, youth, folklore; gallery, address and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://sites.google.com/site/svetinikolawacol/
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-8
Shtuar: 05.03.2005, u ndryshua: 04.08.2017
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Nicholas Church, Marrickville, NSW
http://stnicholas.com.au/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Service schedule, events, parish feasts, sacraments, Byzantine music, Sunday school, Scripture in schools, Greek schools, fellowship, sponsors, photo gallery and contact details.
Mirrors and alternative site versions: http://stnicholas.com.au/general/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-8
Shtuar: 11.03.2013, u ndryshua: 25.01.2019
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës
Për më tepër: Orthodox Education in Secular Schools and Universities, Sunday and Parish Schools, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Cross Orthodox Mission, Melbourne, Victoria
http://www.australianorthodox.org/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
An Orthodox Christian worshipping community in the CBD of Melbourne. All services in English. General info, aims & goals, services, news, bookstore, photo gallery.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-8
Shtuar: 12.01.2008, u ndryshua: 16.10.2011
Temat: ROCOR Parishes
Për më tepër: Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3 4  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente