Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Kisha Orthodhokse Autoqefale:  Patriarkana Ekumenike:  

Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike

1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Ecclesia. Web site of the Greek Orthodox Archdiocese of Buenos Aires and South America
http://ortodoxia.com/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Jugut, Brazil). Faqja zyrtare
Archbishop Tarasios, parishes, liturgy, clergy, photos and icons.
Mirrors and alternative site versions: http://ortodoxia.com/, http://ortodoxia.org/
Gjuhët e sitit: English, Español, Ελληνικά, Português   Referrals: +0/-32
Shtuar: 31.12.2008, u ndryshua: 22.08.2018
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike
Për më tepër: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Parimet e Orthodhoksisë, Liturgjia, Historia e Kishës, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Die Griechisch-Orthodoxe Metropolie von Deutschland
http://www.orthodoxie.net/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Ökumenisches Patriarchat von Konstantinopel. Einleitung, Organisation, Geschichte.
Gjuhët e sitit: Deutsch, Ελληνικά   Referrals: +0/-22
Shtuar: 29.08.2004, u ndryshua: 31.03.2013
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike, Patriarkana Ekumenike
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Archdiocese of Orthodox Parishes of Russian Tradition in Western Europe, Exarchate of the Constantinople Patriarchate
http://exarchat.eu/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
Official website. News, directory of clergy and parishes, documents, communiqués, texts on the history of the Archdiocese.
Mirrors and alternative site versions: http://exarchat.eu/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français   Referrals: +0/-22
Shtuar: 20.07.2005, u ndryshua: 02.08.2018
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike, Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Patriarkana Ekumenike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Metropolitanate of Hong Kong and South East Asia of the Ecumenical Patriarchate
http://www.omhksea.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Azia Lindore, Kina). Faqja zyrtare
Parishes, organizations, services, philantropy, clergy, E-shop, contacts, links.
Gjuhët e sitit: English, 中文   Referrals: +0/-21
Shtuar: 21.10.2009, u ndryshua: 12.12.2017
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike, Orthodhoksia në Botë
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Bamirësi, mëshirë, Parimet e Orthodhoksisë, Patriarkana Ekumenike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Metropolis von Austria, Ökumenisches Patriarchat
http://www.metropolisvonaustria.at/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Austria). Faqja zyrtare
Aktuelles, Metropolis, Metropolit, Gemeinden, Pfarreien, Institutionen, Exarchat von Ungarn, Galerie, Impressum.
Gjuhët e sitit: Deutsch, Ελληνικά   Referrals: +0/-18
Shtuar: 31.03.2013, u ndryshua: 12.02.2019
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Patriarkana Ekumenike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Greek Orthodox Metropolis of San Francisco
http://sanfran.goarch.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Belongs to Greek Orthodox Archdiocese of America, Ecumenical Patriarchate of Constantinople. About the Metropolis. Administration, ministries & organizations. Diocesan Voice. Event calendars. Parish directory. Metropolis News. Archive.
Mirrors and alternative site versions: http://sf.goarch.org/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-18
Shtuar: 24.12.2004, u ndryshua: 08.06.2018
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike, Patriarkana Ekumenike
Për më tepër: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës, Media dioqeziane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Metropolis of Kisamos and Selinon
http://www.imks.gr/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Metropolitan, encyclicals, news, publications, bookstore, saints, monuments, youth, holy readings, contacts & links.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-18
Shtuar: 23.06.2006, u ndryshua: 25.08.2014
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike, Patriarkana Ekumenike
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës, Predikime, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
American Carpatho-Russian Orthodox Diocese of Ecumenical Patriarchate
http://www.acrod.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
His Eminence Metropolitan Nicholas. About the Diocese. Diocesan administration. Calendar of events. Parish/deanery directory. Clergy directory. Latest news. Christ the Saviour Seminary. Camp Nazareth. Religious education. Liturgical music. ACRY. Saint Nectarios society. Orthodox Christianity. Links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-16
Shtuar: 23.12.2004, u ndryshua: 14.10.2012
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike, Patriarkana Ekumenike
Për më tepër: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Kampingje verore për çdo moshë, Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Edukimi, Musical Scores, Non-profit Organizations, Përmbledhje muzikore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Archdiocese of Thyateira and Great Britain of the Ecumenical Patriarchate. Official Website
http://thyateira.org.uk/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
The Greek Orthodox Archdiocese of Thyateira and Great Britain, Ecumenical Patriarchate. History, Archbishop, assistant bishops, administration, clergy, parishes & monasteries, Sacraments & Faith, Saints of the British Isles, library, news & forthcoming events, gallery, links.
Mirrors and alternative site versions: http://www.nostos.com/church/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-16
Shtuar: 21.04.2005, u ndryshua: 05.08.2018
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike, Patriarkana Ekumenike
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Metropolitanate of Singapore and South Asia
http://www.omsgsa.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Azia Jug-Lindore, Singapor). Faqja zyrtare
Services, cathedral in Singapore, Orthodoxy in India, Indonesia, Pakistan and Malaisia, philantropy, clergy, patriarchal messages, Orthodox catechesis, photos, videos and contact information.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 01.12.2014
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike, Orthodhoksia në Botë
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Fëmijët, edukimi, Parimet e Orthodhoksisë, Patriarkana Ekumenike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Greek Orthodox Metropolis of New Jersey
http://nj.goarch.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Diocesan office. Diocesan news. Youth and young adult ministries. Organizations and ministries. Metropolis of New Jersey Archdiocese and dioceses. Calendar of events. Seminarian profiles. Diakonia society.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 15.09.2004, u ndryshua: 17.10.2012
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike, Patriarkana Ekumenike
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Të rinjtë dhe Orthodhoksia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Greek Orthodox Archdiocese of Australia, Ecumenical Patriarchate
http://greekorthodox.org.au/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Directory of churches & priests, daily calendar with feast days, lives of Saints, Epistle & Scripture readings, multimedia, Orthodox Christianity, spiritual life, Orthodox resources and FAQ.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 19.11.2018
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike, Patriarkana Ekumenike
Për më tepër: Predikime, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
American Archdiocese. Ecumenical Patriarchate of Patriarchate
http://www.goarch.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Official web site of American Archdiocese, Patriarchate of Patriarchate (in English). News and events / spotlight. Focus on the Faith. Featured video. Ministry highlight, parish directory. Online chapel. Multimedia programs. Church art.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 28.01.2019
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike, Patriarkana Ekumenike
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Greek Orthodox Metropolis of Denver
http://denver.goarch.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
News, overview, metropolis center, clergy, parishes, youth & young adults, monasticism, and pan-Orthodox cooperation.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-14
Shtuar: 11.09.2004, u ndryshua: 10.02.2016
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike, Patriarkana Ekumenike
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Të rinjtë dhe Orthodhoksia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Greek Orthodox Metropolis of Atlanta
http://www.atlmetropolis.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
News. Calendar. Metropolis resources. Archidiocese resources. Greek resources.
Mirrors and alternative site versions: http://atlanta.goarch.org/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-14
Shtuar: 15.09.2004, u ndryshua: 07.05.2019
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Stacione dhe programe radiofonike, Media dioqeziane, Media orthodhokse, Patriarkana Ekumenike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Greek Orthodox Metropolis of Canada, Patriarchate of Constantinople
http://www.gometropolis.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
Official web site of Greek Orthodox Metropolis of Toronto (Canada). Patriarchate of Constantinople. News and events. Metropolis programs. Orthodox faith. Parish directory. Questions and answers. Live broadcast. Contact info.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-14
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 10.04.2019
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike, Patriarkana Ekumenike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Greek Orthodox Metropolis of Chicago
http://chicago.goarch.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
His Eminence Metropolitan Iakovos of Chicago. Diocesan news. Orthodox Christianity. Greek Orthodox Archdiocese of America. Ecumenical Patriarchate of Constantinople.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-14
Shtuar: 11.09.2004, u ndryshua: 18.01.2016
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike, Patriarkana Ekumenike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Greek Orthodox Metropolis of Boston
http://boston.goarch.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Encyclicals and messages, scheduled events, news from the Philoxenia House, the Camp and Retreat Center, the Youth and Young Adult Ministries Office and the Metropolis Philoptochos. The Metropolis consists of 63 Parishes in the New England states of Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island, Vermont and four towns in Connecticut (Danielson, Enfield, New London and Norwich).
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 11.09.2004, u ndryshua: 18.01.2016
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike, Patriarkana Ekumenike
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Kampingje verore për çdo moshë, Bamirësi, mëshirë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Deanery of Great Britain and Ireland, Exarchate of Orthodox Parishes of Russian Tradition in Western Europe, Ecumenical Patriarchate
http://exarchate.org.uk/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
General information, parishes and communities, clergy, publications, metropolitan, summer camp and contact information.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 05.11.2010, u ndryshua: 15.10.2018
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Kampingje verore për çdo moshë, Patriarkana Ekumenike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Direct Archdiocesan District of the Ecumenical Patriarchate
http://ny.goarch.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The Direct Archdiocesan District based in New York City is composed of the parishes in the greater New York area and northern suburbs and upstate New York all of Long Island, the western half of Connecticut, and Washington DC. The District is under the direct authority, supervision, and pastoral care of His Eminence Archbishop Demetrios.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 11.09.2004, u ndryshua: 05.02.2018
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike
Për më tepër: Patriarkana Ekumenike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente