Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Orthodhoksia në Botë:  Australia dhe Zelanda e Re:  

Institucione Edukative në Australi

Temat
St. George College, Mile End, SA
http://www.sgc.sa.edu.au/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
The focus on the Orthodox Faith, participation in Church service and significant religious events are a vital part of the Spiritual Education Program at the College. Curriculum, fundraising, community, resources, enrolments and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 08.08.2017, u ndryshua: 19.09.2018
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St Andrew’s Greek Orthodox Theological College, Redfern, Sydney, NSW
http://sagotc.edu.au/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
A tertiary institution of the Greek Orthodox Archdiocese of Australia and the only Eastern Orthodox Christian teaching institution of its kind in the southern hemisphere. It is a member institution of the Sydney College of Divinity (SCD), a community of learners, teachers and researchers created through a federation of Christian theological education providers for the accreditation of awards in Higher Education.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 19.08.2008, u ndryshua: 30.07.2018
Temat: Akademi theologjike dhe Seminare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Bribie Island Retreat and Recreation Centre. St Andrew’s Greek Orthodox Theological College
http://www.gobribieisland.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
A multipurpose youth and community retreat centre to encourage the spiritual, social, cultural and sporting development and education of our youth in an Orthodox Christian framework. News, history, vision, events, donations, photo gallery, contact & links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 31.10.2011, u ndryshua: 30.06.2015
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Për më tepër: Kampingje verore për çdo moshë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Community School at St. Seraphim Orthodox Church, Woolloongabba
http://russianschool.org.au/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Curriculum, teachers, enrollment, news, church, ads and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 11.10.2011, u ndryshua: 23.02.2019
Temat: Sunday and Parish Schools
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Sava College, Varroville, NSW
http://www.stsavacollege.net/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Vision, mission, values, patrons, kumovi and sponsors, SSC board, contact, history, gallery, news, location, building project, how to help, FAQ.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-0
Shtuar: 06.07.2011, u ndryshua: 04.01.2014
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. John’s Greek Orthodox College, Preston, Victoria
http://stjohnspreston.vic.edu.au/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
an independent co-educational P – 12 school under the auspices of the Greek Orthodox Archdiocese of Australia. History, staff, school calendar, students, news & events, contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-0
Shtuar: 01.11.2011, u ndryshua: 03.08.2018
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
All Saints Grammar. A Greek Orthodox School, Belmore, NSW
http://allsaints.nsw.edu.au/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
A co-educational Orthodox Christian school from pre-kindergarten to year 12, run under the auspices of the Greek Orthodox Archdiocese of Australia. Curricula, publications, enrolment, gallery, staff, contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-0
Shtuar: 06.03.2013, u ndryshua: 03.08.2018
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Andrew’s Grammar, Dianella, WA
http://sag.wa.edu.au/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Primary school, secondary school, enrolment, school community and employment.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-0
Shtuar: 08.08.2017, u ndryshua: 03.08.2018
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Euphemia College, Bankstown, NSW
http://steuphemia.nsw.edu.au/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Prep-Year 12. Principal, after school care, curriculum, publications, enrolments and contact.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-0
Shtuar: 08.08.2017, u ndryshua: 03.08.2018
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Spyridon College, Maroubra
http://stspyridon.nsw.edu.au/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Values and beliefs, patron saint, student principles, college structure, parents and friends, affiliations & memberships, programs, enrolments, news & events, spyschool portal and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-0
Shtuar: 08.08.2017, u ndryshua: 14.08.2018
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2021, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente