Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Kisha Orthodhokse Autoqefale:  

Kisha Orthodhokse e Sërbisë

Nëntemat:  Kryeepiskopata Orthodhokse Autonome e Ohrit (Maqedoni) (0)Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë (0)Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë (0)Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë (0)Organizata të Kishës Orthodhokse të Sërbisë (0)Institucione edukative te Kishës Orthodhokse të Sërbisë (0)Media dhe lajmet në sërbisht (0)Libra në gjuhën sërbe (0)
Për më tepër:  Sërbia dhe Mali i Zi (0)Në sërbisht (489)
Temat
Rastko-Shkodёr. Biblioteka pёr sllave nё Shqipёri dhe pёr lidhje kulturore sllavo-shqiptare
http://rastko.rs/rastko-al/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Autorё. Gjuhё. Folklor. Histori. Art. Pёrkthime. Pёr Shqipёri. Bibliografi. Lidhje.
Gjuhët e sitit: English, Українська, Deutsch, Italiano, Български, Македонски, Slovenščina, Shqip, Românã, Polski, Magyar, Dansk   Referrals: +0/-18
Shtuar: 18.07.2004, u ndryshua: 25.02.2019
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Bibliotekat elektronike, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Orthodhoksia në Botë, Shkenca, Film, video, Fotografia, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Historia, Muzikë, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë, Kisha Orthodhokse, Literatura, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: 18 (#6)
Gjendja e faqes:
Serbian Orthodox Church. The Official Web-Site
http://www.spc.rs/eng/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Official web-site of the Serbian Orthodox Church. News, interviews, events, history, library, museum, theology, publications and links.
Mirrors and alternative site versions: http://www.serbianorthodoxchurch.com/, http://www.spc.rs/, http://xn--o1adq.xn--90a3ac/
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-29
Shtuar: 01.04.2001, u ndryshua: 22.02.2019
Temat: Orthodhoksia në Botë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë, Kisha Orthodhokse Autoqefale
Për më tepër: Sërbia dhe Mali i Zi, Kisha Orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Serbian Orthodox Church in Australia and New Zealand
http://soc.org.au/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqe private
An official web site of New Gracanica Metropolia for Australia and New Zealand and Diocese of Australia and New Zealand of Serbian Orthodox Church. News and events. Churches and monasteries. Orthodox calendar. Prayers. Serbian Orthodox Church in Australia.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-6
Shtuar: 10.08.2004, u ndryshua: 25.10.2018
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Akademi klerikale dhe kurse shpirtërore, Orthodhoksia në Botë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Eastern American Diocese of the Serbian Orthodox Church
http://www.easterndiocese.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The bishop, administration, calendar, parishes, monasteries, sermons, Shadeland Camp, about Orthodoxy, bookstore, archives, and contact information.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 12.01.2005, u ndryshua: 01.07.2017
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kampingje verore për çdo moshë, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Librari, Shtëpi botuese, tipografi, Parimet e Orthodhoksisë, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Diocese of Ras-Prizren and Kosovo-Metohija
http://eparhija-prizren.com/en/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
The official web presentation. Diocesian news. News from Kosovo and Metohija. Photo service. Other news.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Српски   Referrals: +0/-3
Shtuar: 04.02.2006, u ndryshua: 12.10.2018
Temat: Kalvari sërb, Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Për më tepër: Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Sërbia dhe Mali i Zi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Diocese of Dalmatia of the Serbian Orthodox Church
http://eparhija-dalmatinska.hr/Frames-e.htm
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Kroacia). Faqja zyrtare
News, diocese, monasteries, theological seminary, spirituality, publications.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Српски   Referrals: +0/-3
Shtuar: 25.05.2004, u ndryshua: 18.03.2019
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Për më tepër: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Akademi theologjike dhe Seminare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Diocese of Western America, Serbian Orthodox Church
http://www.westsrbdio.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
An official website of the diocese. Diocesan radio program, christian life, parishes directory, lives of the Saints, bookstore. Serbian Orthodox Church: church history, Kosovo, Holy Fathers, Holy New Martyrs, Chilandar prayer, liturgical petitions.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 12.06.2004, u ndryshua: 21.09.2011
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Për më tepër: Kalvari sërb, Orthodhoksia në Botë, Dëshmorë të rinj
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
The Patriarchate of Pec, Kosovo
http://www.rastko.rs/kosovo/pecarsija/index_eng.html
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
The Patriarchate of Pec, a group of churches in the immediate neighbourhood of Pec and at the entrance to the Rugovo gorge, is one of the most important monuments of the Serbian past. History. People. Spirituality. Churches. Art. Links.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-10
Shtuar: 17.09.2004, u ndryshua: 19.10.2011
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Arkitektura, Historia e Kishës, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Serbian Orthodox Church. Unofficial Site
http://www.serbianorthodoxchurch.net/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqe private
An unofficial site about Serbian Orthodox Church. Big mp3-collection of church music. Church history (in English and Serbian). Church shops. Church calendar. Orthodoxy. Cyrillic fonts. Links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-8
Shtuar: 18.07.2004, u ndryshua: 22.10.2013
Temat: Sound Files
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Orthodhoksia në Botë, Dyqane, Historia e Kishës, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Ohrid Archbishopric
http://www.poa-info.org/?l=en
Kryeepiskopata Orthodhokse Autonome e Ohrit (Maqedoni) (Gadishulli ballkanik, Maqedonia). Faqja zyrtare
Official site of the autonomous Orthodox Ohrid Archbishopric. Holy Synod of Bishops, history, news, synaxarion and publications.
Gjuhët e sitit: English, Македонски   Referrals: +0/-6
Shtuar: 05.10.2003, u ndryshua: 09.03.2018
Temat: Orthodhoksia në Botë, Kryeepiskopata Orthodhokse Autonome e Ohrit (Maqedoni)
Për më tepër: Kisha Orthodhokse e Sërbisë, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Kisha Orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Monastery Lepavina, Serbian Orthodox Church
http://www.manastir-lepavina.org/novosti_en.php
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Kroacia). Faqja zyrtare
Brief historical review of the Monastery Lepavina. News and articles on various topics in English.
Mirrors and alternative site versions: http://lepavina.teleklik.net/, http://www.manastir-lepavina.htnet.hr/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Français, Ελληνικά, Српски   Referrals: +3/-35
Shtuar: 31.05.2004, u ndryshua: 15.08.2017
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë
Për më tepër: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Predikime, Mrekullitë, Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë, Shenjtorët, Bibliotekat elektronike, Revista, Besimi Orthodhoks, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Nicholas Church, Hamilton, ON
http://saintnicholas.info/en/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
Bishop, parish priest, church photos, Orthodox catechism, ministries, bookstore, and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://nikoljnik.ca/
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-13
Shtuar: 21.07.2004, u ndryshua: 21.02.2019
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kalendari, Emrat, Parimet e Orthodhoksisë, Besimi Orthodhoks, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Hvosno. The Serbs in Kosovo and Metohija
http://www.hvosno.co.rs/defaulte.htm

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
The publication of the St. Sava Cultural Center. Culture, Serb returns and restoration of Serbian heritage.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-13
Shtuar: 22.02.2005, u ndryshua: 18.07.2018
Temat: Kalvari sërb, Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Revista
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Rindërtimi i Kishave dhe Manastireve, Kisha dhe Shteti, politika, Sërbia dhe Mali i Zi, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Kosovo. The Land of the Living Past
http://www.kosovo.net/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Information service distributing news on Kosovo-related issues. Decani Monastery; news; history; post war suffering. Photo galleries of Kosovo pogrom.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-9
Shtuar: 02.04.2004, u ndryshua: 21.05.2018
Temat: Kalvari sërb, Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Historia, Të rejat, Sërbia dhe Mali i Zi, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Luke’s Serbian Orthodox Mission, Etobicoke, Ontario
http://www.sv-luka.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
The Missionary, an Orthodox periodical. Reading room, мedieval chants, radio, Chilandar & other monasteries, parishes, icons, prayers, iconography, fasting cookbook, and links.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-9
Shtuar: 16.05.2004, u ndryshua: 10.07.2018
Temat: Lëvizjet misionare, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Sound Files, Muzika korale, këngët, Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kuzhina Orthodhokse, Tekste të himneve korale, Përmbledhje muzikore, Revista, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxy in Australia
http://www.orthodoxyinaustralia.com/
Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Websit jozyrtar
Listing Orthodox parishes and monasteries in Australia, grouped by area. Addresses, services and contact information.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 19.02.2013, u ndryshua: 23.01.2014
Temat: Orthodhoksia në Botë, Data-base, Fjalorë, informacione, kërko
Për më tepër: ROCOR Monasteries and convents, Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Famulli të Patriarkanës së Antiokisë, Manastiret e Patriarkanës së Antiokisë, Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës, ROCOR Parishes, Kisha Orthodhokse e Rumanisë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë, Patriarkana e Antiokisë, Patriarkana Ekumenike, Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR)
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Serbian Orthodox Diocese of New Gračanica, Midwestern America
http://www.newgracanica.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Diocese of North America (USA & Canada). Bishop, news, contact, parishes, monastery, calendar, and bookstore.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-4
Shtuar: 07.06.2008, u ndryshua: 02.08.2018
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë
Për më tepër: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Cleveland. Greater Cleveland Council of Orthodox Clergy
http://www.orthodoxcleveland.us/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut). Faqja zyrtare
30 Orthodox Christian parishes and 2 monasteries of the Cleveland and Lorain, Ohio area. The information provided in this web site is presented to aid the public in locating a church, attending its services, and learning the doctrine that it proclaims.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-0
Shtuar: 03.07.2005, u ndryshua: 15.01.2019
Temat: Orthodhoksia në Botë
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë, Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Famulli të Patriarkanës së Antiokisë, Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës, Kisha Orthodhokse e Sërbisë, Patriarkana Ekumenike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente