Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Kisha Orthodhokse Autoqefale:  Kisha Orthodhokse e Sërbisë:  

Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë

Temat
Kosovo. The Land of the Living Past
http://www.kosovo.net/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Information service distributing news on Kosovo-related issues. Decani Monastery; news; history; post war suffering. Photo galleries of Kosovo pogrom.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-23
Shtuar: 02.04.2004, u ndryshua: 21.05.2018
Temat: Kalvari sërb, Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Historia, Të rejat, Sërbia dhe Mali i Zi, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Diocese of Ras-Prizren and Kosovo-Metohija
http://eparhija-prizren.com/en/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
The official web presentation. Diocesian news. News from Kosovo and Metohija. Photo service. Other news.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Српски   Referrals: +0/-20
Shtuar: 04.02.2006, u ndryshua: 12.10.2018
Temat: Kalvari sërb, Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Për më tepër: Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Sërbia dhe Mali i Zi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Diocese of Western America, Serbian Orthodox Church
http://www.westsrbdio.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
An official website of the diocese. Diocesan radio program, christian life, parishes directory, lives of the Saints, bookstore. Serbian Orthodox Church: church history, Kosovo, Holy Fathers, Holy New Martyrs, Chilandar prayer, liturgical petitions.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-19
Shtuar: 12.06.2004, u ndryshua: 21.09.2011
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Për më tepër: Kalvari sërb, Orthodhoksia në Botë, Dëshmorë të rinj
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Diocese of Dalmatia of the Serbian Orthodox Church
http://eparhija-dalmatinska.hr/Frames-e.htm
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Kroacia). Faqja zyrtare
News, diocese, monasteries, theological seminary, spirituality, publications.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Српски   Referrals: +0/-18
Shtuar: 25.05.2004, u ndryshua: 18.03.2019
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Për më tepër: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Akademi theologjike dhe Seminare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Eastern American Diocese of the Serbian Orthodox Church
http://www.easterndiocese.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The bishop, administration, calendar, parishes, monasteries, sermons, Shadeland Camp, about Orthodoxy, bookstore, archives, and contact information.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 12.01.2005, u ndryshua: 01.07.2017
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kampingje verore për çdo moshë, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Librari, Shtëpi botuese, tipografi, Parimet e Orthodhoksisë, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Serbian Orthodox Church in Australia and New Zealand
http://soc.org.au/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqe private
An official web site of New Gracanica Metropolia for Australia and New Zealand and Diocese of Australia and New Zealand of Serbian Orthodox Church. News and events. Churches and monasteries. Orthodox calendar. Prayers. Serbian Orthodox Church in Australia.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-13
Shtuar: 10.08.2004, u ndryshua: 25.10.2018
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Akademi klerikale dhe kurse shpirtërore, Orthodhoksia në Botë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Serbian Orthodox Church in the United States and Canada
http://www.serborth.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Official website of the Central Church Council of the Serbian Orthodox Church in America and Canada. Administration, clergy, St. Sava School of Theology, history, ministries, news & events, publications, contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-12
Shtuar: 16.08.2008, u ndryshua: 15.11.2012
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë
Për më tepër: Akademi theologjike dhe Seminare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Serbian Orthodox Diocese of New Gračanica, Midwestern America
http://www.newgracanica.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Diocese of North America (USA & Canada). Bishop, news, contact, parishes, monastery, calendar, and bookstore.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-9
Shtuar: 07.06.2008, u ndryshua: 02.08.2018
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë
Për më tepër: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Istochnik. Serbian Orthodox Diocese of Canada
http://www.istocnik.ca/en/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Upcoming events, bishop, diocese, directory, monastery, news, multimedia, and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-7
Shtuar: 26.05.2004, u ndryshua: 22.07.2018
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë
Për më tepër: Media dioqeziane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Diocesis of Šabac
http://www.eparhija-sabacka.com/english/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Bishop, clergy and contact information.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-6
Shtuar: 31.12.2008, u ndryshua: 22.05.2017
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë
Për më tepër: Kuzhina Orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Monastery Lepavina, Serbian Orthodox Church
http://www.manastir-lepavina.org/novosti_en.php
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Kroacia). Faqja zyrtare
Brief historical review of the Monastery Lepavina. News and articles on various topics in English.
Mirrors and alternative site versions: http://lepavina.teleklik.net/, http://www.manastir-lepavina.htnet.hr/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Français, Ελληνικά, Српски   Referrals: +5/-33
Shtuar: 31.05.2004, u ndryshua: 15.08.2017
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë
Për më tepër: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Predikime, Mrekullitë, Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë, Shenjtorët, Bibliotekat elektronike, Revista, Besimi Orthodhoks, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Presbyters’ Council of Central Indiana Orthodox Christian Churches
http://www.orthodoxindy.org/

Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
News, events, articles and links for Central Indiana Orthodox.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-19
Shtuar: 26.03.2010, u ndryshua: 04.07.2018
Temat: Orthodhoksia në Botë, Të rejat
Për më tepër: Dioqezat e Kishës Orthodhokse në Amerikë, Dioqezat e kishës Orthodhokse të Greqisë, Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Bullgarisë, Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Dioqezat e Patriarkanës së Antiokisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2021, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente