Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Kisha Orthodhokse Autoqefale:  Patriarkana Ekumenike:  

Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës

1 2 3  Përpara (Ctrl →) Temat
Pemptousia. Web Portal on Mount Athos, Wisdom and Holiness
http://pemptousia.com/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Run by the Association of the Friends of Vatopaidi Monastery and the Institute of Research, Preservation and Advancement of Spiritual and Cultural Traditions “Saint Maximos the Greek”. Articles on Orthodox Spirituality, audio & video, online radio, music, exclusive interviews and films. Extensive information on history, art, tradition and life of Vatopaidi Monastery.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά, Georgian, Românã   Referrals: +0/-20
Shtuar: 27.09.2014, u ndryshua: 23.04.2020
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Gazetaria politike dhe shoqërore, Predikime, Stacione dhe programe radiofonike, Fëmijët, edukimi, Asketët dhe Heremitët, Shenjtorët, Revista, Besimi Orthodhoks, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Transfiguration Monastery, Terrasson
http://monastere-transfiguration.fr/EN/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
Community, virtual tour, history, monastic and apostolic life, video, the French origins of the monastery, Athonite monasteries in France, farm, products, bookstore, Biblical study, synaxarium and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français   Referrals: +0/-12
Shtuar: 12.08.2009, u ndryshua: 15.03.2019
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës
Për më tepër: Librari, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Greek Monasteries. Places of holiness and spiritual treasures
http://monastiria.gr/

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
The authors believe that the places of Greece presented on the website are places of holiness and pilgrimage. Feeling the need to promote Greek spiritual and cultural treasures, taking into account the modern digital era, they created the present website.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Српски, Românã, العربية, 中文   Referrals: +0/-9
Shtuar: 15.02.2013, u ndryshua: 09.08.2018
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës, Manastire të Kishës Orthodhokse të Greqisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Kosmas of Aitolia Greek Orthodox Monastery, Bolton, ON
http://www.stkam.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
Belongs to Greek Orthodox Archdiocese of America, Ecumenical Patriarchate of Constantinople. About monastery, special events, location, and liturgical program.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-8
Shtuar: 27.11.2004, u ndryshua: 28.12.2019
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Protection Monastery of the Theotokos, White Haven, PA
http://www.holyprotectionmonastery.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Directions, services, pilgrims guide, events, contacts, and links.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-7
Shtuar: 21.03.2016
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Peter and St. Paul Church, Clapham
http://orthodoxclapham.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
Services, news, events, activities, support, location and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 23.06.2015, u ndryshua: 31.07.2020
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Icons of the Holy Monastery of Karakallou
http://eniconskarakallou.wordpress.com/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Official website of the book “Icons of the Holy Monastery of Karakallou”. The book presents for the first time the portable icons of the Karakallou Monastery in Mount Athos. The website contains information on the book, icon and page samples, as well as material relevant to the Monastery.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Ελληνικά   Referrals: +0/-6
Shtuar: 26.10.2011, u ndryshua: 27.04.2018
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës, Ikona të Nderuara
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Transfiguration Greek Orthodox Monastery, Harvard, Illinois
http://www.holytransfigurationmonastery.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Includes history, service schedule, and news. Handicrafts. Online store: religious clothing, CDs, mp3 samples.
Mirrors and alternative site versions: http://www.htgom.org/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 09.09.2004, u ndryshua: 18.07.2018
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës, Bli në Internet
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Sound Files, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Përmbledhje muzikore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Paraskevi Greek Orthodox Christian Monastery, Little York Lane, Washington, TX
http://www.saintparaskevi.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Services and events, newsletter, contact.
Mirrors and alternative site versions: http://www.saintparaskevi.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 01.12.2007, u ndryshua: 09.11.2012
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Nektarios Monastery, Roscoe, NY
http://www.stnektariosmonastery.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Belongs to Greek Orthodox Archdiocese of America, Ecumenical Patriarchate of Constantinople. General Information, daily life, hours and dress code, schedule of services, our Orthodox faith, bookstore, donations, links, contacts, and directions.
Mirrors and alternative site versions: http://www.saintnektariosmonastery.org/, http://www.stnektariosmonastery.com/
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-4
Shtuar: 27.11.2004, u ndryshua: 06.07.2018
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës
Për më tepër: Librari, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Monastery of the Mother of God ‘Pantanassa’, Mangrove Creek, Central Coast, NSW
http://www.pantanassamonastery.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
News, monastic life, building programs, spiritual counsels, donations, resources, Greek school lessons, Scripture lessons in digital format, contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 03.05.2011, u ndryshua: 14.03.2013
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës
Për më tepër: Material didaktik
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Diologos. Website on Mount Athos
http://diologos.org/en/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa Jug-Perëndimore, Greqia). Websit jozyrtar
Life on Mount Athos, monasteries, icons, history and saints of Mount Athos.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά   Referrals: +0/-3
Shtuar: 26.09.2015, u ndryshua: 28.01.2019
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës
Për më tepër: Ikona të Nderuara, Lutje, libra lutjesh, Pelegrinazhet, udhëtimet, Bibla, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Поскольку сайт неофициальный, вопрос о фактическом расходовании пожертвований на требы остается целиком на совести авторов.

Holy Archangels Monastery, Kendalia, TX
http://www.holyarchangels.com/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Belongs to the Greek Orthodox Archdiocese of America, Ecumenical Patriarchate of Constantinople. Information for pilgrims, service schedule, directions, and donations.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 27.11.2004, u ndryshua: 06.07.2018
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Panagia Gorgoepikoos Monastery, Geelong, Victoria
http://gorgoepikoos.org.au/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
A monastic community for women under the Greek Orthodox Archdiocese of Australia. Monastery programme, grounds, building project, fundraising, Panagia Gorgoepikoos icon, monastery shop, contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 30.10.2011, u ndryshua: 02.08.2018
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës
Për më tepër: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Librari, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Monastery of the Virgin Mary of Consolation, Brownsburg-Chatham, QC
http://www.monasterevmc.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
Belongs to Greek Orthodox Archdiocese of America, Ecumenical Patriarchate of Constantinople. Monastery, news, history, Orthodoxy, monasticism, visitor info, media, photo gallery, and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Français   Referrals: +0/-3
Shtuar: 27.11.2004, u ndryshua: 05.04.2020
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
An Introduction to Mount Athos
http://poseidon.csd.auth.gr/athos/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
A first approach to the presentation of Mount Athos from such aspects as geography, history, administration, monastic life and art. Pages of Aristotle University of Thessaloniki.
Gjuhët e sitit: English, Français   Referrals: +0/-3
Shtuar: 01.11.2004, u ndryshua: 07.03.2013
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës
Për më tepër: Historia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Treasures of Mount Athos
http://www.elpenor.org/athos/en/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
Monumental painting, portable icons, anthivola, Athonite paper icons, illuminated manuscripts, Byzantine sculpture, stone carving, wood carving, Byzantine minor arts, ceramics, embroidery, antimensia, documents, manuscripts, etc.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-2
Shtuar: 05.02.2016, u ndryshua: 06.02.2016
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës
Për më tepër: Historia, Ikonografia, Historia e Kishës, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Nectarios Monastery, Croydon Park
http://stnectarios.org.au/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Australia). Faqja zyrtare
Services, upcoming events, patron saints, Greek school newsletters and links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 02.03.2013, u ndryshua: 07.09.2018
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint John the Forerunner Convent, Anatoli
http://saintjohns-monastery.gr/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Liturgical life, farm and products, projects, photographs and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά   Referrals: +0/-2
Shtuar: 30.03.2016, u ndryshua: 17.08.2018
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës
Për më tepër: Trade and Trades
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Mount Athos. The Holy Mountain
http://www.macedonian-heritage.gr/Athos/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
A virtual tour of the oldest monastic republic still in existence. See the pictures, discover what life is like here, find out how you can visit in person. Detailed trekking guide included.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 22.06.2005, u ndryshua: 24.03.2017
Temat: Murgjëria, Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente