Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Orthodhoksia në Botë:  Australia dhe Zelanda e Re:  

Organizata në Australi

Temat
Central Youth Committee of Victoria and Tasmania
http://goyouth.org.au/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
A ministry of the Greek Orthodox Archdiocese of Australia. Fellowships, Holy Confession, lecture podcasts, Orthodox Christianity, Saint Nestor magazine, Holy Services in English, daily Scripture readings, events, lectures & activities, monthly church programmes, Panagia Gorgoepikoos Monastery, Orthodox Christian catechism classes, links, history, contact.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 18.10.2011, u ndryshua: 03.08.2018
Temat: Organizata rinore
Për më tepër: Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Parimet e Orthodhoksisë, Revista
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Philothei Greek Welfare Centre
http://greekwelfaresa.org.au/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
The welfare agency of the Greek Orthodox Archdiocese of Australia in South Australia. A non-profit, community-based, human service organisation that provides a range of programs and services for individuals and families.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-1
Shtuar: 02.03.2013, u ndryshua: 29.11.2018
Temat: Fondacione, Organizata bamirëse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Serbian Orthodox Youth Association of Australia and New Zealand
http://soya.org.au/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
News, events, history, goals, how to join, programs, church, Serbs, gallery, and links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 21.08.2011, u ndryshua: 18.06.2018
Temat: Organizata rinore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Central Youth Committee of New South Wales
http://cycnsw.org.au/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
A committee under the auspices of the Greek Orthodox Archdiocese of Australia. Aims to bring together youth representatives from all NSW parishes. Events, Orthodox Christian resources, FAQ and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 09.07.2017, u ndryshua: 05.09.2018
Temat: Organizata rinore
Për më tepër: Shenjtorët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Christian Youth of South Australia
http://orthodoxchristianyouthsa.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
The Central Youth Committee of South Australia is under the jurisdiction of the Greek Orthodox Archdiocese of Australia. Latest news and events organised by the Committee and each of the Parish fellowship groups around SA, information about Orthodox faith, and links to other Orthodox resources.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 07.09.2018
Temat: Organizata rinore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Nicholas Church, Marrickville, NSW
http://stnicholas.com.au/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Service schedule, events, parish feasts, sacraments, Byzantine music, Sunday school, Scripture in schools, Greek schools, fellowship, sponsors, photo gallery and contact details.
Mirrors and alternative site versions: http://stnicholas.com.au/general/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 11.03.2013, u ndryshua: 25.01.2019
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës
Për më tepër: Orthodox Education in Secular Schools and Universities, Sunday and Parish Schools, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. John’s Community Care Ltd, Far North Queensland
http://www.stjohnscommunitycare.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
An activity of the Greek Orthodox Archdiocese of Australia. Provides aged care and disability support services. Mission statement, values, services, contacts, photo gallery, employment & volunteers, downloads, events, and links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 01.07.2015
Temat: Organizata
Për më tepër: Bamirësi, mëshirë, Mjekësia, Fondacione, Organizata bamirëse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. King Milutin Church for Auckland and Hamilton
http://svetikralj.org.nz/en/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Australia dhe Zelanda e Re, Zelanda e Re). Faqja zyrtare
Service schedule, parish newsletter, library, Serbian school blog, parish magazine, Serbian radio, sisterhood, fasting recipes, endowment, events, gallery, and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-1
Shtuar: 16.02.2005, u ndryshua: 01.08.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Sunday and Parish Schools, Parimet e Orthodhoksisë, Poezia, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Good Shepherd Orthodox Church, Clayton, Victoria
http://thegoodshepherd.org.au/
Patriarkana e Antiokisë (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
The Good Shepherd Orthodox Church provides Orthodox Church services in English for all Australians every Sunday.
Mirrors and alternative site versions: https://australianorthodox.org.au/, https://monashorthodox.org.au/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 12.02.2006, u ndryshua: 04.08.2018
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë, Lëvizjet misionare
Për më tepër: Fondacione, Organizata bamirëse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Cornerstone. Bi-Monthly Newsletter
http://sprint.net.au/~corners/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Published and distributed by the Greek Orthodox Youth Association of Oakleigh - Sts Anargiri. A guide for every Orthodox Christian, an anti-heretical manual. Youth library.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 13.05.2005, u ndryshua: 05.08.2018
Temat: Gazetat, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Web Collections, Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Organizata rinore, Lëvizjet misionare, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2021, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente