Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Orthodhoksia në Botë:  

Australia dhe Zelanda e Re

Nëntemat:  Manastire në Australi (0)Famulli në Australi (0)Organizata në Australi (0)Institucione Edukative në Australi (0)
1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Greek Orthodox Archdiocese of Australia, Ecumenical Patriarchate
http://greekorthodox.org.au/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Directory of churches & priests, daily calendar with feast days, lives of Saints, Epistle & Scripture readings, multimedia, Orthodox Christianity, spiritual life, Orthodox resources and FAQ.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +2/-4
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 26.02.2020
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike, Patriarkana Ekumenike
Për më tepër: Predikime, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saints Peter and Paul Russian Orthodox Church, Bayswater, WA
http://saintpeterandpaul.info/index_en.htm
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Сиднейская и Австралийско-Новозеландская епархия (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Australian and New Zealand Diocese (ROCOR). Location. Service schedule. Contacts. Icon and book kiosk.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +2/-1
Shtuar: 13.08.2004, u ndryshua: 04.12.2019
Temat: ROCOR Parishes
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Diocese of Australia and New Zealand, Russian Orthodox Church Outside of Russia
http://rocor.org.au/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Official web site of the Australian and New Zealand Diocese of the Russian Orthodox Church Outside of Russia (in English and Russian). News. Parish directory. Orthodox Internet links. Lives of Saints. Prologue. Books. St. Peter and Paul Cathedral.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-8
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 01.08.2018
Temat: Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR)
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë, Shenjtorët, Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings, ROCOR Parishes
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Nicholas Cathedral, Brisbane, QLD
http://stnicholascathedral.org.au/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Australia’s first Russian Orthodox Church – 90 Years old in 2013. Parish news, history, schedule of services, St. Nicholas, the basics of our Faith, photo gallery and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://saintnicholasfandf.blogspot.com/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 05.01.2013, u ndryshua: 15.04.2020
Temat: ROCOR Parishes
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Protection of the Holy Virgin Church, Cabramatta
http://cabrapokrov.org/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Parish info, service schedule, bookstore, sisterhood, history and Orthodox doctrine.
Mirrors and alternative site versions: http://cabrapokrov.wordpress.com/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 11.03.2013, u ndryshua: 11.10.2019
Temat: ROCOR Parishes
Për më tepër: Kampingje verore për çdo moshë, Librari, Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Nicholas Russian Orthodox Church, Christchurch
http://stnicholaschurch.org.nz/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Zelanda e Re). Faqja zyrtare
Parish history, service shedule, church news and contact.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodox.itgo.com/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 01.01.2013, u ndryshua: 23.01.2019
Temat: ROCOR Parishes
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. George Russian Orthodox Church in Carlton, NSW
http://stgeorgeparish.org.au/

Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Here you will find information about the past and the present of the parish, get acquainted with its life, learn about the events. You will learn about ways Russian Orthodox service is conducted. You will receive answers to your questions about God and the Church.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 15.10.2012, u ndryshua: 12.06.2017
Temat: ROCOR Parishes
Për më tepër: Kreshmët, Festat, Predikime, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Librari, Dyqane, Parimet e Orthodhoksisë, Kalendari, Emrat, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Trinity Church, Melbourne
http://holy-trinity.org.au/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
An English-speaking parish of the Moscow Patriarchate. Services schedule, classes, community, Orthodoxy, contacts, and links.
Mirrors and alternative site versions: http://melbourne.cerkov.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 27.02.2013, u ndryshua: 02.08.2018
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Festat, Sunday and Parish Schools, Dëshmorë të rinj
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Serbian Orthodox Church in Australia and New Zealand
http://soc.org.au/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqe private
An official web site of New Gracanica Metropolia for Australia and New Zealand and Diocese of Australia and New Zealand of Serbian Orthodox Church. News and events. Churches and monasteries. Orthodox calendar. Prayers. Serbian Orthodox Church in Australia.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-3
Shtuar: 10.08.2004, u ndryshua: 25.10.2018
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Akademi klerikale dhe kurse shpirtërore, Orthodhoksia në Botë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orthodox Church of Saint Panteleimon, Gosford
http://gosfordrussianchurch.org.au/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Location, parish life, news, Russian school, contacts, life of St. Panteleimon.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 22.09.2004, u ndryshua: 11.09.2018
Temat: ROCOR Parishes
Për më tepër: Sunday and Parish Schools, Shenjtorët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxy in Australia
http://www.orthodoxyinaustralia.com/
Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Websit jozyrtar
Listing Orthodox parishes and monasteries in Australia, grouped by area. Addresses, services and contact information.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 19.02.2013, u ndryshua: 23.01.2014
Temat: Orthodhoksia në Botë, Data-base, Fjalorë, informacione, kërko
Për më tepër: ROCOR Monasteries and convents, Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Famulli të Patriarkanës së Antiokisë, Manastiret e Patriarkanës së Antiokisë, Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës, ROCOR Parishes, Kisha Orthodhokse e Rumanisë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë, Patriarkana e Antiokisë, Patriarkana Ekumenike, Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR)
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Mode of Life. Orthodoxy in Australia
http://www.modeoflife.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
The creation of “Mode of Life” was borne out of a desire amongst English-speaking Orthodox faithful within Australia (across all canonical jurisdictions) to access an online site with reliable, in-depth and qualitative resources.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 24.08.2015, u ndryshua: 18.05.2020
Temat: Orthodhoksia në Botë, Kisha dhe Shoqëria, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Të rejat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St Patrick Orthodox Mission, Morphettville, SA
http://www.stpatrickrocor.com/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
News, blog, contacts, photos, services and activities, Orthodoxy, links, Orthodox Church etiquette.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 11.10.2011, u ndryshua: 04.01.2014
Temat: ROCOR Parishes
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Ascension Orthodox Christian Mission, Melbourne
http://www.ascensionorthodox.org/

Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Mission centre and monastic community. Services, chaplaincy, news, photo gallery, how to help, contact, and links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 16.10.2011, u ndryshua: 29.02.2020
Temat: ROCOR Monasteries and convents, ROCOR Parishes, Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR)
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
New Zealand Deanery of the Antiochian Orthodox Christian Archdiocese of Australia and New Zealand
http://antiochian.org.nz/
Patriarkana e Antiokisë (Australia dhe Zelanda e Re, Zelanda e Re). Faqja zyrtare
Directory of New Zealand parishes. Articles. Newsletter.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 28.12.2006, u ndryshua: 22.04.2019
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë, Orthodhoksia në Botë
Për më tepër: Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Church of Our Lady’s Dormition, Dandenong
http://russianchurchindandenong.com.au/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Dandenong parish of the Russian Orthodox Church (Abroad). Our Faith, history, parish, school, gallery, directions and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 13.08.2004, u ndryshua: 31.07.2018
Temat: ROCOR Parishes
Për më tepër: Sunday and Parish Schools, Të rinjtë dhe Orthodhoksia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orthodox Church of Saint Nicholas, Wallsend, Newcastle, NSW
http://stnicholaswallsend.org.au/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
A parish of the ROCOR. News, upcoming events, service schedule, administration, contact details.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 13.08.2004, u ndryshua: 11.09.2018
Temat: ROCOR Parishes
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Antiochian Orthodox Christian Archdiocese of Australia
http://antiochian.org.au/
Patriarkana e Antiokisë (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
The Archdiocese ministers to the spiritual and administrative needs of Orthodox Christians throughout Australia and New Zealand, under the Metropolitan Archbishop of Australia, New Zealand and the Philippines. News. Calendar. Parish directory.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 19.05.2005, u ndryshua: 16.05.2020
Temat: Dioqezat e Patriarkanës së Antiokisë, Patriarkana e Antiokisë
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orthodox Church Of St. Nicholas, Wayville SA
http://saintnicholasadelaide.org.au/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Parish info, service schedule, directions and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 19.10.2011, u ndryshua: 01.08.2018
Temat: ROCOR Parishes
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Resources. Orthodoxy in Sydney
http://orthodoxresources.org/
Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqe private
Run and maintained by Orthodox Christian volunteers based in Sydney, Australia. Daily reading, database of upcoming events, Australian parish finder, incense and handiwork from St. Anne’s Scete on Holy Mt. Athos.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 06.03.2013, u ndryshua: 20.07.2017
Temat: Web Collections, Orthodhoksia në Botë
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Famulli të Patriarkanës së Antiokisë, Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente