Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Kisha Orthodhokse Autoqefale:  Kisha Orthodhokse e Sërbisë:  

Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë

Për më tepër:  Famulli në Serbi dhe Mal të Zi (0)Parishes in Germany (0)Famulli në Francë (0)Famulli në Suedi (0)Famulli në Holandë dhe Belgjikë (0)Parishes in Great Britain (0)Parishes in Canada (0)Famulli në Shtetet e Bashkuara (1)Famulli në Australi (0)
1 2 3 4 5  Përpara (Ctrl →) Temat
St. Mark Serbian Orthodox Church, Irun, Gipuzkoa
http://sites.google.com/site/serbianorthodoxchurchspain/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Evropa Jug-Perëndimore, Spanjë). Faqja zyrtare
History, worship schedule and bookstore.
Mirrors and alternative site versions: http://parrokiortodoxoa.googlepages.com/, https://sites.google.com/site/irungoortodoxoak/, https://sites.google.com/site/parohiaortodoxasfmarcu/home, https://sites.google.com/site/serbianorthodoxchurchspain/home, https://sites.google.com/site/srpskaparohijasvmarko/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Српски, Românã, others   Referrals: +0/-19
Shtuar: 19.04.2006, u ndryshua: 05.12.2019
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Predikime, Liturgjia, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Nicholas Church, Hamilton, ON
http://saintnicholas.info/en/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
Bishop, parish priest, church photos, Orthodox catechism, ministries, bookstore, and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://nikoljnik.ca/
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-9
Shtuar: 21.07.2004, u ndryshua: 09.04.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kalendari, Emrat, Parimet e Orthodhoksisë, Besimi Orthodhoks, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Patriarchate of Pec, Kosovo
http://www.rastko.rs/kosovo/pecarsija/index_eng.html
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
The Patriarchate of Pec, a group of churches in the immediate neighbourhood of Pec and at the entrance to the Rugovo gorge, is one of the most important monuments of the Serbian past. History. People. Spirituality. Churches. Art. Links.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-7
Shtuar: 17.09.2004, u ndryshua: 09.11.2019
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Arkitektura, Historia e Kishës, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Serbische Orthodoxe Kirche Innsbruck
http://spc-innsbruck.at/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Evropa perëndimore, Austria). Faqja zyrtare
Kirche, Geschichte, Gemeinde, Kirchenbau, Glaube, Gottesdienste, Fotogalerie, Kontakt.
Gjuhët e sitit: Deutsch, Српски   Referrals: +0/-7
Shtuar: 06.08.2005, u ndryshua: 28.09.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Predikime, Koleksioni i Ikonave, Lutje, libra lutjesh, Parimet e Orthodhoksisë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Serbisch-Orthodoxe Kirchengemeinde der Heiligen Vasilije von Ostrov, Linz
http://www.spc-linz.at/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Evropa perëndimore, Austria). Faqja zyrtare
Der kurze Überblick der Geschichte der Serbisch-Orthodoxen Kirche. Schutzpatron. Religionsunterricht. Neuigkeiten.
Gjuhët e sitit: Deutsch, Српски   Referrals: +0/-6
Shtuar: 30.07.2004, u ndryshua: 31.12.2019
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Shenjtorë sërb, Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Orthodhoksia në Botë, Lutje, libra lutjesh, Shtëpi botuese, tipografi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Archangel Gabriel Church, Toronto
http://arhangelgavrilotoronto.com/en/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
News, gallery, events, and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-5
Shtuar: 07.09.2011, u ndryshua: 11.08.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Predikime, Gazetat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint John of Shanghai and San Francisco Church, Jacksonville, FL
http://stjohnsrocjax.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Sanctuary, live of St. John, schedule, parish life, news, donations, photo, forum, and video.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 03.12.2014, u ndryshua: 26.10.2019
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Material analizues, Discussion Boards
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Sava Serbian Orthodox Church of Issaquah, WA
http://www.stsavachurch-nw.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Announcements and news, calendar and schedules, parish history, Christian education, stewardship, donations, church board and committees, auxiliary organizations, projects, prayers, articles and sermons, photo gallery, library, bookstore, radio programs, directions, and contact.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-5
Shtuar: 30.10.2010, u ndryshua: 21.12.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Sunday and Parish Schools, Lutje, libra lutjesh
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Nikolai of Serbia Church in Santiago
http://spcsantiago.wordpress.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Jugut, Kili). Faqja zyrtare
Parish news, patron saint, priest, schedule of services and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://pravoslavie.cl/, http://spcsantiago.wordpress.com/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Српски   Referrals: +0/-5
Shtuar: 15.04.2014, u ndryshua: 28.04.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saints Peter and Paul Serbian Orthodox Church of Atlanta, GA
http://www.atlantaserbs.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A parish of the Serbian Orthodox Church. Calendar. Newsletter. Events. Directions. Parish history. About Orthodoxy.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-5
Shtuar: 29.06.2005, u ndryshua: 05.12.2019
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Shenjtorë sërb, Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Sava Serbian Orthodox Church, Boston/Cambridge, MA
http://www.stsavaboston.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A parish of the Serbian Orthodox Diocese of Eastern America. About Orthodoxy, administration, service schedule, directions, and events.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-5
Shtuar: 22.07.2004, u ndryshua: 12.07.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Serbian Orthodox Cathedral of Saint Sava, New York City
http://stsavanyc.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Orthodoxy, divine services, restoration, mission, administration, history, activities, donations, and volunteering.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-5
Shtuar: 22.07.2004, u ndryshua: 02.07.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. George Serbian Orthodox Church, Carmichaels, Pennsylvania
http://www.stgeorgeserbian.us/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The website of a parish of the Eastern American Diocese of the Serbian Orthodox Church. Bishop. Church activities. Newspaper articles. Essays and prayers. Sunday bulletin. Addresses, contacts. Links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 08.02.2005, u ndryshua: 24.06.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Predikime, Lutje, libra lutjesh, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Savva Serbian Orthodox Church and School Congregation of Toronto
http://svetisavatoronto.org/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
Important information, history, priests, sisters, choir, folk, dance, and links.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-5
Shtuar: 29.04.2006, u ndryshua: 02.05.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Dormition of the Most Holy Mother of God Church, Gold Coast
http://socgoldcoast.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Official site of the Dormition of the Most Holy Mother of God Church in Gold Coast. Parish info, Patriarch, Bishop, services and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://gcoast.tripod.com/
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-4
Shtuar: 02.08.2012, u ndryshua: 07.08.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Nicholas Orthodox Church, Omaha, NE
http://stnicholasomaha.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Established in 1917 by Serbian immigrants, today it is ethnically and culturally the most diverse Orthodox parish in Omaha. Schedule of services, Sunday school, choir, directions, contact, and links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 15.11.2012, u ndryshua: 01.10.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Sunday and Parish Schools, Performers and Ensembles
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Michael the Archangel Church, Homebush
http://stmichaelshomebush.org.au/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Services, calendar, school, news and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 25.08.2011, u ndryshua: 17.02.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Sunday and Parish Schools
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. King Milutin Church for Auckland and Hamilton
http://svetikralj.org.nz/en/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Australia dhe Zelanda e Re, Zelanda e Re). Faqja zyrtare
Service schedule, parish newsletter, library, Serbian school blog, parish magazine, Serbian radio, sisterhood, fasting recipes, endowment, events, gallery, and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-4
Shtuar: 16.02.2005, u ndryshua: 01.08.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Sunday and Parish Schools, Parimet e Orthodhoksisë, Poezia, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Ascension Church, Belgrade
http://vaznesenjskacrkva.rs/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Announcements, services, church services, priest, parishes, choir, gallery, publishing, location and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://vaznesenjskacrkva.rs/, http://њњњ.вазнесењскацрква.срб/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Српски   Referrals: +0/-4
Shtuar: 20.01.2016, u ndryshua: 12.03.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. John the Wonderworker Serbian Orthodox Church, Eugene, Oregon
http://www.stjohnthewonderworker.org/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
St. John the Wonderworker Serbian Orthodox Church in Eugene, Oregon, is a traditional Orthodox community – a “village church” in the heart of Eugene’s historic district called the “Whiteaker Neighborhood”. As a Serbian parish, it is on the “Old Calendar”. The parish welcomes all to Orthodox Christianity: ethnic Orthodox of any background, converts, or guests. It has daily services, Matins (6 am) and Vespers (5:30 pm)on weekdays, Vigil Saturday (7 pm) and Divine Liturgy on Sundays (10 am).
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 18.09.2004, u ndryshua: 15.02.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3 4 5  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente