Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Kisha Orthodhokse Autoqefale:  Kisha Orthodhokse e Rumanisë:  

Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë

Temat
Monastery of All Celtic Saints, Mull
http://www.mullmonastery.com/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
Building the first Orthodox monastery in the Scottish isles in more than a millennium. Vision, service diary, information for pilgrims, Celtic Christianity and the Orthodox connection, ways to help, photo, video and audio gallery.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-11
Shtuar: 10.04.2015, u ndryshua: 09.12.2016
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Rindërtimi i Kishave dhe Manastireve
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Monastery of the Theotokos and Saint Martin near Carcassonne
http://www.monastere-cantauque.com/english/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
A monastic community within the Romanian Orthodox Church. Sessions in iconography, psaltic chant, Biblical Hebrew, wood engraving, restoration of Icons. Psaltic chant, publications, church building, sacred art, monastery photos.
Gjuhët e sitit: English, Español, Français   Referrals: +0/-10
Shtuar: 13.05.2004, u ndryshua: 03.05.2014
Temat: Manastiret në Francë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Për më tepër: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Shkolla e Ikonografisë, Precentor and Choral Schools, Liturgjia, Tekste të himneve korale, Përmbledhje muzikore, Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Ludmila Monastery
http://sfanta-ludmila.blogspot.com/
Kisha Orthodhokse e Rep. Çeke dhe Sllovakisë (Evropa Lindore, Republika Çeke). Faqja zyrtare
The official page of the Brno Orthodox Monastery of Saint Ludmila, that celebrates Christian orthodox religious services in Czech, Romanian, French, German and other languages.
Mirrors and alternative site versions: http://sfanta-ludmila.blogspot.com/
Gjuhët e sitit: English, Český, Românã   Referrals: +0/-6
Shtuar: 12.11.2011, u ndryshua: 12.07.2017
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Kisha Orthodhokse e Rumanisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Dragomirna Monastery, Suceava
http://www.manastireadragomirna.ro/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
History of the monastery and photo gallery.
Gjuhët e sitit: English, Français, Românã   Referrals: +0/-5
Shtuar: 04.09.2004, u ndryshua: 11.02.2019
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Mary Monastery, Techirghiol
http://www.sfanta-maria.ro/

Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
Presentation, icon-painting and sculpture workshop, treatment, museum, donations.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-4
Shtuar: 12.01.2005, u ndryshua: 08.11.2016
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Për më tepër: Icon Painting Shops
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Cross Monastery, Mono Mills, Ontario
http://www.holycrossorthodoxmonastery.com/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
Spiritual father, monasticism, services, events, the monastery’s typicon, donations, Holy Cross Chapel.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-4
Shtuar: 27.09.2009, u ndryshua: 17.10.2017
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Comana Monastery, Giurgiu Diocese
http://www.manastireacomana.ro/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
History, monastery, founders, community, photo gallery and contact.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-3
Shtuar: 05.01.2012, u ndryshua: 14.09.2017
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Dumitru Basarabov Monastery, Middletown, NY
http://www.sfdumitru.org/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
History, news, service schedule, photo galleries, and contact.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-2
Shtuar: 05.11.2010, u ndryshua: 25.12.2018
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Kloster St. Johannes der Täufer, Scărișoara Nouă
http://www.manastireascarisoara.ro/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
Geschichte, Heilige Messe, Photo Galerie, Gebete, Spenden, Kontakt.
Gjuhët e sitit: Deutsch, Español, Românã   Referrals: +0/-2
Shtuar: 01.03.2012, u ndryshua: 11.01.2017
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Râmeț Monastery
http://www.m3v.net/websites/ramet/istoric_en.html
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
Ramet Monastery is placed by the Geoagiu Valley, in the mountains of Trascau, about 20 kms away from Teius, a town in the district of Alba.
Gjuhët e sitit: English, Deutsch, Français, Românã   Referrals: +0/-2
Shtuar: 10.08.2009, u ndryshua: 08.11.2016
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Sinaia Monastery
http://www.manastireasinaia.ro/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
Visiting hours, museum, history, multimedia and virtual tour.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Românã   Referrals: +0/-1
Shtuar: 13.07.2004, u ndryshua: 16.05.2017
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Romanian Monasteries
http://www.romanianmonasteries.org/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
Romanian Monasteries is a site about the unique and rich cultural heritage of Bucovina and Maramures – monasteries, churches, architecture, frescoes, wall paintings, icons that are a testimony to the faith of former times.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-1
Shtuar: 18.12.2006, u ndryshua: 07.04.2017
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Për më tepër: Pelegrinazhet, udhëtimet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Monastery of Putna
http://www.putna.ro/eng/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
History, tour, monastic life and art.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-0
Shtuar: 25.01.2005, u ndryshua: 13.02.2019
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Për më tepër: Asketët dhe Heremitët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Orthodoxy in Australia
http://www.orthodoxyinaustralia.com/
Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Websit jozyrtar
Listing Orthodox parishes and monasteries in Australia, grouped by area. Addresses, services and contact information.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 19.02.2013, u ndryshua: 23.01.2014
Temat: Orthodhoksia në Botë, Data-base, Fjalorë, informacione, kërko
Për më tepër: ROCOR Monasteries and convents, Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Famulli të Patriarkanës së Antiokisë, Manastiret e Patriarkanës së Antiokisë, Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës, ROCOR Parishes, Kisha Orthodhokse e Rumanisë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë, Patriarkana e Antiokisë, Patriarkana Ekumenike, Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR)
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Church in Vascauti
http://www.oocities.com/ghedani/english/en.htm
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
Attention! The site contains an unmoderated text or banner ads (Për më tepër: Orthodox Web Hosting)
About the church in Vascauti. Monasteries in Bukovina.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-1
Shtuar: 13.07.2004, u ndryshua: 07.10.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Për më tepër: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Kisha Orthodhokse e Rumanisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente