Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Kisha Orthodhokse Autoqefale:  

Kisha Orthodhokse e Rumanisë

Nëntemat:  Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Rumanisë (0)Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë (0)Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë (0)Organizata të Kishës Orthodhokse të Rumanisë (0)Institucione edukative të Kishës Orthodhokse të Rumanisë (0)Media dhe lajmet në rumanisht (0)Libra ne rumanisht (3)
Për më tepër:  Në rumanisht (1299)
Temat
Representation of the Romanian Orthodox Church to the European Institutions
http://www.orthodoxero.eu/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Evropa perëndimore, Belgjikë). Faqja zyrtare
News, documents, structure and contact info.
Gjuhët e sitit: English, Français, Românã   Referrals: +0/-22
Shtuar: 26.11.2010, u ndryshua: 27.08.2017
Temat: Kisha Orthodhokse e Rumanisë, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Romanian Orthodox Church. Official Website
http://www.patriarhia.ro/en/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
History, structure, Patriarch (biography, messages and photo events), social and philanthropic activity, cultural and missionary work, external relations, documents, publications and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://patriarhia.deveu.com/
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-18
Shtuar: 05.01.2002, u ndryshua: 18.11.2018
Temat: Orthodhoksia në Botë, Kisha Orthodhokse e Rumanisë, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Kisha Orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Romanian Orthodox Metropolis of Western and Southern Europe
http://www.mitropolia.eu/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
News, photo galleries and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Español, Français, Italiano, Românã   Referrals: +0/-18
Shtuar: 03.04.2004, u ndryshua: 21.02.2019
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës, Kisha Orthodhokse e Rumanisë
Për më tepër: Famulli në Francë, Manastiret në Francë, Orthodhoksia në Botë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Rumänische Orthodoxe Metropolie für Deutschland und Zentraleuropa
http://www.mitropolia-ro.de/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Kurze Einführung in die Geschichte der Metropolie. Der Pastoralbrief zu den grossen Kirchenfesten. Eine Übersicht der zugehörigen Pfarreien. Bilder aus dem Leben unserer Kirchengemeinde. Weitere Adressen zum Thema Orthodoxie. Eine Wegbeschreibung begleitet vom Routenplaner.
Gjuhët e sitit: Deutsch, Românã   Referrals: +0/-14
Shtuar: 01.02.2005, u ndryshua: 24.01.2019
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Kisha Orthodhokse e Rumanisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Basilica. News Agency of the Romanian Patriarchate
http://www.basilica.ro/en/

Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
The Press Center of the Romanian Patriarchate. Romanian news, Romanian Orthodox diaspora, the Orthodox world. News, documents, press releases, interviews and events.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-19
Shtuar: 13.11.2008, u ndryshua: 16.08.2018
Temat: Media dioqeziane, Të rejat
Për më tepër: Kisha Orthodhokse e Rumanisë, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Biserica Ortodoxă Română. Official Bulletin of the Romanian Orthodox Church
http://www.revistabor.ro/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
History, news, latest issue, Orthodoxy in dialogue, studies.
Gjuhët e sitit: English, Français, Românã   Referrals: +0/-18
Shtuar: 23.02.2012, u ndryshua: 02.10.2016
Temat: Media dioqeziane
Për më tepër: Kisha Orthodhokse e Rumanisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Photo Gallery
http://www.OrthodoxPhotos.com/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqe private
Features photos of various Orthodox sights, including holy relics, icons, frescoes, Orthodox elders, monasteries and churches, and many more. Also includes an assortment of readings on Orthodoxy.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 02.04.2003, u ndryshua: 24.05.2018
Temat: Fotografia
Për më tepër: Kisha Orthodhokse e Rumanisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Ludmila Monastery
http://sfanta-ludmila.blogspot.com/
Kisha Orthodhokse e Rep. Çeke dhe Sllovakisë (Evropa Lindore, Republika Çeke). Faqja zyrtare
The official page of the Brno Orthodox Monastery of Saint Ludmila, that celebrates Christian orthodox religious services in Czech, Romanian, French, German and other languages.
Mirrors and alternative site versions: http://sfanta-ludmila.blogspot.com/
Gjuhët e sitit: English, Český, Românã   Referrals: +0/-22
Shtuar: 12.11.2011, u ndryshua: 12.07.2017
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Kisha Orthodhokse e Rumanisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Romanian Orthodox Metropolia of the Americas
http://www.mitropolia.us/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
History, statutes, autonomy, administrative and spiritual guidelines, structure, Archdiocese, Canadian Diocese, hierarchy, parish directory, organizations, publications, and contact.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-18
Shtuar: 03.11.2017
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Kisha Orthodhokse e Rumanisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxy in Australia
http://www.orthodoxyinaustralia.com/
Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Websit jozyrtar
Listing Orthodox parishes and monasteries in Australia, grouped by area. Addresses, services and contact information.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-14
Shtuar: 19.02.2013, u ndryshua: 23.01.2014
Temat: Orthodhoksia në Botë, Data-base, Fjalorë, informacione, kërko
Për më tepër: ROCOR Monasteries and convents, Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Famulli të Patriarkanës së Antiokisë, Manastiret e Patriarkanës së Antiokisë, Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës, ROCOR Parishes, Kisha Orthodhokse e Rumanisë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë, Patriarkana e Antiokisë, Patriarkana Ekumenike, Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR)
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Romanian Orthodox Archdiocese in the Americas
http://www.romarch.org/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Attention! The site contains an unmoderated text or banner ads (Për më tepër: Orthodox Web Hosting)
General information, archbishop, directory, publications, archive, organization, links, and contact.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-13
Shtuar: 28.08.2003, u ndryshua: 04.08.2019
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Orthodhoksia në Botë, Kisha Orthodhokse e Rumanisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Church in Vascauti
http://www.oocities.com/ghedani/english/en.htm
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
Attention! The site contains an unmoderated text or banner ads (Për më tepër: Orthodox Web Hosting)
About the church in Vascauti. Monasteries in Bukovina.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-8
Shtuar: 13.07.2004, u ndryshua: 07.10.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Për më tepër: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Kisha Orthodhokse e Rumanisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente