Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  

Orthodhoksia në Botë

Nëntemat:  Rusia orthodhokse (0)Australia dhe Zelanda e Re (0)Britania e Madhe (0)Hungaria (0)Gjermania (0)Italia (1)Kanada (0)Holanda dhe Belgjika (0)Sërbia dhe Mali i Zi (0)Shtetet e Bashkuara të Amerikës (0)Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës (0)Suedi (0)
Për më tepër:  Shqipëria (2)Bullgaria (0)Bjellorusi (0)Greqia (0)Gjeorgjia (0)Qipro (0)Letonia (0)Lituania (0)Moldavi (0)Poloni (0)Rumania (0)Ukrainë (0)Republika Çeke dhe Sllovake (0)Finlanda (0)Estonia (0)
1 2 3 4 5 6 7  Përpara (Ctrl →) Temat
Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqipёrisё
http://www.orthodoxalbania.net/
Kisha Orthodhokse e Shqipërisë (Gadishulli ballkanik, Shqipëria). Faqja zyrtare
Kryepeshkopi Anastas Janullatos. Sinodi i Shenjtë. Historia e Kishës. Organizimi e veprimtaria e Kishës. Lajme. Botime. Ndërtime. Restaurime. Manastire. Katedrale. Kisha të reja. Shkolla. Edukimi. Veprimtari sociale. Besimi ortodoks. Jetë shenjtorësh. Tekste biblike, shpirtërore, liturgjike.
Mirrors and alternative site versions: http://www.orthodoxalbania.org/
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά, Shqip   Referrals: +0/-31
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 12.08.2019
Temat: Orthodhoksia në Botë, Kisha Orthodhokse e Shqipërisë, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Kisha Orthodhokse
Faqet më të lexuara: 31 (#6)
Gjendja e faqes:
Krishtërimi Orthodhoks.com. Directory of orthodox web resources
http://krishterimi-ortodoks.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
The most complete directory of orthodox web resources with descriptions in Russian, English, German, Serbian, Romanian and about 20 other languages. Orthodox christianity on the Internet: churches, dioceses, monasteries, parishes, web portals, discussion boards, web boards etc.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxlinks.info/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Český, Slovenčina, Shqip, Georgian, Românã, Polski, Magyar, Eesti, Suomi, Svenska, Norsk, Nederlands, Português, 日本語   Referrals: +0/-66
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 07.08.2018
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë, Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Kisha Orthodhokse, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: 66 (#2)
Gjendja e faqes:
Rastko-Shkodёr. Biblioteka pёr sllave nё Shqipёri dhe pёr lidhje kulturore sllavo-shqiptare
http://rastko.rs/rastko-al/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Autorё. Gjuhё. Folklor. Histori. Art. Pёrkthime. Pёr Shqipёri. Bibliografi. Lidhje.
Gjuhët e sitit: English, Українська, Deutsch, Italiano, Български, Македонски, Slovenščina, Shqip, Românã, Polski, Magyar, Dansk   Referrals: +0/-24
Shtuar: 18.07.2004, u ndryshua: 25.02.2019
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Bibliotekat elektronike, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Orthodhoksia në Botë, Shkenca, Film, video, Fotografia, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Historia, Muzikë, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë, Kisha Orthodhokse, Literatura, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: 24 (#8)
Gjendja e faqes:
Orthodox Church in Korea. Exarchate of the Ecumenical Patriarchate in Korea
http://www.orthodoxkorea.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Azia Lindore, Koreja e Jugut). Faqja zyrtare
History of the Orthodox Church in Korea, stories from the early mission in Korea, the Exarchate of Korea, parishes, monasteries, church bookstore, events and contact information.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodox.or.kr/
Gjuhët e sitit: English, 한국어   Referrals: +0/-136
Shtuar: 11.04.2002, u ndryshua: 12.02.2019
Temat: Orthodhoksia në Botë
Për më tepër: Historia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Missions Around the World
http://ierapostoli.wordpress.com/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
The web site contains news and resources about Orthodox Christian missions around the world, irrespectively of jurisdiction.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +7/-63
Shtuar: 08.10.2008, u ndryshua: 13.03.2018
Temat: Lëvizjet misionare, Orthodhoksia në Botë
Për më tepër: Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Syndesmos. The World Fellowship of Orthodox Youth
http://syndesmostemporary.blogspot.com/

Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
Presentation, events, members, publications, structure, and press releases.
Mirrors and alternative site versions: http://www.syndesmos.org/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-86
Shtuar: 18.01.2015, u ndryshua: 03.08.2018
Temat: Orthodhoksia në Botë, Organizata rinore, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy and Right-Believing Prince Alexander Nevsky Russian Orthodox Parish, Rotterdam
http://ruskerk.nl/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Hagës dhe Holandës (Evropa perëndimore, Holandë). Faqja zyrtare
History of the Orthodoxy in the Netherlands. About the parish. Orthodox calendar. News. External links.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Nederlands   Referrals: +0/-62
Shtuar: 06.03.2002, u ndryshua: 26.11.2019
Temat: Orthodhoksia në Botë, Vende të ndryshme
Për më tepër: Shenjtorët, Dioqezat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Nicholas Russian Orthodox Church in Iceland
http://orthodox.is/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa veriore, Islanda). Faqja zyrtare
Fr. Timofey, news, contact information and links.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodox-iceland.blogspot.com/
Gjuhët e sitit: Русский, English, others   Referrals: +0/-58
Shtuar: 03.01.2006, u ndryshua: 25.10.2019
Temat: Orthodhoksia në Botë, Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Serbian Orthodox Church. The Official Web-Site
http://www.spc.rs/eng/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Official web-site of the Serbian Orthodox Church. News, interviews, events, history, library, museum, theology, publications and links.
Mirrors and alternative site versions: http://www.serbianorthodoxchurch.com/, http://www.spc.rs/, http://xn--o1adq.xn--90a3ac/
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-56
Shtuar: 01.04.2001, u ndryshua: 22.02.2019
Temat: Orthodhoksia në Botë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë, Kisha Orthodhokse Autoqefale
Për më tepër: Sërbia dhe Mali i Zi, Kisha Orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Lund
http://ortodoxlund.wordpress.com/
Evropa veriore, Suedi). Faqe private
Orthodox Christian divine services in Lund.
Gjuhët e sitit: English, Svenska   Referrals: +0/-55
Shtuar: 03.05.2015, u ndryshua: 01.01.2020
Temat: Orthodhoksia në Botë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Romanian Orthodox Church in Scotland
http://bisericaortodoxaromanascotia.wordpress.com/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
Romanian Orthodox Community in Scotland. Parishes in Edinburgh, Glasgow, Aberdeen, Dumfries, Pitlochry, Inverness, Perth and other locations.
Mirrors and alternative site versions: http://bisericaortodoxaromanascotia.org.uk/
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-49
Shtuar: 01.02.2012, u ndryshua: 18.03.2019
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Orthodhoksia në Botë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Adomnan Hermitage, Scotland
http://saintadomnan.wordpress.com/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
This site is about the revitalisation of monasticism in the Hebrides and Highlands of Scotland, reflecting the Orthodoxy of those places prior to the Norman invasion. Hermit work, worship, monasteries, and gallery.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-48
Shtuar: 12.06.2015
Temat: Murgjëria, ROCOR Monasteries and convents, Orthodhoksia në Botë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Christian Initiative for Africa
http://grforafrica.blogspot.com/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës. Faqja zyrtare
News and articles on Orthodox Christian life in Africa.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-47
Shtuar: 16.01.2016, u ndryshua: 17.01.2016
Temat: Orthodhoksia në Botë, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Notes on Arab Orthodoxy
http://araborthodoxy.blogspot.com/
Patriarkana e Antiokisë (Lindja e Mesme). Faqe private
News and articles on Arab Orthodoxy.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-45
Shtuar: 18.01.2016
Temat: Orthodhoksia në Botë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Anglo-Saxon & Celtic Orthodoxy
http://britishorthodox-church.blogspot.com/
Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqe private
A blog about the Orthodoxy of the British Isles, Low Countries and parts of France, Scandinavia in the first millennium and how it might be developed now.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-44
Shtuar: 16.01.2016, u ndryshua: 17.01.2016
Temat: Orthodhoksia në Botë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Jerusalem Patriarchate
http://en.jerusalem-patriarchate.info/

Patriarkana e Jeruzalemit (Lindja e Mesme, Izrael). Faqja zyrtare
The official web site of Greek Orthodox Patriarchate of Jerusalem. Patriarch, administrative structure, news reports, the Orthodox Church, communication.
Mirrors and alternative site versions: http://jp-newsgate.net/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά, Românã, العربية   Referrals: +0/-43
Shtuar: 11.09.2007, u ndryshua: 14.08.2018
Temat: Orthodhoksia në Botë, Patriarkana e Jeruzalemit, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Kisha Orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Monastery of St. Catherine at Mount Sinai
http://www.sinaimonastery.com/
Kisha Orthodhokse Autonome e Sinait (Lindja e Mesme, Egjipti). Faqja zyrtare
The peninsula, history, religious tradition, the bedouin, benefactors, monastery today, pilgrimage, cultural inheritance and the UNESCO resolution.
Mirrors and alternative site versions: http://www.sinaimonastery.net/, http://www.sinaimonastery.org/
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-43
Shtuar: 10.09.2006, u ndryshua: 12.10.2015
Temat: Orthodhoksia në Botë, Kisha Orthodhokse Autonome e Sinait
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Washington Orthodox Clergy Association
http://www.orthodoxwashington.org/
Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
The site is designed to be of service to Orthodox Christians who are residing in or visiting Washington State. Aiding in search for an Orthodox Church within a particular jurisdiction, city or locale. Events, youth activities, about Ortodoxy, spiritual life.
Mirrors and alternative site versions: http://www.orthodoxwashington.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-41
Shtuar: 30.10.2010, u ndryshua: 25.02.2017
Temat: Orthodhoksia në Botë, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë, Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Famulli të Patriarkanës së Antiokisë, Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Lutje, libra lutjesh, ROCOR Parishes, Organizata rinore, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Orthodox Church in Cumbria
http://orthodoxcumbria.org.uk/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
Liturgy in Keswick and Dalton-in-Furness. The living tradition of the saints in the British Isles.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-40
Shtuar: 15.11.2010, u ndryshua: 15.09.2018
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Orthodhoksia në Botë
Për më tepër: Historia e Kishës, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Parishes of America. Links Database
http://prihod.us/

Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Links to the parishes of Albanian Archdiocese (OCA), Romanian Orthodox Episcopate of America, Bulgarian Orthodox Episcopate, the Russian Orthodox Church in America, and the Russian Orthodox Church Outside of Russia.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-37
Shtuar: 08.04.2014, u ndryshua: 30.11.2018
Temat: Orthodhoksia në Botë, Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë, Famulli të KIshës Orthodhokse të Bullgarisë, Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë, ROCOR Parishes, Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3 4 5 6 7  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Për më tepër:   Πατριαρχείο Μόσχας;   რუსეთის მართლმადიდებელი ეკლესია;   Russian Orthodox Church
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente